Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CAdVdW_WoAAEb-d.jpg:large

:red::red:

Güzel bir noktadan yakalamış basın.

Taraftarların Hamza Hoca'ya daha negatif bakması için ortamı germek için güzel bir haber.
Ulan herşeyi geçtim de Merter Yüce nedir ? Ligin en berbat liberolarından 30 yaşında kendi takımının bile oyuncusu olamayacak kalitedeki adamın transfer edileceğine inana da safın önde gidenidir yani.

Bugünün haberi.Kafasi en fazla bunlara basiyor.Merter süper ligde herhangi bir takimda oynayabilecek capta bir topcu degil.Zaten Hamza'da GS seviyesinin hocasi degil.Sezon sonu FT'nin yanina döner.
Hamza hocayı severim ama böyle düşünüyorsa arkasında durmam ...
Gelecek yönetimde böyle düşünüyorsa vay halimize :(

Merter 10 numara transfer olur. Bitlis idman yurdu için.

Hamza Hamzaoğlu Bilal Kısa için "Keşke alsaydık. Melo yokken orta sahayı toparlardı." dedi. Merter Yüce için 1 milyon euro önerilecek (AMK)

işte bu yüzden devam edilmemeli

Hamza Hamzaoğlu ekonomik olarak uygun ve Akhisar'dan tanıdığı oyuncuları seçerken, Niasse'ı satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor (AMK)
:asd22:

hoca cl maclarını takip dahi etmiyodur l.adriano mu fernandao mu desek fernandao der, şampiyon yapar ve gider umarım

Hamza Hamzaoğlu Bilal Kısa için "Keşke alsaydık. Melo yokken orta sahayı toparlardı." dedi. Merter Yüce için 1 milyon euro önerilecek (AMK)

işte bu yüzden devam edilmemeli
Katılıyorum. Hoca iyi niyetli ve iyi bir toparlayıcı olabilir ama vizyon ve bakış açısı dar, gelişime kapalı ve çok lokal düşünen biri.

Takıma bu sene için katkısı yadsınamaz ama bu tarz düşüncelere sahip birisi geleceğimiz asla olamaz.

GT-I9300 Tapatalk

bu sefer de burak konusunda saçmaladı.bi maçta rahat dur be adam.

Ciddi ciddi Burak'ı milli maça saklayıp Umut'u oynatıyor adam. Delirmemek zor.

Bana sanki Burak'ı milli maça saklamış gibi geldi. Eğer böyle birşey varsa kesinlikle Galatasaray'a ihanettir!!!

Sezon sonu bırak git güzel abicim. Senden Galatasaray'a hoca olmayı bırak, yardımcı hoca bile olmaz. Bu maçı kazansan da kaybetsen de bırak git sezon sonu.

HAMZAAAAAAAAAAAAAA lan hamza lannnnnnnnnn senın ben

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt