Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kendimizi bitiriyoruz şu sahada defans yapacağız yok çift forvetle gol atacağız diye.ulen kaç haftadır oynuyosun çık oyna.yook bu fener karşındaki 35 yaşında kuyt var emenike var kral gökhan var eric abidal napacaz defans yapacaz sonra 2 forvetimizle gol bulacaz.çook küfür ediyorum şuan da yazamıyorum beynine fikrine yapacağın işe hepsine

Bruma'nın sağ kanatta başladığı kadro 5-0 kaybetse gram üzülmem. Hiç olmazsa kadromuz bu kadar olmadı önümüze bakarız derdik. Mevcut kadroyu en iyi şekilde kullanarak kaybetmiş olurduk. Maçın daha başlamadan bitmesi insanı kahrediyor.

Bu sene sampiyon olsak da olmasak da sene sonu buyuk bir temizlik lazim.Artik sinir da kalkiyor.2010-2011 sezonu sonundaki degisimin bir benzeri yapilmali.Hamza Hoca kalirsa bu degisimin olmayacagi kesin.

hamza hocayı macı kaybettıgı ıcın elestırın ne bılıım degısıklıkler ıcın elestırın de korkaklıkla elestırmeyın.yasın sneıjder umut burak olcan bu kadro defans kadrosu degıl tam tersı hucum ıcın yenmek ıcın cıkılmıs kadroydu..oyuncular ıkıncı yarı psıkolojık olarak gerı cekıldı..hocanın telles yasın degısıklıgı cok sacmaydı orasını kabul edıyorum genel olarakta oyuna mudahalelerını begenmıyorum hocanın cemal yada bruma dusunulebılırdı ama korkaklıkla suclamak sacma dedıgım gıbı...saglık olsun ıyı gun taraftarlıgınızı da bu kadar bellı etmeyın adamın geldıgınden berı ılk yenılgısı..ılk yenılgıde hoca degılsın sattın takımı dıyorsunuz ayıp..

cok berbat bir td. Ciddi olursak, Prandelli bundan iyidi, Hamza nin sansi allaha borclu, berbat oynayarak bir türlü maci aliyoruz, ama yok hani bi 10 dakika canlandik, ve o yüzden aldik, yok cidden hepsi sans.

Ben o yüzden de dedim, bu mactan puan alamicaz. Hamza nasil izledi ama kuru kuru maci, ama mancini ayaklarini atinca problem oluyordu, yada kagirt pecete filan taktik verince, ama hamza bisey yapmayinca yine laf yok. Bos bos maci izledi, mutlu dur.

bu maçta tek ama maçın kaderini etkileyen hatası umutu 90 dakika sahada tutması oldu.

Hocam kulaklarini tika bu takimi sampiyon yapacaksin bu boynunun borcu. Fener maclarinin kuralidir yenersen dogru is yaptin yenilirsen yanlis. Ben arenadaki yendigimiz mactan sonra prandelli buyuk hoca yaptigi degisikliklerle maci getirdi diyeni gordum bu forumda. Bugun yasin ile burak o 2 topu gol yapsaydi dassagini opeyim hamza hocam olacakti simdi rezil hoca oldu.

Bu takimi bu sene sampiyon ya-pa-cak.

Sezon sonu şampiyon olunca sevinmeyin siz . Keşke apoyla dede prandelli hocayı göndermeseydi de Erciyes le ligde kalma mücadelesine girseydik.

Hamza hocaya saygım sonsuz çünkü o olmasa şuan şampiyonluk umudu diye birşey kalmazdı lakin şu umut takıntısı nedir arkadaş?!?! Ayriyeten eğer sene sonu kadroda revizyon olursa bu konuda eksik olduğunu düşünüyorum. Takımı Serdar Aziz ve benzeri oyuncularla doldurmasından korkuyorum.

Sneijder'in bile bir şey yapamadığı maçta Bruma hiç bir varlık gösteremezdi. Umut tercihi mantıklı bir kurgu ama en 55.-60.da değişikliğe gitmesi gerekiyordu bugün için olmadığını görüp.

Yasin'i oynatmamasının da doğru olduğunu gördük. Pozisyona girdi ve kaçırdı bunu eleştirecek değiliz ama çok panik işler yaptı bunun dışında girdikten sonra. Bu seviyeni oyuncusu olamayacağını gösterdi. Anadolu takımları ile sınırlı kalmalı oynaması.

Hakan Balta'nın sakatlığı ile kaybedeceğimizi anladım. Çünkü Koray tecrübe ve ruh olarak bizim çok gerimizde şu an. Çok gamsız bir oyuncu.

Hamle olarak da çok gerideydik Fenerbahçe'den. İsmail Kartal'ın elinde olan yedek zenginliği maalesef yok bizde.

Bir Alper, bir Meireles, bir Webo yok.

Defansta bir Alves-Egemen, ofansta bir Kuyt, Caner etkisi yapacak oyuncumuz da yok.

Bugün gazeteleri ve yazarları iyi bir okuyun bakalım. Benden daha mı az eleştirecekler yoksa yerin dibine mi sokacaklar.

Sneijder'in bile bir şey yapamadığı maçta Bruma hiç bir varlık gösteremezdi. Umut tercihi mantıklı bir kurgu ama en 55.-60.da değişikliğe gitmesi gerekiyordu bugün için olmadığını görüp.

Yasin'i oynatmamasının da doğru olduğunu gördük. Pozisyona girdi ve kaçırdı bunu eleştirecek değiliz ama çok panik işler yaptı bunun dışında girdikten sonra. Bu seviyeni oyuncusu olamayacağını gösterdi. Anadolu takımları ile sınırlı kalmalı oynaması.

Hakan Balta'nın sakatlığı ile kaybedeceğimizi anladım. Çünkü Koray tecrübe ve ruh olarak bizim çok gerimizde şu an. Çok gamsız bir oyuncu.

Hamle olarak da çok gerideydik Fenerbahçe'den. İsmail Kartal'ın elinde olan yedek zenginliği maalesef yok bizde.

Defansta bir Alves-Egemen, ofansta bir Kuyt, Caner etkisi yapacak oyuncumuz da yok.

Bruma konusu hariç hepsine katılıyorum ama Bruma sonradan girseydi faul alıp oyunu yavaşlatırdı ve topla gidebilen hiç adamımız olmuyor Bruma olmayınca

11 başlamaması doğru ama sonradan girmesi gerekirdi bence

futbol anlayisini yesinler.

Sen defans oyna, nasil gol atacaksin ? Burak mi Umut mu öne top tasisin ? Illa ki defansif oynamak istiyorsan, kontra atak ile yapacaksin, oda bruma ve yasin ile tek olacak is. Yoksa istersen 500 dakika oyna, golü anca sen yersin. takiminda Drogba yok, 90 dakika bisey olmasin, sonra bi atak ve macin kaderini degistirsin, forvet de burak ile umut var, bire birde bile golü atamiyan insanlar, Wesley de o yüzden bisey yapamadi, Telles haric bosa kacan adam yoktu takimda.

sinifta kaldi
ne macera ariyorsun be adam
yenen 11 i cikar iste korkaligin alemi ne yemisim umut sevdani

hakan yerine umut sakatlansaydı şu an 7 puan farkla liderdik.

Top tutamayan forvetle, atletizmi sıfır kenar oyuncularıyla baskıyı kırmak zor. Zaten Bursa Beşiktaş maçları da böyle geçti. Hoca kadroyu bozmayacaktı ya da en kötü Emre.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt