Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav şu sinan gümüşü kullan hücumda!sasha iliç etkisi yapmazsa şerefsizim.

Hamza Hamzoglunun en büyük transfer istekleri kimler? Oradan cikallim yola, Fernandao ve Niasse? Mancini? Kimleri istemisti ve kimler vardi kadroda? Arkadaslar Hamza Hoca Yasin'den özürdileyip aglamis, diger 11 Kisiyi parca pincik yapacagina. Karizma sifirin altinda, yabanci dil yok, hicbir vasif yokki. Eger kalirsa Sneijder, Melo, Muslera filan gider yerlilerle bütünleselim diyip bizi Anadolu takimina cevirir, kücük takim olur GS. Acik ve Net.

Mancini'de benim bildiğim Ontivero,Hayroviç,Burdisso gibi dünya yıldızlarını istemişti.

Söylediklerine katılmıyorum çünkü hiçbir oyuncu tepesindeki adamın yerli mi yabancı mı olduğuna bakmaz..Onların kafasındaki ana plan ne olursa olsun takıma faydalı olup takımdan ayrılmamaktır..Bu sayede büyük paralar kazanıyorlar..Sneijder en iyi oynadığı dönem Mancini dönemi değil Hamza hocanın dönemidir..Çünkü kaleye attığı şuttan ligde attığı gollere kadar en faydalı olduğu sezon bu sezondur ve onun sözlerine bak Hamza hocayla ilgili..O yüzden yerliler Prandelli ile kasıtlı oynamıyorlardı ve Prandelli yerine birini getirince çıkışa geçtiler lafıda saçma..Eğer yerine gelen aynı o sistemde devam etse yerli oyuncularda aynı performansta devam ederlerdi..

evet bizim türkler cok güzel top oynadi, o yüzden burda burak neden kosmuyor, neden selcuk korkak korkak tek topu burak a yada geriye veriyor diye seyler cikmisti, tabi herkes hakksiz tek hakkli olan bizim o güzel nadir türk futbolcularimiz, bizi su an dünya listesinde ilk 5 in icine sokan o iyi top oynayabilen futbolcular. Ha bu arada hamza ile de güzel oynadigimiz bir mac yok.

Mancini'de benim bildiğim Ontivero,Hayroviç,Burdisso gibi dünya yıldızlarını istemişti.

bunlara inanan insan hala varmis demekki. Mancini iki üc defans adam icin kosturuyordu yönetim almadi, sonra o bizim Scout dehasi var ya, onun isleriydi. Ki hangi yönetici bilmiyorum bi ara tutturmustu Hayro yu alalim türk yapacaz diye, aldiktan sonra türk kismi birdaha düsmedi... o yüzden de Mancini okadar fazla oynatti Hayro efendiyi, ve o yüzden de yazin kacti, cünkü istendik adamlar ile ugrasmiyor bizim yöneticiler

bunlara inanan insan hala varmis demekki. Mancini iki üc defans adam icin kosturuyordu yönetim almadi, sonra o bizim Scout dehasi var ya, onun isleriydi. Ki hangi yönetici bilmiyorum bi ara tutturmustu Hayro yu alalim türk yapacaz diye, aldiktan sonra türk kismi birdaha düsmedi... o yüzden de Mancini okadar fazla oynatti Hayro efendiyi, ve o yüzden de yazin kacti, cünkü istendik adamlar ile ugrasmiyor bizim yöneticiler

Mancini iyiydi Aysal iyiydi kimdi yahu suclu ? Bu 9 rezil rusva topcuyu aldiran kimdi ? Utkucan cikti Telles disindaki transferler bizden bagimsiz olarak gelisti dedi.

Devre arasi Telles hariç bos oyunculara harcadigimiz 19.3m euro'yu savunmak da ayri birsey.

Mancini iyiydi Aysal iyiydi kimdi yahu suclu ? Bu 9 rezil rusva topcuyu aldiran kimdi ? Utkucan cikti Telles disindaki transferler bizden bagimsiz olarak gelisti dedi.

Terim'in suçu tabi.

Tarik Pandev ve Cemaili de Terimin meshur ''kaziklari'', Ontivero ve Umut G de var.

Dünyada böyle bir kural var: oyuncu kazik çikarsa, Terimin kazigi oluyor, müthis oynarsa Aysal'in transferi oluyor. Terim olmasaydi simdi CR7 GB11 ve Messi'yi sari-kirmizi formayla görmüs olurduk.

Effin Terim!

Adam imza atarken ağladı izlenmeyenler açsın izlesin , babam görse gurur duyardı dedi .İlk defa takımı izlerken keyif alır oldum uzun zamandır İBB maçında bile. Şampiyonluğu türk oyuncuların kenetlenmesi sağlar yabancı umursamaz taraftar üzülmüş, bilmez puan kaybında o akşam evde tv açılmaz , az konuşulur erken yatılır . Bunu Hamza hoca bilir o anlatır , Türk futbolcuları o oynatır. Küçükken fenerliydim lafından , GS'liliği sorgulanamaz bence ...

evet bizim türkler cok güzel top oynadi, o yüzden burda burak neden kosmuyor, neden selcuk korkak korkak tek topu burak a yada geriye veriyor diye seyler cikmisti, tabi herkes hakksiz tek hakkli olan bizim o güzel nadir türk futbolcularimiz, bizi su an dünya listesinde ilk 5 in icine sokan o iyi top oynayabilen futbolcular. Ha bu arada hamza ile de güzel oynadigimiz bir mac yok.
İlla dünya listesindeki topçularla karşıtırmak gerek ya ispat olsun diye..O kadar uçmaya luzum yok..Biz bu takımla çeyrek finale çıktık..Bu takımla Real Madrid ve Juventus'un yer aldığı ölüm grubundan çıktık..Şayet sen bu futbolcuların yanına Bruma,Telles,Pandev gibi boş futbolcular yerine Sneijder gibi Avrupa Liglerinde kendini ispatlamış büyük takımlarda forma giymiş oyuncuları alsan bu takım yine aynı işi yapar..Selçuk'un o kadar boş oyuncu mu..Hangi yabancı Fenere 5 tane frikikten gol atmış..Son maçtaki attığı goldeki tekniği ortada..Burak desen 1-2 sezon önce Şampiyonlar Liginde Cristiano Ronaldo ile birlikte en çok gol atan oyuncuydu..Şu an yabancıların içinde gol krallığına oynayan tek türk..Muhtemelen gol kralı da yine o olacak..

Hocam her mikrofonu görünce özür dilemek neyin nesi. Haftada 2 gün özür dilemek de mi kesmedi seni.

Geldiği günden bu yana 2-3 ZTK maçı dışında [antalya kupasındaki veletlere karşı oynadığımız maçları saymıyorum] her maçı finaldi adamın.
Ne bir kamp dönemi geçirdi,ne oyuncuları tam anlamıyla tanıyordu,ne tek transfer yapabileceği ortam vardı bir anda geldi ''hamurumuz bu hamza mancini ve prandelli bu hamuru iyi kullanamadı sıra sende hadi başarılı ol hamza'' dendi. Kulübün en kaale alınır başkanı ne yöneticisi var öyle bir ortama geldi.
Ona rağmen elinden geleni sahaya sürdü artık neler yaptığını yazmamıza gerek yok şöyle hafif düşünen birisi neler başardığını anlar.

Çok basit hatalar yaptı kabul ama her insan hata yapar. Hamza hoca ne Fatih hoca gibi ne Prandelli nede Mancini gibi hatalarını kabul etmemezlik yapmadı bu büyük bir erdemdir ama biz burdan bile eleştiriyoruz kendisini.
İnşallah elindeki yetersiz kadroyu buraya kadar getirdiği gibi burdan da şampiyonluğa kadar sürükleyecek.

Gercek bu yalniz. Bizim getirebilecegimiz antrenorler belli sonucta. Terim gidince kim gelse Burak'i keser diye baslamisti elestiriler. Hep bir gelen yabancinin daha iyi olacagina dair bir beklenti mevcut nedense. Isim olarak ise sadece uc-bes kisi var sayilan. Onlardan biri olan Pellegrini mesela yaptigi hatanin ardindan ozur diliyor medeni bir sekilde.

Manchester City v Arsenal: Manuel Pellegrini apologises for Bayern Munich mistake but says he does not fear any team - Telegraph

Daha iyisi denen adamlar zaten bizde olmayan transfer butcesi isterler. Ayrica takimin daha zayif oldugu pozisyonlari iyilestirmeye odaklanmak daha dogru degil mi Bruma, Sneijder, Muslera gibi oyunculari elestirmeden once.

Avrupa'da basari bizim antrenorumuz kadar dustugumuz gruplara da bagli, istikrarli bir sekilde her yil katilmak olmali bence amacimiz.
Abi zaten yine Prandelli gibi biri için geçerli değil dediğim ifade ettiğim üzre. Şahsen "yabancı iyidir" düşüncesine de sahip değilim ama şu anki Türk hocaların hiçbirinin Galatasaray kalibresinde olduklarını düşünmüyorum. Hamza şampiyon olursa bu şansı kendine yaratmış olur, bu yüzden de zaten her defasında "şampiyon olursa kalmayı hak etmiştir" diyorum. Benim anlatmak istediğim, imkanlar oluşursa (bize uygun -her anlamda-, gelmek isteyen bi hoca bulunursa) Hamza şampiyon dahi olsa gidebilir. Gitmelidir değil, gidebilir. O yüzden "Mancini ve Prandelli kötüydü" demek manasız bence.
Ps. Pellegrini'yi de istemem. Taktiksel olarak iyi ama söz geçirme ve gerek medyaya gerekse rakiplere karşı olsun laf sokma konusunda yetersiz.

Tabi ki öyle, öncelikli olarak zayıf pozisyonlar iyileştirilmali. Ancak ben son maçta Sneijder'i eleştirdiğimde "Umut daha kötüydü" denmesinden bıktım. Banane Umut'tan, Umut zaten kötü. Ondan beklenen de alınan da belli. Ben Başakşehir maçında en çok Sneijder'i ve Bruma'yı eleştiririm sahadaki oyunculardan, çünkü bunların ağırlık koyabilmeleri lazım. Hadi Bruma neyse de Sneijder "seveyim yapacağınız işi" diyip kaleye bikaç şut gönderebilmeliydi en azından.

Avrupa'da başarıdan kastım da zaten gruptan çıkma veya çeyrek final değil. Çekilen kuraya göre belirlenir başarı senin de ifade ettiğin gibi. Arsenal-Dortmund'lu grupta "neden 3. olduk" demem mesela, başarısızlık saymam ama 3. Anderlecht olursa "neden 4. olduk" sorusunu sorabilirim.

Kaybedilen puanlarda salt hoca suçlu olamaz. Dünyanın her yerinde de bu böyledir. Suç yarı yarıyadır. Sahada 11 oyuncu var. Demek ki üstlerine düşeni tam olarak yapmıyorlar.

GT-I9300 Tapatalk

Hala yaptığı hatanın farkında değil bence bugün açıklamalarını okudum "Yasin son 5 dakika iyi oynamaya başlamıştı Dzemaili'ye tekrar ısınmaya başla diyebilirdim" diyor.

Bak hocam sorun Yasin'in çıkması değil yerine Dzemaili'yi almak daha doğrusu sol açığa almak, Bruma'yı çıkarıp Hamit'i sağa çeksen anlarım ama Dzemaili'yi sola çekmek olmuyor işte Prandelli defalarca denedi o zaman Dzemaili'nin oynamasının amacı yok yani onu oyuna alıyorsan Orta sahayı üçlemek zorundasın. Sol kanada oyuncu alacaksan Telles'i alacaktın orada, Aydın'ı bile alsan Dzemaili'den daha iyi bir tercih olurdu

Hala yaptığı hatanın farkında değil bence bugün açıklamalarını okudum "Yasin son 5 dakika iyi oynamaya başlamıştı Dzemaili'ye tekrar ısınmaya başla diyebilirdim" diyor.

Bak hocam sorun Yasin'in çıkması değil yerine Dzemaili'yi almak daha doğrusu sol açığa almak, Bruma'yı çıkarıp Hamit'i sağa çeksen anlarım ama Dzemaili'yi sola çekmek olmuyor işte Prandelli defalarca denedi o zaman Dzemaili'nin oynamasının amacı yok yani onu oyuna alıyorsan Orta sahayı üçlemek zorundasın. Sol kanada oyuncu alacaksan Telles'i alacaktın orada, Aydın'ı bile alsan Dzemaili'den daha iyi bir tercih olurdu
Bence çıkmadan hemen önceki şutu olmasa Yasin'i çıkarmasının hata olduğunu bile düşünmeyebilirdi.

Haklısın tabi, Dzemaili'nin kanatta oynamak üzere oyuna girmesi acayip saçmaydı. Sneijder'ı çıkarsa bile daha doğruydu ki Sneijder baya kötü oynadı.

İlla dünya listesindeki topçularla karşıtırmak gerek ya ispat olsun diye..O kadar uçmaya luzum yok..Biz bu takımla çeyrek finale çıktık..Bu takımla Real Madrid ve Juventus'un yer aldığı ölüm grubundan çıktık..Şayet sen bu futbolcuların yanına Bruma,Telles,Pandev gibi boş futbolcular yerine Sneijder gibi Avrupa Liglerinde kendini ispatlamış büyük takımlarda forma giymiş oyuncuları alsan bu takım yine aynı işi yapar..Selçuk'un o kadar boş oyuncu mu..Hangi yabancı Fenere 5 tane frikikten gol atmış..Son maçtaki attığı goldeki tekniği ortada..Burak desen 1-2 sezon önce Şampiyonlar Liginde Cristiano Ronaldo ile birlikte en çok gol atan oyuncuydu..Şu an yabancıların içinde gol krallığına oynayan tek türk..Muhtemelen gol kralı da yine o olacak..

simdi Ronaldo ile yaristigi icin cok fantastik golcü mü burak ? burda insanlar da sac bas birakmadi, kanser etti, ebola da bile parmagi varmis gibi duruyor artik bana.
Burak kadar nalet bir futbolcu yok, sevimli filan olabilir, yakiskli tarz filan da bulabilirsin, ama kimse buna futbolcu diyemez. Halimiz ortada, Burak, Umut filan futbolcu degil, lazio geldi alcakti, bi yakindan baktilar kactilar birda daha konusmadilar bizle. Insanlar aptal mi ? gidip 40 yasinda 5 ligten birisini alirim burak tan iyi top oynar. O geldigi gün zaten bu takimin fisini cektik, Selcuk birden illa Burak gol atsin diye topu hala bügüne kadar ona ve umut a vermiyor mu ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt