Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anlayamadığım bir şey var, sanki sahada şampiyonluğa oynayan takım Trabzon'muş gibi, Ersun kenarda çıldırıyor saç baş yoluyor, Hamza bey mıy mıy önde bas hareketleri yapıyor. Yani takım kazanmış, kaybetmiş umurunda değil.

Ayrıca skor olmuş 1-1, hala şuursuzca oynuyor takım, ya arkadaş biraz müdahale et, Emre'yi, Olcan'ı hepsini göbeğe yakınlaştır gerekirse. Elinde bir çekirdeği eksik, maçın heyecanına kaptırıyor kendini. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin, 1 puanın bile öneminin farkında değil misin? Aynı şey fb maçında olmadı mı, dakika 80 küsürde ailece hücuma gidiyor takım, sonra mal gibi golü yiyip oturuyorsun. Ki sen 2-0'dan bile maç veren, hatta 3-0'da bile vermeye yaklaşan bir takımsın. Yani ne zaman bir şeyleri çözeceksin anlaşılır gibi değil. Çıkardığı kadroya veya yaptığı değişikliklere değinmedim bile, çünkü onlara aldırış bile etmiyorum artık. Ama merak ediyorum ne zaman takım üstünde ufak da olsa bir hakimiyet kuracaksın?

vay hamso vay

sansimiz bitmedi diyor,la hangi dünyada yasiyon sen

sikenin krali dönecek yarindan itibaren

Aynen bu davranislar ile Tayyipciler aranizda maalesef, ideolojik olarak fark göremiyorum. Atatürk´ün Atatürkcülük ile ne alakasi var ? Halka devlet tarafindan empose edilen, resmi bir devlet ideolojisidir Atatürkcülük. Atatürk´ü bir nevi okumus herkez, ona ne kadar büyük bir ihanet oldugunu görür. Hakarete sadece, zavalli insanlar basvuru, maalesef burada kendini sözler ile müdafa edemeyen, zavallilar cok.

Bu konuda da yanılıyorsun, Atatürk' ü ve Atatürkçülüğü tanımak, öğrenmek isteyen herkes açar Nutuk' u okur. Senin deyiminle devlet tarafından empoze edilen ideoloji ile Nutuk arasında ne gibi farklar varmış öğrenmek isterim işin açıkçası. Nutuk' u neredeyse 10 kez okuduğum halde anlayamamışım demek ki(!)

İsmail'den sonra Ersun'da ders verdi. Pek öğrenme niyetinde değil ama beyimiz.

hocam bjk maçına da böyle çıksana bir şey deneyecez.

Çıkmayacağını mı zannediyorsun. Adamın gözünde derbi bi adamı koşturup pres yaptırarak avantaj sağlamaktan ibaret.

Dünyanın en mal sistemidir tek adamı koşturmak. Pres dediğin orta sahanın komple baskı yapmasıdır.

taktik yok,takım 65 ten sonra düşüyor,değişikliklerin hepsi saçma sapan,rakip analizi yok kısaca hamzanın Galatasarayda işi yok..hadi yoluna...

Çıkmayacağını mı zannediyorsun. Adamın gözünde derbi bi adamı koşturup pres yaptırarak avantaj sağlamaktan ibaret.

Dünyanın en mal sistemidir tek adamı koşturmak. Pres dediğin orta sahanın komple baskı yapmasıdır.

valla çıkmaz diye ümit ediyorum. ama çıkar. terimin saçının teli olamaz bizim gibi izliyor maçı orada.

Anlayamadığım bir şey var, sanki sahada şampiyonluğa oynayan takım Trabzon'muş gibi, Ersun kenarda çıldırıyor saç baş yoluyor, Hamza bey mıy mıy önde bas hareketleri yapıyor. Yani takım kazanmış, kaybetmiş umurunda değil.

Ayrıca skor olmuş 1-1, hala şuursuzca oynuyor takım, ya arkadaş biraz müdahale et, Emre'yi, Olcan'ı hepsini göbeğe yakınlaştır gerekirse. Elinde bir çekirdeği eksik, maçın heyecanına kaptırıyor kendini. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin, 1 puanın bile öneminin farkında değil misin? Aynı şey fb maçında olmadı mı, dakika 80 küsürde ailece hücuma gidiyor takım, sonra mal gibi golü yiyip oturuyorsun. Ki sen 2-0'dan bile maç veren, hatta 3-0'da bile vermeye yaklaşan bir takımsın. Yani ne zaman bir şeyleri çözeceksin anlaşılır gibi değil. Çıkardığı kadroya veya yaptığı değişikliklere değinmedim bile, çünkü onlara aldırış bile etmiyorum artık. Ama merak ediyorum ne zaman takım üstünde ufak da olsa bir hakimiyet kuracaksın?

fb ve ts macindan alacagimiz 1 puan, basaksehir macinda kaybettigimiz iki puan. etti sana 3 puan. suan puan farkiyla öndeydik yani normalde. hamza hoca sagolsun..

Ben sana dogru duzgun uslupla bisey yazdim sen bana hakaret ettin. Ee dogal olarak misliyle karsiligini alinca ehehe ilkokul cocugu zihniyetine baglamak acizlikten baska bisey degil. Aslinda bu kadar igrenc uslupla yazmak hosuma gitmiyor. Maglubiyetin ustune aptal saptal bir mesaj sinir stresi iyice artirdi. Ayrica o mesaji senin dogru duzgun tartisma uslubuna guvenerek yazmistim.
₪tapa

Yillarca cesitli forumlarda, hemde AKP´lilerin cogunluk oldugu yerde, AKP´liler ile tartismis adama, sen kritik bir mac esnasinda göt kili diye yaziyorsun. Ben buna nasil bir cevap vereyim ? Evet macin gerginligi ile normalden sert yazdim, ancak küfür ve hakaret yoktu.

Daha ilk maclarda, bu kadar fazla gol yemeden, defans olarak verdigimiz bosluklardan bahseden mesajim halen duruyor. Semih´in sakatlanmasi ile tamamen dibe vurduk bu konuda, ve bunu Hamza hocanin cözemedigi de ortada.

Kimse Hamza hocanin uctugunu iddia etmiyor bu takimda. Ama adam 3-4 kurus para kazaniyor, bir kac aylik garantisiz sözlesmesi var. Burak, Melo ve Semih gibi aylardir 3 kritik oyuncumuz sakat, buna ragmen takim bu güne kadar iki puan fark ile liderdi. Bunlara ragmen, bu adama hakaret edercesine laflar ediliyorsa, burada bir yanlislik vardir.

Hamza Hamzaoglu bir GS efsanesi dahi degil, ama insanlara karsi fair olmak lazim.

Malesef, malesef diyorum çünkü iyi işler başarıyorken, hızla camiamızın Biliç'i olma yolunda ilerliyor.

Maç içerisindek tek taktiği, aynı mevkii oyuncularını değiştirmekten ibaret Hamza Hoca' nın camiamıza başarı getirebilecek kalıpta birisi olmadığı çok açık.

GT-I9300 Tapatalk

valla çıkmaz diye ümit ediyorum. ama çıkar. terimin saçının teli olamaz bizim gibi izliyor maçı orada.

Bak terimi başka sebeplerden dolayı artık sevmiyorum. Ama şu ligde hocayım diyen herkesi cebinden çıkarır.

Yaşı 30+ olanlar bilir anne ve babaları bir bakışla anlatmak istediğini anlayan nesildir onlar. Ve Terim'de bu jenerasyondan bir adam. Bakışı ile oyuncuların ne yapması gerektiğini anlatır.

Çünkü daha önceden anlatmıştır ona bakıyorsa yanlış yapmıştır affetmez cezasını keser.

Ama bu hamza denilen adam antrenman izliyor her hafta kendi kendine triplere giriyor. Tamam Terim'in de geniş bir futbol vizyonu ve bilgisi yok ama tecrübesi vardi. Hamza ve türevleri 50 yıl bu piyasada olsa o seviyeye malesef ulaşamayacaklar.

Belki de utanaraktan futbol yönetimine bok attığım için özür dilerim F. Terim. Egonu bıraktığın her anda başımın üstünde yerin var.

Ya büyük maç küçük maç diye bir şey yok. Her maç aynı şeyler oluyor. Küçükler değerlendiremiyor, büyükler degerlendiriyor veya da sneijder falan çıkıp maçı kurtarıyor. Olay bu. Bursa, İBB, Kasımpaşa vs.

İşte müthiş bir tespit amcaoğlu. Biz her maç böyleyiz ama rakip değerlendiremiyor. Biraz dişli rakip çıkınca puan kaybı oluyor (Bursa , Başak , Trabzon ve Fener).

Bu takımın en büyük sorunu kadro yapısı ve TD. Eğer bir hoca Pandev'i almak için Umut değilde Burak'ı çıkartıyorsa ciddi derecede yetersizdir.

Umarım başkan adaylarında biri Lucescu işe anlaşır ve tüm yetkiyi Lucescu'ya veririz. Adam gibi transfer yapsın şu takıma. Ayrıca bugün açık ara en kötü Sabri ve Selçuk'tu.

Orta sahada Selçuk olduğu müddetçe biz her zaman yumuşak bir takım oluruz. Zaten neden oynadığını anlamıyorum bile. Öyle aman aman bir pas kabiliyeti yok mesela Emre Ç pas konusunda daha yetenekli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt