Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aferim fenerli hamza.
Defolsun gitsin bunun yaptığı hocalığı herkez yapar. Her maç takım gol yiyor bi tane soruna çare bulmuş değil.

Yeterrrr hoca yeterrrr

Ya takım 2-0, 3-0 yapınca oyundan kopmamasını öğret ya da adam gibi dakikası geldiğinde takım koptuğunda değişiklik yapmasını öğren

Yeter ya 55. dakikadan itibaren gol yiyeceğimiz belli oldu 3'ü attık defans sürekli 3-4 kişi yakalanıyor yedik yiyeceğiz hala bir müdahale yok değişiklik yapmıyorsun anladık lanet değişiklikleri yapmayı bilmiyorsun o zaman oyuna müdahale et uyar sıktın artık. 3-0 ken bunu yazmayı planlıyordum, gönül isterdi ki bu maç özelinde yanılayım ve maç 4-0 bitsin bu uyarım bu maç için geçerli olmasın ama maçı 3-2 ye getirtmeyi başardın neyse ki yine takım sana rağmen kazandı.

Tecrübesizlikten dolayi bazen saçmaladigini inkar etmem lakin abartmayi da gerek yok.

Bu takimin Hamza hocanin GELMEDEN önceki halini unutmamak lazim

Hoca el insaf yahu,kaç kere daha yiyecek sence papaz pilavı?

dk 65 Selçuk yorulmuş , orta saha yorulmuş alsana dzemali yada yekta yı

dön 4-4-1-1

Hamza'dan önce de vardı bu laubalilik. Burada yazdıklarım vardı daha önce de. Bunu takımın anlaması lazım.

Kısa pası boş alanda yapmaya başladığımızda ben anlıyorum takımın oyundan koptuğu. Rakip de anlar.

3-0 öne gectigimiz maci bile elimiz bögrümüzde izliyoruz.Oyuna müdahele etmesi icin illa gol yiyip ecel terleri dökmemiz gerekiyor.1 degil 3 degil 5 degil.Yeter artik.Transfer yapmasina müsade etmeden sezon sonu yollanmali.

Öne geçtiğimiz her maçta oyundan kopuyoruz.Bu defa sahada suçlu ilan edilecek bir Dzemaili de yoktu.İleride top tutamayan Umut'la oyunu kontrol altında tutamayacağını anlamadı bir türlü.

melo'nun sakatlığı geçtiğinde Hamit ya da Selçuk'tan birini keserse günah keçisi yine kendisi olacaktır kii melo iyiyim derse hemen bu takıma monte edilmelidir.umarım cesur bi hareket yaparsın hocam.Ehh şimdiden cesurca bu konu üzerinden yorum yapın ki sonra melo dönüp alınan bir yenilgi sonrası ahh vah hamza niye süper takımı bozuyon diye eleştirmeyin(takımın nasıl sıvadığı ortada),şimdi sonuçlar belli olmadan bi iki kelam edinde kim pattates oluyo görelim bizde.

Son düzenleme:
CB1sI6BVEAA1YmM.jpg:large

Hamza Hamzaoğlu: Bizim takım bunu hep yapıyor. Buna çözüm bulmalıyız. Ya aşırı stres yapıyoruz ya da çok rahatlıyoruz. Dikkat etmemiz gerek.

yada sen bos bos izliyorsun yandan

Her maç gol yiyoruz, nasıl olacak bu işler?

Hamza Hamzaoğlu: Dzemaili ve Pandev'in benim oyun anlayışıma cevap veremiyor. Onlar için oyun planımızı değiştiremeyiz. Ama çalışıyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt