- 22 Aralık 2014
- 4.005
- 261
- 653
Olcan karaktersizine olan ısrarın ve umuta 90 dakika sabır etmen ne kadar vasıfsız bir hoca olduğunu ortaya koyuyor.
Üstad yapma Allah Aşkına . Burak sakatlıktan yeni çıktı kimi oynatsın ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olcan karaktersizine olan ısrarın ve umuta 90 dakika sabır etmen ne kadar vasıfsız bir hoca olduğunu ortaya koyuyor.
bizim ülkede yabancı hocaların en büyük dezavantajları ve genelde tutmama sebeblerinin başında dil konusu kültür konusu
kısaca iletişim geliyor,Türk futbolcularla anlasamıyorlar dil olarak huy olarak mantık olarak
lige gelip Türk oyuncularla anlasabilen yabancı bir hoca zaten başarılı oluyor,lucescu,bilic,gerets (bu hocaların hepsi en az 2 yada 3 dil biliyor )
yerli hocalarda aynı şekilde yabancı oyuncularla güclü iletişim kurabilirse başarı ortaya çıkıyor
ben hamza hocaya asıl notu seneye yeni yönetimle bakalım avrupa kadrosu kurabilecekmi vizyon konusunda not veririm
istedigi isimler yani transferleri belli edecek durumu
doğru galatasaray enmek için çıkar... ama gel gör ki işin bir de realitesi var... her rakip yenilemez... özellikle de bu ligin dişli deplasmanları olduğu kabul edilenler... Şampiyonluk yolu Anadolu'dan geçer diye buna deniyor zaten... yenemezsen yenilmeyeceksin... işte Hamza hoca bunu iyi yapıyor: yani yeniyor... yenemezse de berabere kalıyor... ki bu beraberliklerin sayısı 3... 3.... 3... 3..
neyse... haftaya taaaa ankaradan kalkıp maça geleceğim arenaya... eğer karabük'e yenilirse hep beraber kızarız hocaya... ama kazanılmış, hele böyle kazanılmış bir maçtan sonra hocaya bu denli yüklenmek anlaşılır gibi gelmiyor yine de...
Her neyse... ASLOLAN GALATASARAY'sa, her türlü görüş -bir renktaştan geldiği sürece- dinlenebilir, tartışılabilir... Manasız Hamza hoca hater'larını da sene sonu şampiyon olunca sözleşmesi uzatılır diye düşündüğüm için çok önemsemiyorum.
Yenen nasıl yeniyor ? Eskişehirspor'u Bursaspor'u Kasımpaşa'yı deplasmanda yenmedik mi bu sezon ? İsteyince oluyormuş değil mi ?
Yenemezsen yenilmeyeceksin taktiğini de en iyi yapan Mancini'dir bana göre. Geçen sezon mesela yenilmeyelim diye o kadar sabotajcıya rağmen berabere kaldık. Hamza Hoca'nın yeneceksen yenilmeyelim mentalitesi ile hareket ettiğini söyleyemem. Çok değil daha 2 hafta önce Fb deplasmanında berabere kalmak bile yarıyorken, dakika olmuş 80 bizim takıma ileri çıkın diyor. Sonuç kontra-atak'dan gol ye ve kaybet. Yani o maçı bir şekilde berabere tamamlasa şu an yarınki maçı daha rahat bekleyecektik şüphesiz.
köy takimlar için ideal taktik.
Skor yine göz boyamaya devam ediyor.Bu takımın ilk yarı her yediği kontrada defansında adam bulunmamasının açıklaması nedir ?
İlk günden beri tatmin etmiyor.Sizi bilmem ama benim düşlediğim Galatasaray böyle ıkına ıkına maç kazanan,bir haftası bir haftasını tutmayan bir Galatasaray değil.
Benim istediğim Galatasaray,her oyuncusunda gerekli dsiplin bulunan,sistemini oturtmuş;gazlama,haydi oğlum olaylarını geçmiş,kendi çarkını kurmuş bir Galatasaray.
Benim istediğim Galatasaray belki bir günde olmayacak ama Hamza olduğu sürece ilk adımı da hiç atamayacağız.
Yenen nasıl yeniyor ? Eskişehirspor'u Bursaspor'u Kasımpaşa'yı deplasmanda yenmedik mi bu sezon ? İsteyince oluyormuş değil mi ?
Yenemezsen yenilmeyeceksin taktiğini de en iyi yapan Mancini'dir bana göre. Geçen sezon mesela yenilmeyelim diye o kadar sabotajcıya rağmen berabere kaldık. Hamza Hoca'nın yeneceksen yenilmeyelim mentalitesi ile hareket ettiğini söyleyemem. Çok değil daha 2 hafta önce Fb deplasmanında berabere kalmak bile yarıyorken, dakika olmuş 80 bizim takıma ileri çıkın diyor. Sonuç kontra-atak'dan gol ye ve kaybet. Yani o maçı bir şekilde berabere tamamlasa şu an yarınki maçı daha rahat bekleyecektik şüphesiz.
Sana haftaya maç için iyi yolculuklar. Bundan sonra puan kaybetme lüksümüz yok zaten. Belki olursa TS deplasmanında olabilir onun dışında 9'da 8 yapmamız lazım en kötü. Hocayı, oyuncuları eleştirmek için illa puan kaybını beklemek gerekmiyor. Bugün kazandık ama oyun anlamında cidden kötüydük ve kaybedebilirdik. Hatalarını burda yazıyoruz işte bu kötü bir şey değil ki.
hata yazılır ve yazılmalıdır... düzeltilmezse eleştiri dozu artar... önceden yazmıştım FB maçlarında iki ucu boklu değnek gibi bir oyun oluyor oraya kalede ufuk uçta baroş varken gittik olmadı... muslera drogba ile gittik yine olmadı... şeytanın bacağı sağlamlaşıyor gittikçe ki kırıldığı zaman taaa fizandan duyulacak inşallah. orada çıkın demesi aslında normal çünkü rakibi 30 mt de karşılamaya başlamıştı takım. ceza yayının 3-5 metre ilersi yani... çok gerilemiştik ki hocanın çık demesi normaldi... dediğin yapılsa da çıkmasak kazanılabilir miydi? bilmiyorum. ama beraberliğin yetip de bu skoru alabildiğimiz tek maçta şampiyon olduk başka da tarihte var mıdır bilmiyorum orada... olmazdı bence... böyle de olmadı.
Kasımpaşayı bu akşam deplasmanda yendikeskişehir'i en berbat bir oyunla yendik... ki yenenlerden biri bunu yenemedi... diğerini göreceğiz... Sivas'ı yendik ki yenenler bunu da yenemedi...
9'da 8 dedin iyi bir noktaya parmak bastın hazır bir kalan maçlar etüdü kalsın şurda kayda geçsin...
PTS
Galatasaray - KDÇ Karabük Spor Toto Süper Lig 26. Hafta 05.04.2015 16:00 3
Trabzonspor - Galatasaray Spor Toto Süper Lig 27. Hafta 12.04.2015 19:00 0-1 zor deplasman kayıpta eleştirilir
Galatasaray - Gaziantepspor Spor Toto Süper Lig 28. Hafta 19.04.2015 19:00 3
Akhisar Bld. - Galatasaray Spor Toto Süper Lig 29. Hafta 24.04.2015 20:00 3
Galatasaray - T. Konyaspor Spor Toto Süper Lig 30. Hafta 04.05.2015 20:00 3
Mersin İ. Yurdu - Galatasaray Spor Toto Süper Lig 31. Hafta 09.05.2015 19:00 1-3 ununu elemiş bir mersini yenmeliyiz.
Galatasaray - Gençlerbirliği Spor Toto Süper Lig 32. Hafta 16.05.2015 20:00 1-3 ununu elemiş bir gb'yi içeride yenmeliyiz.
Galatasaray - Beşiktaş Spor Toto Süper Lig 33. Hafta 24.05.2015 20:00 3x3
Ç. Rizespor - Galatasaray Spor Toto Süper Lig 34. Hafta 31.05.2015 3
şu tabloda trabzon maçı hariç tüm kayıplarda hamzaoğlu'nun eleştirilmesi normaldir... 2.5tan 3 zor maçımız var... diğerlerindeki kayıp affedilmez...
Zor şart nedir biliyormusun Fatih hocanın ardından gelip çalışmaktır ( 2000 yazı ve Lucescu ) , bundan daha zor ve çetin bir şart bulamaz hiçbir hoca özellikle Türkiye gibi bir ülkede ,,Sezon sonu sözleşmesi bitiyor renktaş İSTİFA ya gerek yok . Peki Hamzaoğlu bu zor şartlarda bı görevi kabul etmese kim td miz olacaktı ? Hiç böyle düşündünüz mü ? Şike dosyasına adı karışan Karaman dan başka aday yoktu. Hamza hoca iyi işler yapar kötü işler yapar o ayrı. Ama kendi kariyerini de riske atarak bı kadar zor dönemde bu işi kabul etmesi sizin için birşey ifade etmiyor mu renktaş? Karaman daha mı iyi olurdu ?