Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
farzedelim öyle bu adamları kim böyle oynatıyor peki? burak-selçuk ikilisi hamza hocadan önce resmen tiskiniyordu millet ıslıklanmak onlar için rutin bir faaliyet haline gelmişti. burak top oynamaya korkuyordu bunu kendisi de söyledi. hamit zaten unutulmuştu bazen oyuna girip işleri batırıp çıkıyordu. yasin sağ bek oynuyordu yahu :D

Yerli hoca diye öyle oynamıyorlarsa ben de hiçbir şey bilmiyorum. Yabancı hocaları sabote ediyorlar diye düşünüyorum. Yoksa Burak geçen sezonki Burak ile aynı Burak.

Yerli hoca diye öyle oynamıyorlarsa ben de hiçbir şey bilmiyorum. Yabancı hocaları sabote ediyorlar diye düşünüyorum. Yoksa Burak geçen sezonki Burak ile aynı Burak.

Ben böyle düşünmüyorum çünkü yenilgilerin faturası direkt burak ve selçuk ikilisine gidiyordu. Bunlara rağmen bir insanı sabote etmek için çok derin bir kin lazım prandelli ve mancini ile o kadar uzun vakit geçirmediler. Mancini yaz ayında oyuncularla görüşmüştü baya samimiydi burak ile.

Extra derken puan kaybedilmeyecek maçlarda extra'dan puan kaybettik anlamında söyledim. Mesela en son olarak 2-0'dan 2-2 olan Başakşehir maçı var.

üstad açıkça söyleyeyim Başakşehir maçının hocanın suçu olmadığını düşünüyorum. bir yasin çıktı diye takım düşmez... orada önemli olan AVCI'nın 3 oyuncuyu birden değiştirmesi ve takımda anlık gelişen lakayıtlık... bugün alex telles'in geriden koşup ceza sahası içinde şutu kesip aldığı bir top var hatırlarsan 3-2'den sonra dk 80 gibi... demek ki koştukları zaman bu toplar kesilebiliyor... hem ne olursa olsun, GALATASARAY takımı yasin çıkınca hücum yapamıyorsa kapanır 90 kişi sahanın içine 2-2'ye getirmez skoru. ne var ki bugün yasin içerde olmasına rağmen takım hissi olarak geri çekildi bunu da müşahede ettik gördük. Hocanın bir etkisi olmadan zaten takım yaslanıyor... değişmesi gereken mentalite bu ama, sorun demeyim de bu reaksiyon futbolcuların zihninde gelişiyor...

her neyse hülasa... Başakşehir'deki sıkıntıyı Hoca üzerine aldı şimşekleri üzerine çekti... onun dışında kaybettiğimiz tek maç FB maçı ki bu sebeple hoca değiştirecek olsak adam kalmayacak... Gençlerbirliği ve Bursa'da alınan beraberlik iyi bir sonuçtur... Hatta bu maçlar bile bizi şampiyon yapabilir... kaldı mı başka maç?

3 beraberlik bir mağlubiyet... mağlubiyet FB, beraberlik İBB, BURSA ve GENÇLER... lig başı gençler ve bursa deplasmanları berabere başakşehirle de evde berabere kalacaksın deseler kabul edilmez miydi? hadi ibb yi geçtim bursa gb beraberlikleri kötü sonuçtur diyen varsa kendilerine 6 maçlık derbi ligi kursunlar, diğer maçlara direk 3 puan yazsınlar...

veya gidin beyaz futbolu seyredin şimdi bu olay konuşuluyor...

Son düzenleme:
Ben böyle düşünmüyorum çünkü yenilgilerin faturası direkt burak ve selçuk ikilisine gidiyordu. Bunlara rağmen bir insanı sabote etmek için çok derin bir kin lazım prandelli ve mancini ile o kadar uzun vakit geçirmediler. Mancini yaz ayında oyuncularla görüşmüştü baya samimiydi burak ile.

Çünkü ikisi çok kötüydüler. Geçen sezonun maç konuları aç bakalım kim ne demiş Burak ve Selçuk'a. Ve niye demişler. Ben buradan yazayım. Çünkü Burak kaleye giden topu bile auta atıyordu, Selçuk iki m yanına pas atamıyordu, kendi ekseni etrafında 1 senede anca dönüyordu vs. Yabancı hocalara bir garezleri var diye düşünüyorum. Bu benim fikrim tabii ki.

kötü olmalarının sebebi prandelli ile mancini'nin bunları oynatamaması ve anlayamamasıydı... Sabri'yi kesip şimdi görülmek istemeyen tarıkla sağ bek yapıyordu adamlar...

Öncelikle seneye olmasını istemeyen kardeşlerime şunu sormak isterim.. Yeni gelecek yönetim kim olursa olsun transfere ayıracağı maksimum limit 7-8 milyon euro olacak.. Bu transfer bütcesiyle avrupadan hangi teknik direktörü getirebiliriz..

kötü olmalarının sebebi prandelli ile mancini'nin bunları oynatamaması ve anlayamamasıydı... Sabri'yi kesip şimdi görülmek istemeyen tarıkla sağ bek yapıyordu adamlar...

Yasin'i sağ bek, Tarık'ı sol bek ve her maç banko 11 , Melo'yu stoper, 3 sene 5 maç oynayan Ceyhun'u banko ön libero oynatmıyor hiç değilse adam zevk olsun diye.

Sabri sakatlandığı için Tarık'ı oynatmak zorunda kalıyor.

Burak'ın sakatlığından bir kere ağzı yandığı için korkusundan oynatamıyor (ki burada hatalı)

Takımdan son 3 senenin 2'sinde en önemli orta sahası olmuş Melo'Yu kaybetmesine rağmen 2 senedir sakat, 4 senedir düzenli oynamamış Hamit'ten maksimum verim alıyor.

Evet oyun içi hamleleri zayıf, büyük ihtimal transfer vizyonu konusunda istediğimiz seviye de değil (hoş o seviye de olsa da Ontivero'lar, Burdisso'lar getirir bizim çok bilmiş yönetimler) ama bu adam umut vaat ediyor.

İyi niyetli, çalışkan, futbolcunun dilinden anlıyor, Sneijder'in nasıl sarıldığını görün inanmak istemiyorsanız, yerliler sabote ediyordu da Sneijder'de mi sabote etti Prandelli'yi de iyi oynamadı o dönem şimdi daha iyi oynuyor.

Alla aşkına şu takıma inanın artık. Kimse kötü niyetli değil anlayın.

Hamza Hoca yetersiz olabilir. Mancini'de, Prandelli'de peki biz yeterli miyiz?

Hamzanin adi Van Hamm veya Hames olsaydi simdi çok farklı konuşurdunuz.

Adam kazik ilan ettigimiz oyunculari iyi oynattiriyor, rekor gol atmamiza sagladi ve sampiyon olmak için tekrar savasiyoruz

daha ne yapsin

Son düzenleme:
Bu sene şampiyon olalım da sezon sonu bi zahmet gitsin.Akıl almaz işlere imza atıyor valla olacak iş değil.

allah aşkına örnek verin arkadaş anlayamıyorum bu yaklaşımı... saçma işlere imza atıyor denen adam ne yaptı şimdiye kadar? o kadar maçta 3 beraberlik 1 mağlubiyeti var hocanın.... yenilmeyecek rakibe yenilmemiş... berabere kalınabilecek takımlarla berabere kalmış sivas bu akşam kasımpaşa gibi takımları yenmiş... adamın kadrosunda 3 haftadır melo yok... burak bir sakat bir cezalı yine 3 haftadır... sabri sakat... semih sakat... koray stoper olcan sol bek olmuş... brumayı kaybetmemek adına risk almış... yasin denen şimdi üzerinden kendisine saydırılan adamı arada göndermemiş kupa maçlarında kazanmış... sneijder selçuk burak üst düzey performans vermeye başlamış... umutla burak'ı ikame etmekten başka seçeneği yok adamın... alt yapı romantiklerinin dediği gibi sinanı alsa hoca bu maçta oyuna küfürcüler yüzünden baskı yüzünden çocuk ilk maçta gömülecek kabuğuna... 2 maç gol atamasa ona da saydırmaya başlayacaklar biliyor çünkü...

ben anlayamıyorum... gireli şu foruma 2 hafta oldu sanki hıncal uluç 100 tane fake hesap açmış hep birden mobbing yapıyorlar gibi bir durum var ortada... nedir anlıyorsam harbiden "ARAP" olayım.

Son düzenleme:
Yasin'i sağ bek, Tarık'ı sol bek ve her maç banko 11 , Melo'yu stoper, 3 sene 5 maç oynayan Ceyhun'u banko ön libero oynatmıyor hiç değilse adam zevk olsun diye.

Sabri sakatlandığı için Tarık'ı oynatmak zorunda kalıyor.

Burak'ın sakatlığından bir kere ağzı yandığı için korkusundan oynatamıyor (ki burada hatalı)

Takımdan son 3 senenin 2'sinde en önemli orta sahası olmuş Melo'Yu kaybetmesine rağmen 2 senedir sakat, 4 senedir düzenli oynamamış Hamit'ten maksimum verim alıyor.

Evet oyun içi hamleleri zayıf, büyük ihtimal transfer vizyonu konusunda istediğimiz seviye de değil (hoş o seviye de olsa da Ontivero'lar, Burdisso'lar getirir bizim çok bilmiş yönetimler) ama bu adam umut vaat ediyor.

İyi niyetli, çalışkan, futbolcunun dilinden anlıyor, Sneijder'in nasıl sarıldığını görün inanmak istemiyorsanız, yerliler sabote ediyordu da Sneijder'de mi sabote etti Prandelli'yi de iyi oynamadı o dönem şimdi daha iyi oynuyor.

Alla aşkına şu takıma inanın artık. Kimse kötü niyetli değil anlayın.

Hamza Hoca yetersiz olabilir. Mancini'de, Prandelli'de peki biz yeterli miyiz?

muhteşem... alıntılıyorum ki sadece daha fazla renktaş görsün... 9 maç inanın sonra yine asarsınız adamı... ama 9 maç be... 9 maç adama saydırmayın destekleyin... sonra tüm avrupalı hocalar de sutterler ronaldolar sizin olsun...

Sezon sonunda postalayip Brugge'un hocasını getirelim. Hatta de sütter ve boliboliyle paket yapalım.

Umutu bir daha kadroya alma diye kaç kere dedik. Prensi yaptı adamı resmen.

Yeni gelecek yönetim kim olursa olsun transfere ayıracağı maksimum limit 7-8 milyon euro olacak.. Bu transfer bütcesiyle avrupadan hangi teknik direktörü getirebiliriz..

Sonunu dusunen kahraman olamaz abi. Kupayi kazanip, sampiyon olsak da kufrederek Hamza'yi kovalim sonra yeni yonetim ve yeni teknik direktore kufur etmeye baslariz. Kufredip bosalmak amac burda. :ka21:

Olcan karaktersizine olan ısrarın ve umuta 90 dakika sabır etmen ne kadar vasıfsız bir hoca olduğunu ortaya koyuyor.

üstad açıkça söyleyeyim Başakşehir maçının hocanın suçu olmadığını düşünüyorum. bir yasin çıktı diye takım düşmez... orada önemli olan AVCI'nın 3 oyuncuyu birden değiştirmesi ve takımda anlık gelişen lakayıtlık... bugün alex telles'in geriden koşup ceza sahası içinde şutu kesip aldığı bir top var hatırlarsan 3-2'den sonra dk 80 gibi... demek ki koştukları zaman bu toplar kesilebiliyor... hem ne olursa olsun, GALATASARAY takımı yasin çıkınca hücum yapamıyorsa kapanır 90 kişi sahanın içine 2-2'ye getirmez skoru. ne var ki bugün yasin içerde olmasına rağmen takım hissi olarak geri çekildi bunu da müşahede ettik gördük. Hocanın bir etkisi olmadan zaten takım yaslanıyor... değişmesi gereken mentalite bu ama, sorun demeyim de bu reaksiyon futbolcuların zihninde gelişiyor...

her neyse hülasa... Başakşehir'deki sıkıntıyı Hoca üzerine aldı şimşekleri üzerine çekti... onun dışında kaybettiğimiz tek maç FB maçı ki bu sebeple hoca değiştirecek olsak adam kalmayacak... Gençlerbirliği ve Bursa'da alınan beraberlik iyi bir sonuçtur... Hatta bu maçlar bile bizi şampiyon yapabilir... kaldı mı başka maç?

3 beraberlik bir mağlubiyet... mağlubiyet FB, beraberlik İBB, BURSA ve GENÇLER... lig başı gençler ve bursa deplasmanları berabere başakşehirle de evde berabere kalacaksın deseler kabul edilmez miydi? hadi ibb yi geçtim bursa gb beraberlikleri kötü sonuçtur diyen varsa kendilerine 6 maçlık derbi ligi kursunlar, diğer maçlara direk 3 puan yazsınlar...

veya gidin beyaz futbolu seyredin şimdi bu olay konuşuluyor...

Yasin çıktı diye takım düşmemeli tabii ki. Ama Yasin o zamana kadar çok iyi oynuyordu ve sahada enerjisi kalan ender oyunculardan biriydi. Topu ileriye taşıyacak adam da yoktu, yerine aldığı Dzemaili de topu ileriye taşıyamadı. Öyle olduğu için defansa gömülmeyi, skora yatmayı denedik. Ama onda da başarılı olamadık. Başakşehir enerjisini son dakikalara da yaymayı başardı. Belki galip bile gelebilirlerdi son topu iyi değerlendirebilselerdi.

Gençlerbirliği ve Bursaspor maçlarında alınan beraberlik iyi sonuç değildir. Biz Galatasaray'ız. Real Madrid'le oynamıyoruz. Öne geçtiğimiz Gençlerbirliği maçında saçma bir golle berabere kal. Sahamızda 1-0 öne geçtiğimiz Bursaspor maçında penaltıdan attığımız gol sayesinde 2-2 berabere kal. Bunlar bjk'ye göre iyi sonuçtur ama Galatasaray'a göre değil.

Lig başında Gençlerbirliği, Bursaspor maçları, evinde de Başakşehir maçlarında puan kaybedeceksin deseler kabul etmezdim yenmek varken. Ayrıca Bursaspor maçını biz kendi sahamızda oynadık deplasmanda değil. Galatasaray gibi bir takımda oynuyorlarsa her maçı yenmek için çıkacaklar sadece büyük maçları değil. Eyyorlamam bu kadar.

Ben skorlardan bağımsız olarak aylardır dediğim gibi yine inadına diyorumki ister şimdi istersede sezon sonu İSTİFA ,

Umutu bir daha kadroya alma diye kaç kere dedik. Prensi yaptı adamı resmen.

Burak yokken yerine kim oynasın ? Umut sadece son 2 haftada sana 4 puan getirmiş... Umutu alma kadroya... olcanı alma kadroya... sabriyi alma kadroya... korayı alma kadroya... allaha çok şükür bruma ve telles şüpheli onlar için böyle ferman buyurmuyorsunuz kulunuz hamzaya...

bu arada melo,semih, sabri sakat, dzemaili maç kondüsyonu eksik... etti mi sana dohuz... takım kalmadı iyi mi... haaa ama bu hamasetle tepeden tepeden umut olmasın 10 kişi çıksak yine daha iyi oynarız diye aforizma atanlar da var...

benim bilmediğim bir yerlerde "Being Aziz Yıldırım" diye bir kurs mu var gidilen yoksa tamamen kendi hüsnü kuruntunuz mu bu?

Ben skorlardan bağımsız olarak aylardır dediğim gibi yine inadına diyorumki ister şimdi istersede sezon sonu İSTİFA ,

Sezon sonu sözleşmesi bitiyor renktaş İSTİFA ya gerek yok . Peki Hamzaoğlu bu zor şartlarda bı görevi kabul etmese kim td miz olacaktı ? Hiç böyle düşündünüz mü ? Şike dosyasına adı karışan Karaman dan başka aday yoktu. Hamza hoca iyi işler yapar kötü işler yapar o ayrı. Ama kendi kariyerini de riske atarak bı kadar zor dönemde bu işi kabul etmesi sizin için birşey ifade etmiyor mu renktaş? Karaman daha mı iyi olurdu ?

Ayıp Ayıp Vallaha ben utanıyorum.

Hamza hoca şu forumu okusa vallaha der ki ben bunlara ağzımla kuş tutsam yaranamam...

Bazen geç değişiklik ytapabilir yanlış değişiklik yapabilir.
Yanlış kadro hatta yanlış taktiklede çıkabilir.

Hangi hoca hata yapmıyor ?

Ama kardeşim utanın yaa vallaha utanın bitik denilen takımı önüne gelenden 4 yiyen takımı özgüveni bitmiş takımı alıp
ligde 14 maçda 10 galibiyet 3 beraberlik 1 mağlubiyet alan o mağlubiyetide 15 yıldır yenemediği deplasmanda alan
Kupada fyoluna devam eden bir takım yarattı adam..

Tek transfer yapmadan deplasmanda maç kazanamayıp gol bile zor atan takıma gol atmayı maç kazanmayı öğretti bu adam..

İnsan az utanır hocaya laf atarken...

Morinho gelse bu takımı kurtaramaz derdik burda yalan mı ?

hanginiz inanıodunuz şamp. olacağımıza .

Bırakın inanmayı o kadar berbat oynuyorduk ki maçı bile syeredemioduk içimizden gelmiodu....

Hamza hocanın yaptıgını yapacak hoca azdır..

Uzun yıllar mukaveleyi haketmişdir..

Yöneticiler bile şamp. olamayız deyip transfe ryapmazken adam son ana kadar bırakmıyor ligi...

Şamp. olamasada benim gönlümde şampiyondur...

Uzun yıllar takımın basında görmek isterim....

Umarım gelicke yönetim sözleşmesini uzatır istediği kaliteli topçuları alır.

Birde kendi kurdugu takımla görelim bu hocayı

Yasin çıktı diye takım düşmemeli tabii ki. Ama Yasin o zamana kadar çok iyi oynuyordu ve sahada enerjisi kalan ender oyunculardan biriydi. Topu ileriye taşıyacak adam da yoktu, yerine aldığı Dzemaili de topu ileriye taşıyamadı. Öyle olduğu için defansa gömülmeyi, skora yatmayı denedik. Ama onda da başarılı olamadık. Başakşehir enerjisini son dakikalara da yaymayı başardı. Belki galip bile gelebilirlerdi son topu iyi değerlendirebilselerdi.

Gençlerbirliği ve Bursaspor maçlarında alınan beraberlik iyi sonuç değildir. Biz Galatasaray'ız. Real Madrid'le oynamıyoruz. Öne geçtiğimiz Gençlerbirliği maçında saçma bir golle berabere kal. Sahamızda 1-0 öne geçtiğimiz Bursaspor maçında penaltıdan attığımız gol sayesinde 2-2 berabere kal. Bunlar bjk'ye göre iyi sonuçtur ama Galatasaray'a göre değil.

Lig başında Gençlerbirliği, Bursaspor maçları, evinde de Başakşehir maçlarında puan kaybedeceksin deseler kabul etmezdim yenmek varken. Ayrıca Bursaspor maçını biz kendi sahamızda oynadık deplasmanda değil. Galatasaray gibi bir takımda oynuyorlarsa her maçı yenmek için çıkacaklar sadece büyük maçları değil. Eyyorlamam bu kadar.

doğru galatasaray enmek için çıkar... ama gel gör ki işin bir de realitesi var... her rakip yenilemez... özellikle de bu ligin dişli deplasmanları olduğu kabul edilenler... Şampiyonluk yolu Anadolu'dan geçer diye buna deniyor zaten... yenemezsen yenilmeyeceksin... işte Hamza hoca bunu iyi yapıyor: yani yeniyor... yenemezse de berabere kalıyor... ki bu beraberliklerin sayısı 3... 3.... 3... 3..

neyse... haftaya taaaa ankaradan kalkıp maça geleceğim arenaya... eğer karabük'e yenilirse hep beraber kızarız hocaya... ama kazanılmış, hele böyle kazanılmış bir maçtan sonra hocaya bu denli yüklenmek anlaşılır gibi gelmiyor yine de...

Her neyse... ASLOLAN GALATASARAY'sa, her türlü görüş -bir renktaştan geldiği sürece- dinlenebilir, tartışılabilir... Manasız Hamza hoca hater'larını da sene sonu şampiyon olunca sözleşmesi uzatılır diye düşündüğüm için çok önemsemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt