Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turu veriyordu hoca resmen ki iyiki uyandı ama bir konuda asla artık destek çıkamam. Umut bulut tercihi. Beni 2 ay kondisyon antrenmanına tutun bu umut kadar oynamasam şerefsizim. Bir hoca bu tür oyuncaya sahip çıkmasına asla kabul edilemez.

her aptal td buna taktik dersi veriyor, Sergen bile Mourinho kaldi bunun yaninda...

besiktasa karsi sag acik kim oyniyacak? tabiki umut bulut, ondan dolayi bu besiktas macindan korkuyorum arkadas

Teknik adamlar sezon içinde kullanamadığı bazı oyuncuları bu tür maçlarda görürler ve onlardan nasıl verim alınacağını tespit ederler.
Ama bizde olay çok farklı, biz sezon sonu "güle güle" diyeceğimiz Aydın,Yekta gibi oyuncuları resmen ödüllendiriyoruz.
Her hoca eleştirilir dünyanın en iyi hocası da eleştirilir, bazı gerçekleri görüp önlemler alınmazsa gelecekde şimdiki şansı olmaz belki H.oğlunun.
Bu kupada da Yasin sayesinde finale çıkıldığını görmüştür umarım.

Lider olmamizin tek sebebi kadromuzda Sneijder ve Muslera (1-2 oyuncu daha eklenebilir) gibi kaliteli ve kafasi çalışan oyuncularimizin olmasidir. Hamza yatsin kalksin bunlara dua etsin. Iyi insandir ona lafim yok ama Galatasaray'i çalıştıracak ne futbol bilgisi nede kapasitesi var. ilk geldigi zamanlar hata yaptığında acemidir dedik hata yapa yapa öğrenir dedik ama gordumki yaptığı hatalar onun icin yanlış değil seçimleriymis. Maclarin cogunu verdigi taktikler yada hamleleriyle degil bazi oyuncularimizin üstün performansiyla kazandik. aci ama gercek Hamza nin yaptiklari bana gore tesadüfi bir başarıdır. Yaptığı tek iyi sey prandelli gibi sapkadan tavşan cikarmaya calismadi. kadro bu ve olmasi gereken kadro ve dizilis bu dedi( akli basinda her insan bunu yapar) ve öyle oynatmaya baslatti. Tabi Umut gibi bir yeteneksize ısrar etmesi de bazi seylerin gostergesi zaten.

Umarim oyuncu performans, istek ve taraftarlarin baskici gücüyle önümüzdeki 2 macta ihtiyacimiz olan 4 puani alip şampiyon oluruz ve ondan sonra Hamza hocaya teşekkür edip yollari ayiirmaliyiz.

★★★★

Sezonun bitmesine 2 mac varken hala dogru kadroyu bulabilmis degil.

Ara ara dogru kadroyu cikardigi oluyor 2-0 kazandigimiz Akhisar macinda oldugu gibi ama onda bile sonradan Olcan ve Umut'u alarak tüm etkinligimizi sifirlamisti.

Hamzaoglu benim güvenimi bugün sifirlamistir. Umudum yok kendisinden.

hafta sonu her seyi bok etme ihtimali cok yüksek

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Bjk maçının her dakikası kusursuz gitmeli, yoksa yanarız. Oyunun gidişatında bariz bir teknik direktör hamlesi gerektiren durum olursa işimiz biter.

bi de bosuna kimse kendini kandirmasin fb ve bjknin malliklari olmasaydi buraya kadar gelemezdik
hamza her firsatta sampiyonlugu rakiplere hediye etti hem de kac kere
fb veya bjk iyi durumda olsaydi coktan arayi acmislardi

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Hamza Hoca´yi hep savunan bir adamim, ancak genc oyunculara yeterince deger vermedigi kanaatine variyorum. Oysaki bu konuda ilk maclarda umut vaat etmisti, ancak birden bozdu kendini nedense. Kendi kendini bos yere antipatik yapiyor taraftarin önünde.

Melo:
- Kanu gibi agirlasmasina ragmen halen her macta banko oynuyor. Normal sartlarda forma kavusmasi sezon icinde imkansiz. Normalde klazandigimiz maclarda, merkeze girmesi gerekir son 15-20 dakikada.
Hamit:
- Eli ayagi bir nevi tuttugu anda, yine fizik olarak yetersiz oldugu halde, hemen sahaya sürüldü.
Olcan:
- Pehlivan cüsseli bu arkadasimizi sahaya sürmesi genc oyunculara kötü bir örnek tescil etmektedir.
Aydin:
- Burasi mahalle takimi degil, artik cocuk degil bur herif, Galatasaray´in bu herife bir can borcu yok. Oynatilmasinin izahi olamaz bile.
Umut:
- Her mac, her mac ilk 11 oynatarak hem adami tarafatara rezil etti, hemde taraftari kanser. Bu Umut israri ile kendisini ciddi sekilde antipatik yapti.

Takim sampiyonluga konsantre oldu, ve son maclari artik karambole bir sekilde aliyoruz. Bana göre bu degisimde bastan Bruma, Telles, Emre gibi oyuncularin daha fazla süre bulmasi ciddi anlamda etkili olmusken, birden bunlardan ikisini nerdeyse tamamen kesip Olcan, Umut gibi adamlara üzümünü yedirmesi, gercekten gurur kirici bir olay. Kendi kendini bozuyor Hamza hoca bu sekilde...

Gencleri oynatsa ve sampiyonluk kacsa, namerdim ki agzima acmazdim. Ancak bu Umut, Olcan, Yekta, Hakan Balta israrlari devam edip, sampiyonluga mal olursa, kalmasini istemem sahsen.

Bence BJK maçını çok rahat kazanacak. Sahada 4-1 avantajı olan değil, şampiyonluk için puan almak zorunda olduğunu bilen oyuncular olacak. Allah yardımcın olsun hoca.

Hamzaoğlu şampiyon olamazsa kendi gider zaten öyle bir kişiliğe sahip. Futbolcu iken de öyleydi , ama şampiyon olursa kalır, Cüneyt ten daha iyi bir sportif Direktöre ihtiyacımız var. Adem in de söylediği gibi Hamza hoca devre arasına kadar Gençlerle oynadı ve Hücum futbol oynadı ki şu anki duruma göre takım bence daha iyiydi, sonrasında yavaş yavaş defansif futbol ve tecrübeli oyuncu olayına girdi eleştiriler de arttı. Umarım seneye ilk geldiği dönemdeki futbolu oynatmaya Çalışır.

ooooooooooooooo

KRAL HAMZAA OGLUUUUUU

SENI CEKEEMEYEN

IT OGLU ITLERIN

SURATINA ZERK ET :ka19:

70 ten önce takıma müdahale etmiyor kabzımal gibi izliyor izlettiriyor..
sinir krizi geçiriyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt