Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pandeve ayıb etti,iyi kötü kupada gol krali adam ve bu takimin buraya gelmesinde payi var

18 e bile almadin hamza,ayrica su sneijder ile pandev i bir arada izleyelim pls

umut cok komik olmaya basladi artik,madem bu kdar seviyon umutu yanina al,oynadikca gülünc duruma düsüyor

Su macta pandev oynayabilirdi alternatif adina. Umut ciddi anlamda delrtmeye basladi

SM-T110 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sezon sonu gideceksin, ister kupa kazandir ister sampiyonlugu, cok tutarsiz ve adil forma dagitmayan hocasin.

CD8dMZdUUAATSpu.jpg:large

Ortada bir başarısızlık varsa bunun nedeni Hamzaoğludur, ortada bir başarı varsa bu da futbolcular sayesindedir.

Galatasaray taraftarının Dünya'ya bakış açısı da bunun yörüngesinden öte değildir.

:D mancını ıcın tr kupasını kazandırdı yeaa hersene sampıyon mu olacaz devam etsın dıyenlere bak sen :) ıyısıyle kotusuyle destek olmak gerek son 6 hafta kalmıs takım sampıyonluga oynuyor tr kupasında fınale cıkmıs hala burun kıvırıyorsunuz prandellı zamanında neler yasıyorduk az dusunun sukredın yıne buralarda oldugumuza.

sen gittiğinde prandelli gitmiş gibi sevineceğim

korkak , bilgisiz , adaletsiz,vizyonsuz herif

giderken çöpleride götür anadolu takımı kafasında yeni takım kurarsınız

Bursa-başakşehir-trabzon-fener ,
tesadüfmü ,
kargalar bizim stadda şampiyon olacaklar hamza elinden geleni ardına koymayacaktır bunu başarmak için !

Bursa-başakşehir-trabzon-fener ,
tesadüfmü ,
kargalar bizim stadda şampiyon olacaklar hamza elinden geleni ardına koymayacaktır bunu başarmak için !

Abi hani küçük takımlara iyi oynayıp büyük takım maçlarında yatanlara küçük takım topçusu derler ya bu da küçük takım hocası.

sayesinde şampiyonluk gitti ya da gidecek.sana umutla bir ömür boyu mutluluklar hamza hamzaoğlu.

Bu forumdaki insanlara hiçbirşey yakışmıyor, ben başka birşey söylemeyeceğim.

Hiç bir rakipten korkmuyorum bundan korktuğum kadar. Rica ediyorum şu 6 haftada mal mal işler yapma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt