Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası 9 transfer yaptıkta ne oldu ? Az transfer öz transfer.

Herkes görüyor Selçuk-Melo ikilisinin yetersiz,Umut'un beceriksiz,Kanatların yetersiz,Stopere iyi 1 transferin gerektiğini.

Takmayın kafanıza.

Kadronun komple değişmesi gerek

Son düzenleme:
Statta ve ekranlari basinda herkesin keyfi yerindeydi biraz oyuncularin gevsemesi biraz degisikler ile bir anda feci sonuc ortaya cikti. Boyle bir olaydan sonra Hamza hocanin ozur dilemesi kadar dogal bir sey yok takimin hocasi sonucta.

Ozur dilemek erdemliktir ama Galatasaray taraftari bundan bile nem aliyor.

1 saattir Hoca için yazı yazıyordum yanlış bir tuşa bastım silindi gitti ama 20 sayfada yaklaşık bunu demeye çalışmıştım. ellerine sağlık. Hocanın özrü galatasaray taraftarından. ve bence sadece kendi adına da dilemiyor bu özrü önemli olan, görülmesi gereken taraf bu. bugünkü demeçlerini izleyen adam hocanın samimi olmadığını düşünmez herhalde... Helali hoş olsun hocam. Şu anda Burada yarışın içindeysek senin de katkın büyük bunda. güvenimi şimdilik saklı tutuyorum kendisinde.

Hocam takımı geri cekmekten vazgec artık.

Hani derbi mac olur anlarımda anadolu takımlarına karsı öne gectigimiz maclarda skoru savunmamıza anlam veremiyorum.

şu "şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam eder" saçmalığını bırak da takımına güven ver. geçen 2 haftada 4 puan alsaydık kopup gidecektik şampiyonluğa bu hafta. hala çıkmış yarış son haftaya kadar devam eder diye gereksiz laflar ediyor sen yorumcu musun kahin misin yoksa bu takımın t.direktörü müsün ? bu laf takımın gevşemesinden başka ne işe yarıyor da sürekli aynı lafı tekrarlıyor anlamıyorum.

Sadece hocaya suç bulmak doğru değil bence. Yasin kırmızı kart görseydi de 2-0 ı koruyabilmemiz gerekmez miydi ? Hoca takımı geriye yaslamıyor tam olarak takım son yarım saat yorulup geriye çekiliyor. Hoca nın hatası yorulan takımı dinamikleştirecek değişiklileri doğru yapamaması olabilir. Ama kondisyon eksikliği çok ağır basıyor takım da biraz yaşlı bunun da etkisi var. O yüzden bu sene yapacak bir şey yok. Tabi bu saatten sonra kabul etmez ama Hamzaoğlu 1. değil de 2. adam olarak aslında çok daha iyi olurdu. Düşünsenize Lucescu taktik verecek, Hamzaoğlu da futbolcularla ilgilenecek kimse tutamazdı bizi.

Bizim takımımızın en büyük sorunlarından bir tanesi skoru koruyamamak. Bunu yıllardır yaşıyoruz. 3 sezondur Şampiyonlar Ligi maçlarımızda da öne geçsek dahi skoru koruduğumuz veya gol yemediğimiz maç sayısı azdır. Hoca bunun için inşallah bir felsefe oturtabilir. Yedekleme kulübesi de bunun için önemli bir etken.

şu "şampiyonluk yarışı son haftaya kadar devam eder" saçmalığını bırak da takımına güven ver. geçen 2 haftada 4 puan alsaydık kopup gidecektik şampiyonluğa bu hafta. hala çıkmış yarış son haftaya kadar devam eder diye gereksiz laflar ediyor sen yorumcu musun kahin misin yoksa bu takımın t.direktörü müsün ? bu laf takımın gevşemesinden başka ne işe yarıyor da sürekli aynı lafı tekrarlıyor anlamıyorum.

Sani bilerek yarış son haftaya kadar devam etsin istiyor..

bizim taraftarın en sevmediğim özelliğidir mükemmelliyetçiliği ve bu özellliği kalan 10 haftada bütün çıplaklığıyla yüzüne vuracak hoca.hata yapma lüksün yok.fatih terimi silmiş bi taraftar bu.GS da olduğunu anla.akhisar değil burası.

hatalarında ısrar edecek olursan biz abdülrahim gibi öpmeyiz yanağından,senle ilgili gelecek planlarını bi anda siler.yabancı hoca getirtiriz.

biz bu sene o şampiyonluğu çok istiyoruz.

Sergen derin devlet gibi konuşmuşsun

CAdVdW_WoAAEb-d.jpg:large

:red::red:

Gelecek sezon için mi?
Öyle bişey varsa sezon sonu hic düşünmeden istifa etsin...
Bir tane bile yerli transfer istemiyorum ...

Bugünün haberi.Kafasi en fazla bunlara basiyor.Merter süper ligde herhangi bir takimda oynayabilecek capta bir topcu degil.Zaten Hamza'da GS seviyesinin hocasi degil.Sezon sonu FT'nin yanina döner.

Köfteci ramizi mı alıyoruz forma reklamı

VIzyona bak. Merter 30 yasinda, Bilal 33. Gekasi da alalim. Yedek kaleci de Oguz olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt