Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan adam sessiz kalsa GS için çok yumuşak deniyor biraz sesini çıkarsa otorite gösterecek zaman mı deniyor.

Ne yapmış gerekeni yapmış adam. Emre'ye bugüne kadar Hamza kadar şans veren hoca oldu mu?

Neredeyse kulüpten gitmesi gündeme gelmişken inandı güvendi formayı verdi. O hareketin bir bedeli olduğunu öğrenecek tabi ki genç oyuncu. Haftaya yine takıma alır herhalde almasa da hakkıdır.

Sinan Gümüsü bu sezon için unutun.

Sampiyonluga 2 maç kala a2 oyuncu oynatmaz

Bence kesinlikle doğruyu yaptı Emre konusunda. Bruma konusunu bilmiyorum ama Prandelli ile de ters düşmüştü heralde antremanlarda falan fazla isteksiz gördü kendisini bilemeyiz. Onun dışında Umut tercihini anlayamıyorum hala bişey diyemeyeceğim ama elinde Bruma ve Emre biraz kıpırdandığı zaman Umut'un yerine onları oynattı zaten. Bence şampiyon olmasa da şans verilmesi gerek 1 sene daha bi kendi kadrosunu kurmayı denesin bakalım. Ama transfer listesi full yurtiçinden falan olursa o zamanda fazla beklemeye gerek kalmaz. Ama bunu anlayacak başkanın da gelmesi gerek tabi.

CFKJBe2VAAA402n.jpg

ikinci yarı doğru işler yaptı , mal gibi 6 kişi ilerde beklemedik , orta saha gençlere teslimdi ve her top kontra oluyordu.ikinci yarı ise orta sahayı teslim alıp yüklendik.
umut yerine mesela drogba olsaydı bu maç zaten 4-5 olurdu çoktan.

adam maçları kaybettirecek her türlü hatayı yaptı ama Allah korudu resmen bizi. tımarhaneden birini getir takımın başına koy umutta bukadar ısrar etmez. ayrıca önemli maçlarda herzaman çıkıp çatır çatır oynayan Galatasarayın bugünkü hali rezillikti. hamzaya ve takıma etmediğim küfür kalmadı bugün şampiyonluk maçına çıkan takım böyle mi oynar.

hocam umut buluta sen buraki takip et diye taktik mi verdin ? forvet hattinda adamlar ikisi birbirini tutuyordu

Tam diyorduk ki Umut ısrarından ve çift forvet sevdasından vazgeçti, takım öyle veya böyle kazanmaya başladı, disiplinsizce davrananlara ceza vermeye ve ağırlığını koymaya başladı... Tam diyorduk ki bir umut ışığı beliriyor galiba şampiyon yaparsa ve bu şekilde devam edecekse bir sene daha şans verilsin diyorduk ki yine şu Umut sevdasını hortlattı :red: Hoca allah aşkına ne buluyorsun şu Umut denen kepazede? Ne yapıyor ne yarar sağlıyor sana? Olay sadece koşmaksa veya koşu mesafesi ise bana versinler o parayı ben koşayım o kutsal formanın altında :red: Mevzu koşmak değil ki! Koşarsın ama ağır koşarsın... Ne rakibi kovalayabilirsin ne top kapabilirsin ne de gol pozisyonlarına zamanında girebilirsin!! İşte Umut'un yaptığı tam da bu! :red:

Yasin'e birşey diyen oldu mu? Bomboş kaleye kaçırdı biri birşey dedi mi maç esnasındaki anlık tepkiler dışında? Hayır... Çünkü takıma faydası var. Birşeyler yapmaya çalışıyor ve zaman zaman istediklerini yapabiliyor. Olay gol kaçırmak değil yani sadece... Bu Umut denen kepazenin hiçbirşeye faydası yok! Veya ben de dahil çoğu taraftar futboldan anlamıyoruz. Başka bir izah bulamıyorum...

Hamza hoca fenerli yazanlar ne biliim hamzaya rağmen kazandık yazanlarda art niyet arıyorum. Peandelliye rağmen niye gelenden geçenden 4 yiyorduk o zaman . Komik bile değilsiniz.

Sarı-kırmızılı çalıştırıcı, Bruma'yı da yine taktiksel bir tercihten dolayı kadroya almadığını dile getirdi.

hangi taktik hamza bey ? anlatin bakalim ? Umut gibi kazmayi 90 dakika hangi taktik amacla oynattiniz ?

sizin taktik diyen agziniza terlikle vurarim ... aga neyin kafasindasin ..

şampiyon olsak da mutlaka gitmeli
yanında gitmesi gereken en az 10 futbolcuyla birlikte

umudun oynamasi skandal
bir ihtimal adam disiplinli ve hocasina sadik ki, emre olayindan dolayi bunu dusunuyorum.
beceriksiz olabilir ama saygilidir.

gelelim burdaki saygi ,cok da onemlimidir sorusuna?
son haftalar ve kayipsiz gecilmesi arti ikili averajin kefesinin yamuk olusu nedeniyle tercihler taraftarlarda kazmadan sa sapi oynasin seklinde.emreç. ye di maria (refik benzetmesi)gibi gormeniz malum stresden kaynakli,yoksa çok da fark yaratn bir adam degil ustune hocasina atar yapmis ergenin teki.

taraftar olarak burda gormemiz gereken gecen yilki ersun benzetmesi gibi dusunursek hocamizin hic sampiyonlugu olmayisi ve onun stresi altinda kalmasidir.sahadaki cogu oyuncudan nerdeyse hepsinden tecrubesiz bu konuda,vira bismillah adama biraz saygi duyun sanki hepinizin epl sampiyonliugu var.

adamin sifata bakarsan bir gun 3 birgun 23 saat uyudugu ,duzensiz stress dolu haftalar yasadigi malum.
bu tecrubesizligini eger taraftarlariyla birlikte atarsa ,kendini gelistirbilcek bir hoca
sahip cikmak gerekiyor,isi hicde kolay degildi hala da degil

Gol sevinci yine görülmeye değerdi hocamızın. :)

Bu güzel insana FB'li diyenler utansın.

Çocukluğuna dair dürüstçe bir açıklama yaptı diye maalesef cahiller tarafından bu açıklaması aleyhine kullanılmaya çalışılıyor. Buna da şaşırmamak lazım esasında çünkü bu ülkede dürüstlük çok da kabul gören bir nitelik değil.

Her neyse yine aklıma geldi yazayım dedim. Hoca GS'ye uzun yıllar hizmet edecektir umarım.

bu zamanda bu kadar kritik dönemeçte emre ve brumayı kadro dışı bırakıp küstürmek akıl alır gıbı degıl.hamit ciddi sakat selçuk belirsiz..daha sampıyon olmadık olalım ıstedıgını yap.hayırlısı..

Gol sevinci yine görülmeye değerdi hocamızın. :)

Bu güzel insana FB'li diyenler utansın.

Çocukluğuna dair dürüstçe bir açıklama yaptı diye maalesef cahiller tarafından bu açıklaması aleyhine kullanılmaya çalışılıyor. Buna da şaşırmamak lazım esasında çünkü bu ülkede dürüstlük çok da kabul gören bir nitelik değil.

Her neyse yine aklıma geldi yazayım dedim. Hoca GS'ye uzun yıllar hizmet edecektir umarım.
Ama kardeşim bazen insanı çileden çıkarıyor çıkardığı kadroyla ve oyun içinde yaptığı değişiklerle ama onun dışında karakterine kimse birşey demiyor.

Ama kardeşim bazen insanı çileden çıkarıyor çıkardığı kadroyla ve oyun içinde yaptığı değişiklerle ama onun dışında karakterine kimse birşey demiyor.

Kardeşim eleştirenlere istifa diyenlere katılmasak da bir şey demiyoruz ki :)

Keşke söylediğin gibi karakterine laf eden olmasa. Fakat bir sürü o tarz insan da var. Öyle yorumlar var ki okumaya utanıyor insan. Böyle olmamalı.

Seneye de Umut'u kadroda düşünüyorsan baştan söyle, biz de küfür çalışalım..

adam idare etsin diye geldi ,sampiyon yapiyor nerdeyse

amo fonorliki buooo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt