Hamza Hoca´yi hep savunan bir adamim, ancak genc oyunculara yeterince deger vermedigi kanaatine variyorum. Oysaki bu konuda ilk maclarda umut vaat etmisti, ancak birden bozdu kendini nedense. Kendi kendini bos yere antipatik yapiyor taraftarin önünde.
Melo:
- Kanu gibi agirlasmasina ragmen halen her macta banko oynuyor. Normal sartlarda forma kavusmasi sezon icinde imkansiz. Normalde klazandigimiz maclarda, merkeze girmesi gerekir son 15-20 dakikada.
Hamit:
- Eli ayagi bir nevi tuttugu anda, yine fizik olarak yetersiz oldugu halde, hemen sahaya sürüldü.
Olcan:
- Pehlivan cüsseli bu arkadasimizi sahaya sürmesi genc oyunculara kötü bir örnek tescil etmektedir.
Aydin:
- Burasi mahalle takimi degil, artik cocuk degil bur herif, Galatasaray´in bu herife bir can borcu yok. Oynatilmasinin izahi olamaz bile.
Umut:
- Her mac, her mac ilk 11 oynatarak hem adami tarafatara rezil etti, hemde taraftari kanser. Bu Umut israri ile kendisini ciddi sekilde antipatik yapti.
Takim sampiyonluga konsantre oldu, ve son maclari artik karambole bir sekilde aliyoruz. Bana göre bu degisimde bastan Bruma, Telles, Emre gibi oyuncularin daha fazla süre bulmasi ciddi anlamda etkili olmusken, birden bunlardan ikisini nerdeyse tamamen kesip Olcan, Umut gibi adamlara üzümünü yedirmesi, gercekten gurur kirici bir olay. Kendi kendini bozuyor Hamza hoca bu sekilde...
Gencleri oynatsa ve sampiyonluk kacsa, namerdim ki agzima acmazdim. Ancak bu Umut, Olcan, Yekta, Hakan Balta israrlari devam edip, sampiyonluga mal olursa, kalmasini istemem sahsen.