Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha bu Umut açıklamasından sonra neyini tartışıyoruz ki burada Hamza'nın

açıklamaya bak: "Umut'un bindirmelerini beğeniyorum"

Dalga geçiyor olmalı bizimle

futbolu yalnızca kendileri mi biliyor zannediyorlar anlamıyorum ki...
Öyle bir şey demedi ya onu ben uydurdum :D Ömer Üründüle selam cakaraktan.

Sürpriz bindirmeymiş haha çok merak ediyorum umut ne zaman bindirme yapmış by kadar önemli bir maçta bindirme yapacak. Peh peh.

Hamza Hoca'nın oyuncu değişiklikleri bayağı kötüydü bu maçta. Karşıdan Webo hamlesi geldiği anda yapmalıydı oyuncu değişikliğini bence.

Bu maçta en büyük zaafımız ileriye atılan toplar hemen geri döndü ilerde top tutacak adam yok ayrıca göbekte Dzemaili daha direnç gösterebilirdi tabi ki tartışılır bunlar ama hocaya Umut üzerinden yapılan eleştiriler çok ağır hakaret edecek bir durum yok arkadaşlar Hamza hoca bu takımı toparladı yine hatasını fark edecektir ilk mağlubiyeti henüz.

İnancını tamamıyle kaybetmiş bir forum görüyorum bu akşam üzücü cidden, ayrıca bizden daha çok istediler saha avantajını da iyi kullandılar birkaç net pozisyon da bulduk kötü günümüzdeydik bazı mağlubiyetlere çok fazla şey yüklememek gerek.Hamza hocanın ipi göğüslememesi için bir engel yok pasif oynadığımız tek maç oldu bu.

hoca ihtiyacımız olmadığı sürece umutu oynatma!oyuncu değişikliklerini geç yapma artık.yeter yav.ders çıkar.

Bence de. Ama çıkan kadro doğruydu ve oynadığımız ilk yarı da bunu gösterdi. Hakan ve Telles'in çıkması bizim gardımızı düşürdü.

Umut ve Olcan devamında çıkmalydı ama ilk 11'de hata yoktu bence.

Umut'un içinde olduğu her 11 hatalı(bence) İnanılmaz yeteneksiz, kazma, pas atamayan hiç bir özelliği olmayan bi insan. Yemin ederim amatör kümeye koysan fark yaratmaz.

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Zaten oynadığımız oyunu beğenmiyordum.Fakat çıkardığı kadro ile oldukça tuhaf bir gülümseme bırakmıştı bende maç öncesi.Maç sonu ise yerini sinir stres aldı.

tek hatası kazanmak zorunda olan fenere karşı hem formda hem de boşlukları değerlendirecek Yasin ve Brumayı oynatmamasıydı. Umut yüzünden sabri ileri bile çıkamadı umarım bu hataları bir daha yapmaz.

Maca basladigi kadro Umut disinda dogruydu.

Ikinci yarinin hemen basinda Koray'la birlikte Bruma girmeliydi. 60'dan sonra da Olcan-Yasin yapmaliydi.

Umut'un içinde olduğu her 11 hatalı(bence) İnanılmaz yeteneksiz, kazma, pas atamayan hiç bir özelliği olmayan bi insan. Yemin ederim amatör kümeye koysan fark yaratmaz.

Umut yerine Bruma olsa da olurdu bence sorun yok. Ama öyle büyük bir fark getirmezdi bence.

Şaka bir tarafa savunması Sabri-Koray-Olcan olan, ön libero Hamit, kanatları Umut, Yasin olan takımın deplasmanda Fener'i yenmesini beklemek de biraz hayal açıkçası. galatasarylılığımız bu rüyayı gördürüyor. kadro olarak altındayız onları net.

Bu kadro ile buraya kadar geldiysek bunda Muslera ve Sneijder ile Hamza Hoca'nın getirdiği heyecana borçluyuz. Yoksa kadro olarak Fener bizden üstün. Maçı istediklerinde alabilirlerdi.

Gelecek sene için şunu hatırlamamız lazım. Büyük takımların en az 4-5 tane büyük oyuncusu yada büyük oyuncunun bir tık altı oyuncusu olması lazım. Bizde sadece 2 malesef. Melo da olmayınca iyice sahada sinik bir takım olduk.

Hamza'nın yetersizliğini yalnızca 1 maç olarak değerlendirirsek ciddi hata yaparız

Neredeyse her maç yapıyor bu hataları

Oyunu okuyamıyor, çıkardığı kadrolar yanlış, oyuncu değişiklikleri hatalı

böyle giderse liderlik koltuğuda fazla kalmaz

ben bakış açımı değiştirdim bugün

Çünkü Hamza bizim hocamız olamayacağını gösterdi bence...
erciyes maçında da rezil bir futbol oynadık
ikinci yarıda yürüdük
sneijder bireysel becerisi ve zorlamayla bir gol attı
herkes skora aldandı
takke bugün düştü

Ölü bir takımı dirilttin. Ama en kritik maçta gereksiz işler yaptın.

Yine de destekçiniz hocam, 4. yıldızı kazandıracaksın bize.

puan avantajın varken rakip sana saldıracakken kontraatak futbolu da oynatmadın umut burak başladın pres yapar fenere top yaptırma oyun kurdurmaz dedik bişey yapmadılar ama oyunda kaldılar.sonra 0-0 a yatmayı denedin 40 dakika geride bekledin 10 kişi sonra 1 dakika ileri çıktın 4e2 kontra yedin deplasmanda 80. dakikada.sonra 88de kurtarıcı olarak emre ç.yi aldın dalga geçtin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt