Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kariyer olarak bakıyorsan prandelli'nin kariyeri belli, rijkaardın da belli. ne idüğü belirsiz italyanlar yüzünden takımın geleceği umarım ateşe atılmaz.

ya Mancini nin kacinci maciydi ki ? herkes laf sayabilir, ama yeri geldiginde haddimize göre oynatiyordu, evde baya baya saglamdim, tek deplasmani cok gec cözdü, bazilari virliyor neden her hafta takimi degistiriyor diye, üc kulvar yürüyorduk, bjk gibi yoksa pil hemen bitiyor. Takim da 40 oyuncu varsa, bunu yapmak zorundasin. Mancini dünya nin en iyi td degil, ama Ingiltere de sampion olmus bir adam dan bahsediyoruz, Ferguson un td yaptigi bir ligten bahsediyoruz, yani lütfen bizim dandik ligimiz den bahsedmiyoruz.

O liglerdeki başarısının hangi paralarla ve şartlarla geldiğini ayrıca tartışırız ama oraya girmeyelim.

Velev ki bu adam yeryüzünün en iyi ve başarılısı olarak geldi bize. Bizi sallamadıktan sonra ne yapayım onun başarısını? Abi çok basit aslında 50 maçın 2 maçında bile üst üste aynı kadroyla çıkmayan Sabri'yi sol bek, Bruma'yı sağ bek oynatan, bütün devre arası takıma 3-5-2 çalıştırıp devreden sonra ilk maçta 20. dakikada bir daha bu taktiğe dönmemek üzere veda eden adamın bizi ciddiye aldığını söyleyebilir misiniz?

Burası Türkiye ne versem gider dedi ve öyle davrandı. Sonra da sıkıldı ve çekti gitti.

Ömer Tuğrul Yılmazer ,,
yahu sokayım manciniye munciye bana ne kaç kere yazacam , iki sikimdirik italyanın gölgesinde serinletilen ben değilim aylardır hamza , ,
her eleştirilişte size italyanlar müstehak diye sallayanlardan da değilim canları cehenneme o italyanların ,

Fenerlileşme derken bence okumuş ol ama son iki sayfayı bir daha oku aslında fenerlileşme derken yerelleşmeydi kastım daha iyi anlaşılır diye fenerlileşme yazdım ama anlaşılmamış ,
Hamza'ya düşman falan değilim ben daha evvelde yazdım saha içindeki o oynamış bu oynamış yada taktik hatalarındada fazla değilim onlar düzelir mutlaka kendini geliştirecektir ben adamın zihniyetindeyim ve Ocak ayından beridir aynı noktadayım açık açık yazdıydım sevinemeyeceğim bir şampiyonluk olacak diye ,,
sevinmeyecekmiyim tabiki orada söylemek istediğim çok başka 3 gün sevinip goygoy yapıp sonraki 3-4 senemizden endişeliyim ,,

Umarım Hamza zihniyetinide değiştirir hangi klüpte olduğunu hatırlar inan başımın üstünde yeri var .

kariyer olarak bakıyorsan prandelli'nin kariyeri belli, rijkaardın da belli. ne idüğü belirsiz italyanlar yüzünden takımın geleceği umarım ateşe atılmaz.

ben genell olarak zaten kendi liginden cikmis td istemiyorum. Yüksek TD gelecekse Rijkaard, Mancini gibi, onlarin yanina saglam bir Türk Hoca vermelisin, daha dogrusu vermeliydik. Cünkü Yerli zorunlugu var, yerli takimin yarisi, ve bizim yerliler normal futbolcu cinsden insanlar degil. Bi yerde anlatmistim, her Hoca nin takimda asiri profesyonel olmayan oyuncusu vardir, Ballotelliler, Tevezler, Robinho lar, filan. Ama bizde ise bu sayi yüzde 80i, isine saygi duyan oyuncu sayisi düsük, ve bunlara alisik degiller. O yüzden bu kadar td geldi ve tekme tokat yollandi, yok bizi takmadilar filan bunlar yalan. Almanlar da bizi insan olarak cogu bildigi icin, burda daha cok oranda basarilli olabildiler, Alman - Türk Futbolcular sayesinde filan.Ama artik bu dönem bitti, simdi Lucescu nun zamani, git ver elline 20-30 Milyon, oyuncu alsin bu takima, ve biz 8 Sene üst üste sampion oluruz. Adam kiralik oyuncular ile sampion yapti, simdi yabanci sayisi yok, bunu akillica kullanmaliyiz...

Neyse olayı ajitasyona çevirmek istemiyorum ama kendi kurduğu takım ile en azından 1 yıl çalışmayı hakediyor nankörlük bize yakışmaz .

O liglerdeki başarısının hangi paralarla ve şartlarla geldiğini ayrıca tartışırız ama oraya girmeyelim.

Velev ki bu adam yeryüzünün en iyi ve başarılısı olarak geldi bize. Bizi sallamadıktan sonra ne yapayım onun başarısını? Abi çok basit aslında 50 maçın 2 maçında bile üst üste aynı kadroyla çıkmayan Sabri'yi sol bek, Bruma'yı sağ bek oynatan, bütün devre arası takıma 3-5-2 çalıştırıp devreden sonra ilk maçta 20. dakikada bir daha bu taktiğe dönmemek üzere veda eden adamın bizi ciddiye aldığını söyleyebilir misiniz?

Burası Türkiye ne versem gider dedi ve öyle davrandı. Sonra da sıkıldı ve çekti gitti.

abi bana ne artik Mancini den, giden gitmis. Benim derdim Hamza Hoca. Adam yaklasik 8 ay burda simdi, takima hic bir katkisi yok. Demek istedigim fark bu, Mancini geldi, takim hemen dinamo gibi pres yapmayi ögrendi, bunu fatih terim ile bile yapmiyorduk, ki gazla calisiyorduk o dönem. Hamza hoca ile ayni duruyor su takim, ne defans yapabiliyoruz, ne atak yapabiliyoruz, sazi birisi eline almadik sürece bu takim rakibi izliyor, rakip bizden hep daha aktif, Muslera, Wesley ve Yasin olmadiysa, biz coktan havlu attik bu lige.

Uzun uzun yazılar görünce dayanamadım :)

Mancini gelmeseydi o sene ŞL'de 2. tura çıkabileceğimizi düşünmüyorum. Mancini'nin katkısı çok fazlaydı, ha şu var; rakibimiz Juve değil de atıyorum PSG(İtalyan olmayan güçlü takım) vs gibi bir takım olsa o da çıkaramazdı. İtalyan olması sebebiyle İtalyan futbolunu takip etmesi ve bilmesi büyük avantajdı.

Hamza hocanın henüz Mancini ile kıyaslanabilecek seviyede olduğunu düşünmüyorum, tamam Mancini takımlarının bütçesi çok fazlaydı hep ama rakipleride M.İ.Y veya Kayseri Erciyesspor değildi.

@Ömer Tuğrul Yılmazer ,,
yahu sokayım manciniye munciye bana ne kaç kere yazacam , iki sikimdirik italyanın gölgesinde serinletilen ben değilim aylardır hamza , ,
her eleştirilişte size italyanlar müstehak diye sallayanlardan da değilim canları cehenneme o italyanların ,

Fenerlileşme derken bence okumuş ol ama son iki sayfayı bir daha oku aslında fenerlileşme derken yerelleşmeydi kastım daha iyi anlaşılır diye fenerlileşme yazdım ama anlaşılmamış ,
Hamza'ya düşman falan değilim ben daha evvelde yazdım saha içindeki o oynamış bu oynamış yada taktik hatalarındada fazla değilim onlar düzelir mutlaka kendini geliştirecektir ben adamın zihniyetindeyim ve Ocak ayından beridir aynı noktadayım açık açık yazdıydım sevinemeyeceğim bir şampiyonluk olacak diye ,,
sevinmeyecekmiyim tabiki orada söylemek istediğim çok başka 3 gün sevinip goygoy yapıp sonraki 3-4 senemizden endişeliyim ,,

Umarım Hamza zihniyetinide değiştirir hangi klüpte olduğunu hatırlar inan başımın üstünde yeri var .

Abi konu Mancini idi ordan geldik buraya :)

Hamza'nın yerel zihni konusunda emin ol hemfikiriz. Başarılı olmasını çok isterim ama kendini bu anladma geliştirmesi ve yanına da SD lazım diyorum. Ancak 2 kupa birden alırsa şimdi bu adam gönderilirse biraz ayıp olur sanki.

abi bana ne artik Mancini den, giden gitmis. Benim derdim Hamza Hoca. Adam yaklasik 8 ay burda simdi, takima hic bir katkisi yok. Demek istedigim fark bu, Mancini geldi, takim hemen dinamo gibi pres yapmayi ögrendi, bunu fatih terim ile bile yapmiyorduk, ki gazla calisiyorduk o dönem. Hamza hoca ile ayni duruyor su takim, ne defans yapabiliyoruz, ne atak yapabiliyoruz, sazi birisi eline almadik sürece bu takim rakibi izliyor, rakip bizden hep daha aktif, Muslera, Wesley ve Yasin olmadiysa, biz coktan havlu attik bu lige.

Hamza'yı eleştirin abi lafım yok ama Mancini demeyin bana :) Hamza'ya eleştirilerin haklılık payı var ama hiç birşey de katmadı değil. Sadece Burak'ı 1 adım geride oynatması bile akıllıcaydı.

Hamza'nın takıma hiçbir katkısı yok cümlesi de geldiğine göre tartışma sonlanabilir bence. :asd22:

Hamza'yı eleştirin abi lafım yok ama Mancini demeyin bana :) Hamza'ya eleştirilerin haklılık payı var ama hiç birşey de katmadı değil. Sadece Burak'ı 1 adım geride oynatması bile akıllıcaydı.

burak hala kanseri, bide umutu sag acik oynatma sevdasi, ilk degisikligi hep yasini cikartmasi, takimin hic bir taktik sahibi olmayisi, gecen hafta gibi wesleyi bir tarafa ve yasini obür tarafa koyup bu ikiliyi bölmek gibi aptalca taktik dehasi seyler yapiyor Hamza.

Bazilari diyor Hamza fenerli filan dir, bana göre Hamza cok efendi, adam gibi adamdir, ama malesef yetersiz bir td. Ha paran varsa bile rezil olabilirsin cinse bir td. Kisin ila neydi o türk sarisin bursasporli defans oyuncusu istemesi (serdar galiba), yok so yok bu, nerde dandik tanidik adam varsa onlari istemesi...

Hamza Homzo Himzi Hömzö Humzu Hımzı Hümzü Hemze sesleri duyuyorum yahu biriniz gercek adini soylesin bu hocanin kelime oyunu oynamiyoruz surada.

Acik bir sekilde smiley ile belli edilmis bir espriyi anlamadigin icin de özür diliyorum. Sana da iyi forumlar Ismail.

O değil de Türkçe yazmayı epey bir ilerlettin be Adem :):D...Arkadaşlar bir yazı diline sonradan adapte olmanın zorluklarını dikkate almıyorlar sanırım...

mancini ve dinamo pres?

hatırladığım, içeride çok iyi oynadığımız kopenhag maçı ki müthiş bir gaz ve bursa maçları.

bu kadar iyi pres yapan takım niçin deplasmanlarda rezilleri oynadı mancini döneminde?

kadro da farklı hem.şu anki forvet hattı umut, burak.geçen sene drogba her ne kadar sallamasa da varlığı bi top kontrolü, bi pası yetiyordu rakibin dengesini bozmaya.

bence hamza hoca çok yersiz eleştiriliyor.

@Ömer Tuğrul Yılmazer ,,

Meşhur babaannenin ''Umamıyorum evladım!'' sözünü çağrıştırdı, abartılı Hamza Hoca karşıtlığından olabilir mi, ne dersin?!.;)

mancini ve dinamo pres?

hatırladığım, içeride çok iyi oynadığımız kopenhag maçı ki müthiş bir gaz ve bursa maçları.

bu kadar iyi pres yapan takım niçin deplasmanlarda rezilleri oynadı mancini döneminde?

kadro da farklı hem.şu anki forvet hattı umut, burak.geçen sene drogba her ne kadar sallamasa da varlığı bi top kontrolü, bi pası yetiyordu rakibin dengesini bozmaya.

bence hamza hoca çok yersiz eleştiriliyor.

Dedigim gibi, kimse bana anlatamaz Evde Aslan, Deplasman da korkak isteksiz kedi tek hoca nin yanlis seciminden dolayi kaynaklandigini. Evde Taraftar dan kortuklari icin adam gibi oynuyorlardi... Ama artik bosverelim Mancini olayini. Benim icin özel bi yeri yok. Demek istedigim, eksik seyleri gördü, ve hemen haletmeye calisti, Fatih Terim dönemi cok kolay kornerler den, freekick lerden gol yiyorduk, onun sayesinde gol yemedik ve gol atmayi ögrendik. Defans hamlesi filan, Hamza da bu nu malesef göremiyorum, takim hala ne yaptigini bilmiyor, ne evde, ne deplasman da rakibi kendi sahalarina kitetiyoruz, fenerin bir sutu bile yoktu o zamanda bize karsi, su an ise rakip bizden fazla sut buluyor. Cok aciz oynuyoruz

Neyse olayı ajitasyona çevirmek istemiyorum ama kendi kurduğu takım ile en azından 1 yıl çalışmayı hakediyor nankörlük bize yakışmaz .
İşte bizim endişemiz de o kendi kuracağı takımın, anadolu takımlarında bir iki maç iyi oynamış yerli çöplerden ve fernandao'lardan kurulu olacak olmasıdır :red: İlk geldiğinde hep çok beğendiğimi, doğru karar olduğunu ve takımın başına gelmesine çok sevindiğimi yazdım ve ligin ilk devresinin sonuna kadar olan maçlarda da gerçekten umut ışığı gördüm. Lakin ne olduysa bu takım devre arasına girdikten sonra oldu :red: Ligin ikinci yarısındaki maçlarda öyle hatalar öyle acemilikler yapmaya başladı ki inanamadım. Yaptığı hatalar arasında çok net bir şekilde istifası dahi istenebilecek hatalar vardı. Özellikle Başakşehir maçı ile beraber çöküşe geçti adeta... Ve bu sene büyük bir ihtimalle ligi şampiyon bitireceksek, bu çok iyi yönetildiğimizden veya çok iyi futbol oynadığımızdan kaynaklanmıyor. Her türlü medya, fenerasyon ve hakem desteğine rağmen şampiyonluk yolunda aptallığın kitabını yazan rakiplerinden de kaynaklanacak. Şu an biz de dahil hiçbir takım şampiyonluğu hakedecek futbol oynamıyor. Biz eğer şampiyon olacaksak kötünün iyisi olabildiğimizden dolayı şampiyon olacağız. Bu gerçeği de gözardı etmeyelim.

Lakin şöyle bir gerçekte var; Muslera, Melo, Sneijder ve belki biraz Burak... Bu adamları çıkar Bursa bizden iyi takım net :) Hamza'nın hakkını yememekle beraber şansının da oldukça fazla olduğu gerçeğini unutmayalım. Bir çok maçı allaha emanet kazandık. Birçok maçta da hocalığını sorgulatacak cinsten hatalarıyla puanlar kaybettik. Şu an çok daha rahat olabilirdik ama olamadık. He Prandelli kalsa buralara kadar da gelebilir miydik? Kesinlikle hayır... Prandelli'yi geçin zaten ondan cacık olmaz. Lakin aynı şeyi Mancini için söylemem.

Mancini bu lig için uygun bir hoca değildi. Ama Prandelli ile aynı kefeye koymam. Örneğin takımım da 4-5 tane Drogba, Sneijder ayarında adam varsa ve her maçım CL maçı ise o zaman net Mancini derim. Eğer asıl amacım Türkiye Süper Şike Ligi ise yine Hamza demem Eric Gerets derim.

En nihayetinde takım şampiyon olur 4. yıldızı takarsa ve hatta şikebahçe'yi yenip TR kupasını da alırsa hiçbir kuvvet onu bu kulüpten gönderemez zaten. Net bir şekilde en az bir senelik daha kredisi olur beğenelim veya beğenmeyelim :) Çünkü öyle bir durumda hiçbir yönetim Hamza'yı göndermeye cesaret edemez. Bizim burada gitsin veya kalsın dememizin o yüzden pek bir anlamı yok zaten. Önümüzdeki 4 maçta alacağı sonuçlar ile kendi yolunu kendi çizecek zaten... Lakin iyi sonuçlar alıp gelecek sene hoca olarak kalsa dahi kafayı değiştirmezse devre arasını göremez ve bizim de bir senemiz boşa gider. He değiştirirse kendini geliştirirse ne ala :) O zaman zaten kimsenin lafı olmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt