Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim'in tırnağı olamaz yahu bu , Terim teknik direktördür , ben değil biz dediği zaman dünyada da sayılıdır , Hamza ne lan !

Öyle valla, Fatih hocaya başka konularda kızıyoruz falan ama Hamza ile yan yana koymak, Terim'e hakarettir.

Şu mevcut yönetim ve hoca'dan kurtulsak baya bir rahatlayacağız.

Sen nediyon lan değişik beyinli , ,
sen nesin necisin ATATÜRK ile ne alaka lan bu başlık kaç paralık adamsın da sen ATATÜRK 'ün adını o pis ağzına alıyon , sen git hamzayı yala !

Aynen bu davranislar ile Tayyipciler aranizda maalesef, ideolojik olarak fark göremiyorum. Atatürk´ün Atatürkcülük ile ne alakasi var ? Halka devlet tarafindan empose edilen, resmi bir devlet ideolojisidir Atatürkcülük. Atatürk´ü bir nevi okumus herkez, ona ne kadar büyük bir ihanet oldugunu görür. Hakarete sadece, zavalli insanlar basvuru, maalesef burada kendini sözler ile müdafa edemeyen, zavallilar cok.

Hamza gerçekten büyük maçların adamı değil. Arsenal maçından sonra korkmuştum, korktuğum başıma geldi. Büyük maçları satranç gibi oynamak lazım....Gerçi Trabzon maçı büyük maç değil ama Hamza için büyük olduğu için dedim.
Ya büyük maç küçük maç diye bir şey yok. Her maç aynı şeyler oluyor. Küçükler değerlendiremiyor, büyükler degerlendiriyor veya da sneijder falan çıkıp maçı kurtarıyor. Olay bu. Bursa, İBB, Kasımpaşa vs.

maça umut kazmasıyla başlaman :confused:
2.ci yarı takım tam ritmini yakalamışken buragı çıkarıp ayı pandevi oyuna sokman :confused:

sampiyonluk fb macinda gitti zaten
bunu o gün demistim zaten
bu korkak zihniyetle bir bok olmaz bizden

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Sana da yazıklar olsun. Umut sevdan batsın. Sezon sonu Umut'u da al Akhisar'a dön!

abi türkiye kupası dısında 1 dk oynamamıs adamı gelip şu maçta oyuna alıyor, oyuna aldığı yetmezmiş gibi oyundan cıkan adam burak yemin ederim böyle bişey olamaz ya

Pes filan oynuyorum saniyor galiba. Şuursuz biçimde oyuna müdahale ediyor. 3 oyuncu bile degiştirmiyor. Şimdi gelip Hamza olmasa şampiyonluga oynayamazdik derler. Sanirsin Premier lig burasi. İşimiz yine fenerin malligina kaldi. Onlarda magdur edebiyatiyla işi götürür.

Sen beni provoke edebilecegini mi zannediyorsun gülüm. Benim niyetim, sadece sizin icinizi dökmek, bal ve fistik gibi buraya gelip, kendi egonuzu tatmin etmek adina takimin maglubiyetini istiyorsunuz Galatasaray´in. Bu aci gercek maalesef bu, siz kendi kendinize birseylere kaptirip, kendi kendinize icten bir savas sürdürüyorsunuz. Belki bunun farkindasiniz, belkide degil.
Sizin herseyi mükemmel bildigini zanneden zihniyetineze Klopp, cok güzel bir laf cakti aslinda ama anlayana tabiki. Birak Hamza hoca´yi, ben burada Prandelli´yi bile en son savunanlardan biriydim. Kimse burada cikip, Hamza müthis bir is yaptigindan bahsetmiyor, ama adam sezon ortasinda gelmesine ragmen gayet iyi gidiyor.
Bitti mi isin agzindan cikardin mi hamzaoglu

Lafini.

Yuru git sahsiyetsiz desteklersen adam gibi destekle. Yakin akrabalarini peskes cekecek kadar onursuz, sahsiyetsiz destekleme. Kaybol simdi hamzanin uzuntusunu biraz daha dindir. Ayrica Galatasarayliyim diyip o ismi kirletme. Ftsporluyum, hamzasporluyim basit bir hulogcu, arka kilindan ibaretim de Galatasaray adini pis agzinla kirletme.

₪tapa

Kötü oynayan ve takımı sabote eden adamlara takıntılı teknik direktörlerin hepsinin Allah belasını versin. Bu herifler yüzünden futbol izleme zevki diye bişe kalmadı insanlarda. Son 5 yıl bu teknik direktörlerden çektiğimiz kadar hiçbirşeyden çekmedik.

yillardir en kolay olan deplasmanimizda bile yatirdi bizi daha ne diyelim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Şu ana kadar hic kotu bir eleştiride bulunmadim ve bulunmak istemedim ama üzgünüm hamza hoca seninle de olmayacak. Bu futbolcularla zaten olmayacak.

Bu sefer olmadı hoca. Umutu oynatmak net amatör lük. Ve Balta kazmasinı.

Düsünün her mac gol yiyoruz.
Düsünün Sampionlar Ligi Maci, Kasimin bir ayi, Nou Camp. Seyirci sayisi 98.787 seyirci full dolu. Bu mac kac kaca biter ?

Tamam Hamza hoca hatalı iyi bir taktisyen değil. Ama bu yine de burada sırf bu sene başka seçeneğimiz yok destek olalım diyen insanlara buna ben de dahilim Göt kılı demek nedir ya ? Kendinize gelin ayıp diye birşey var . Hamza Hoca'yı destekledik diye gerizekalı addedilmiş olmamız, bu bağlamda siyasi görüşümüzün de tarafınızca saptanması çok dahiyane.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bitti mi isin agzindan cikardin mi hamzaoglu
Lafini.
Yuru git sahsiyetsiz desteklersen adam gibi destekle. Yakin akrabalarini peskes cekecek kadar onursuz, sahsiyetsiz destekleme. Kaybol simdi hamzanin uzuntusunu biraz daha dindir. Ayrica Galatasarayliyim diyip o ismi kirletme. Ftsporluyum, hamzasporluyim basit bir hulogcu, arka kilindan ibaretim de Galatasaray adini pis agzinla kirletme.

₪tapa

Küfür ve hakaretten baska yapabildigin hic birsey yok, basit bir ilk okul cocugu gibi hareket ediyorsun. Ben Galatasaray´i destekliyorum, ve teknik adamimiz Hamza Hamzaoglu´na hakaret eden insanlara karsi, tepkimi koyuyorum. Ama senin niyetin, istedigin Galatasaray olmadigi belli. Siz Galatasaray´i siyasetinize, egonuza alet edenlersiniz. Futbol taraftari bile degilsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt