Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazen çözüm çok basittir zor olan basiti uygulayabilmektir :hat: ,, oynatmazsın olur biter maaşlarını ödersin , hem maaşlarını ödeyip hemde sahada rezil olmaktansa zarardan kar edersin hiç değilse ,,
bu klüp yabancı sınırının kalktığı bir yaz döneminde orta sahaya misal Lawal gibi 2 kişiyi bulup getiremeyecekse herşey yalan zaten ....
şu forumda bile dünyayı profesyonellerimizden ve yöneticilerimizden daha iyi bilen adamlar var ...
gerçi tezata düştük ama ,
savunma göbeğine ve sağ beke tecrübeli 3 banko oyuncu , orta sahayada genç dinamik çift yönlü 2 oyuncu ,,
diğer mevkilere ise yettiği yere kadar ama omurganı sağlam tut belki yine ŞL de istediğin başarıya ulaşamazsın ama en azından rezil olmazsın , Türkiye ligindede zaten açık ara yaparsın ,, bir sonraki sene ise bu temelden yürürsün ve bu sefer diğer eksiklerini daha iyi şekilde tamamlarsın kısaca kademe kademe üstüne koya koya 2 senede en geç CL de belli seviyede kalabilecek bir takım oluşturulabilir .

Finali garantiledigi macta bile Umut " u oynatan capsiz bir adam.

Tez zaman da tekmeyi yemen dilegiyle.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İsmail, Ersun'dan sonra sıra Sergen'de herhal.

skordan bağımsız olarak hamza hocadan desteğimi çekiyorum şahsen. anti-hamza team haklıymış maalesef.

Birisi bu adama ne zaman ne durumda değişiklik yapması gerektiğini öğretsin. 75 dk almadığı Yasin girdi maçın kaderi değişmeye başladı.

Tapatalk

Böyle futbolcu topluluğuna ancak bu kadar yetersiz bir td yakışırdı. REZALET

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Akhisar da değilsin artık be adam, tiyatro izler gibi izliyor maçı.

Ya gelecek sezon devam edelim diyen 489 kişinin nasıl bir ruh hali var ya ? Ben bir dakika dayanamıyorum kendisine.

istifa et ve git hocam sezon sonunda !!!

Senin beceriksiz oyun anlayisin

Yedek takim'da genclere sans vermekten korkman , birde piskin piskin genclere sans veriyorum demen

Aydin/Umut gibi emekli maasi kuyruguna girmesi gereken adamlardan medet umman .

Sinan gumusu oyuna almaktan korkan koca kafandan utan

Sivasi hafife aldi, Umutu oynatti, degisiklikler her zaman geç oldu. Inkar edilmeyecek hatalar yaptigi bir gerçek. Hatalarindan ders çikartsin, zirt pirt özür dilemesin.

Şu umutu oynatma ulan oynatma oynatma OYNATMAAAAAAA. Yeter be bu kadar mı körsün? Babası olsan bu kadar oynatmazsin. Yeter.

Umut'u 90 dakika oynattığına göre Bjk maçında olmayacak herhalde.En azından öyle ümit ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt