Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kusura bakmayın ama temelsiz eleştiriler var. Yasin yerine Umut'u oynattı diye fırtınalar koparılıyor ama takımın tam anlamıyla havlu attığı an Yasin'in girişiyle oldu biraz da.
Olcan'ı niye bek oynattın diye kızmak gerekebilir. En azından ikinci yarı sürekli hata yaptığını görüp çıkarmalıydı.
Çıkan kadro yanlıştı diyenler muhtemelen ilk yarıyı izlemeyenler. Yayın filan donmuştur.
Sneijder'in bile bir şey yapamadığı maçta Bruma hiç bir varlık gösteremezdi. Umut tercihi mantıklı bir kurgu ama en 55.-60.da değişikliğe gitmesi gerekiyordu bugün için olmadığını görüp.
Yasin'i oynatmamasının da doğru olduğunu gördük. Pozisyona girdi ve kaçırdı bunu eleştirecek değiliz ama çok panik işler yaptı bunun dışında girdikten sonra. Bu seviyeni oyuncusu olamayacağını gösterdi. Anadolu takımları ile sınırlı kalmalı oynaması.
Hakan Balta'nın sakatlığı ile kaybedeceğimizi anladım. Çünkü Koray tecrübe ve ruh olarak bizim çok gerimizde şu an. Çok gamsız bir oyuncu.
Hamle olarak da çok gerideydik Fenerbahçe'den. İsmail Kartal'ın elinde olan yedek zenginliği maalesef yok bizde.
Bir Alper, bir Meireles, bir Webo yok.
Defansta bir Alves-Egemen, ofansta bir Kuyt, Caner etkisi yapacak oyuncumuz da yok.
Keza Bruma'da oynamalıydı.Hiç mi bir şey bilmiyorsun o zaman Dzemailiyi alır orta sahanın direncini arttırırsın.İşin yedek kulübesiylede alakası yok pek ligin ilk yarısındaki maçıda biz kazandık. Gereksiz fantazi yapılmamalıydı teknik direktör kendini oyuna etki etmesiyle kanıtlar.
-Tapatalk-
![]()
![]()
![]()
![]()
Yasin girince havlu atmamizla (ki öyle birşey olmadı) Umut'un başlamaması gerektiğinin uzaktan yakından alakası yok. Yasin, sol bek olamayan Olcan'in önüne girdi. Maçın başında Sabri'nin önünde oynasaydi çok daha farklı olurdu.
Ayrıca ilk yarida ne gördün de "doğru kadro" dedin anlamadım. 15 dakika muhtemelen gazla ve Fener'in beklemediği bir anda olması ile alakalı baskı kurduk. Başka birşey yapmadık.
N5
Feneve yeni bir hava yakalatti simdi. Bu gazla onumuzdeki 3-5 haftayi kayipsiz gecerler. Bizim durum ise muamma. Hamza yine bir fantaziye basvurursa puan kaybederiz kesin. Zaten burak ve melo da yoklar.
Akhisar ve ts'nin puan kaybetmedigi deplasmanda biz senildik arkadas. Bu maci alsak adamlar fatality olacaklardir. Birak sampiyonlugu 2. bile olamazlardi. Cokuse gececeklerdi.
Sinirden saat 10'da yatmaya gittim hala boyle hatalari nasil yapabilir anlamiyorum. Kim akil verdi buna? Medyanin doldurusuna mi geldi?
Hamza Hoca'nın bu maçta savunulacak bir tarafı yok. Yabancı sınırı kalktıktan sonra bizim de yerli hocaya ihtiyacımız yok.
yabanci siniri kalkacak diye baska Ligde oynamayacagiz.
Hamza hoca suana kadar iyi is çikartti; geldiginden beri rekor sayi gol atti takim, Kupa ve Sampiyonluk için yarisiyor. Ancak bu dandik kadroyla zor basarili olursun. BJK'nin Demba Ba'lari var, FB'nin Emenike-Sow-Kuyt'i var, bizde ise sadece Umut-Burak var.
Bence Hamza hoca hatalar yapmasina ragmen 1 sezon daha hak ediyor.