Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İyi adam iyiliğini istiyorum ondan bunu yazıyorum.
Seneye başta kalırsa devreyi göremez ve bir daha galatasarayda hocalık yapması çok zor olur en az 5-6 sene.Lucescu gibi yabancı bir hocanın yanında gsde yardımcı hoca olarak devam ederse (egosu varsa yapamaz bunu) 2-3 yıl iyice pişip sonra galatasarayda uzun dönem emanet edilecek seviyede bir hoca olabilir.Ya da seneye devre arası kovulur Terimin şemsiyesini tutma sırasına girer ve kariyeri ilerlemez.Kendi bilir.

Son düzenleme:
Kişiliği 10 numara 5 yıldız bir adam ama işte oyuncu seçme konusunda bunu diyemiyoruz.
Zaman zaman herseye care :)
Kisilik onemli ozellike Galatasaray'da. Gerisi gelir bi sekilde rahat olun siz. Efsane olacak ins hoca. Fazlasiyla yakisiyor teknik dorektorluge.

seneye yaşlı bir kurdun yanında yardımcı hoca gibi değil de daha fazlası olarak kalabilir aslında.

mesela basketbolda maccabi'deki pini gershon gibi.sonra ortama iyice hakim olduktan sonra ikinci terim olabilir.ama yok kalmam dese de bir şey demem.hakkıdır.

Zaman zaman herseye care :)
Kisilik onemli ozellike Galatasaray'da. Gerisi gelir bi sekilde rahat olun siz. Efsane olacak ins hoca. Fazlasiyla yakisiyor teknik dorektorluge.
Ama o zaman gelene kadar bizimde sinir systemlerimizde bozulma olur bu Umut sevdası bitmez Hamza Hocada :D

Ama o zaman gelene kadar bizimde sinir systemlerimizde bozulma olur bu Umut sevdası bitmez Hamza Hocada :D
Bitecek nasi olsa yeni sezona kanatta umutla baslamayacaktir. Su an icin mecbur. Sinan konusunu hic acmayin bende anlam veremiyorum o konuya :)
Bruma dan once dusunulmesi gerekilen bibyetenek ama israrla oynatmiyor ilginc bi husus buda.
Vardir bi bildigi diyp gecelim

zaman diye kendimizi kandırmanın anlamı yok

türkiyeyi, camiayı çok iyi bilmesine rağmen şurda 20 yaşındaki taraftarın gördüğünü göremiyorsa bunun zamanla alakası yoktur

ya türk futbolculara yaranayım kalpler kırılmasın diyordur yada sahayı analiz edemiyordur

bence hamzaoğlunda ikisi de mevcut

takıma yabancı futbolcuları doldurup alman hoca getirmemiz lazım

Sinan meselesi de ayrı bir olay.Hepimiz istiyoruz oynamasını da, bakın Bruma dedik, adamın durumu ortada.

Forumda herkes Koray oynasın, Semih'ten neyi eksik diyordu şurada iki aya kadar.Sonra Koray bir dönem oynadı.Bir daha kimse ağzına almadı Koray'ı.Ben hocanın hak edeni oynattığına inanıyorum.Sinan'ı da yeterli görmüyor demek ki.

Sinan meselesi de ayrı bir olay.Hepimiz istiyoruz oynamasını da, bakın Bruma dedik, adamın durumu ortada.

Forumda herkes Koray oynasın, Semih'ten neyi eksik diyordu şurada iki aya kadar.Sonra Koray bir dönem oynadı.Bir daha kimse ağzına almadı Koray'ı.Ben hocanın hak edeni oynattığına inanıyorum.Sinan'ı da yeterli görmüyor demek ki.

Sorun zaten futbolcular! 4-5 tanesi hariç hiçbiri bu kulüpte oynayacak seviyede değil. Hoca'ya o yüzden çok kızamıyorum

Umutu beşiktaş maçında oynatacağını düşündüğüm an şu saatte uykum kaçıyor geriliyorum sabah 8'de işbaşında olacaz. Herşey bir yana sırf umut ısrarın yüzünden tüm bize kazandırdıklarını göremez oluyoruz.

Sorun zaten futbolcular! 4-5 tanesi hariç hiçbiri bu kulüpte oynayacak seviyede değil. Hoca'ya o yüzden çok kızamıyorum

Evet, katılıyorum.

Yasin alındığında hangimiz şampiyonluk yolunda banko oynar diyebilirdik? Yahut Burak-Umut ileri hattını hangimiz sene başında yeterli görebilirdik? Üstelik, hoca moralmen çökmüş, gelenden geçenden 4 yiyen takımı aldı, nerelere getirdi.Hataları elbet oluyor da, Umut yerine başkası oynasa ne farkedecek? Ekstra ne katkı verecek? Ben bu konuda hocanın tercihlerini sorgulayamıyorum.

Evet, katılıyorum.

Yasin alındığında hangimiz şampiyonluk yolunda banko oynar diyebilirdik? Yahut Burak-Umut ileri hattını hangimiz sene başında yeterli görebilirdik? Üstelik, hoca moralmen çökmüş, gelenden geçenden 4 yiyen takımı aldı, nerelere getirdi.Hataları elbet oluyor da, Umut yerine başkası oynasa ne farkedecek? Ekstra ne katkı verecek? Ben bu konuda hocanın tercihlerini sorgulayamıyorum.

Çökmüş dediğin takım ligde ikinciydi Hamzaoğlu geldiğinde yahu. Abartmayın bu kadar.

Hamza hamzaoğlu gelmeden resmen köşeye sıkışmış boksör havasında bir takım vardı.Tamam puan olarak belki 1-2 puan gerideydik ama berbat durumdaydık.Hamza hamzaoğlu geldikten sonra futbol olarak takımı uçurmadı ama en azından hedefe kilitlenmiş ve daha bir takıma benzeyen bir takım oluşturdu.

Sneijder ilk yarı resmen küstürülmüştü onu tekrar takımın içine soktu.Yasin öztekin'den müthiş verim aldı.Her yerli hocanın yaşadığı yıldızlarla özellikle yabancı yıldızlarla uğraşma moduna girmedi.

Ayrıca allah aşkına sağ kanat opsiyonlarının sabri,tarık forvet opsiyonlarının umut,burak olduğu kanat opsiyonlrının bruma,yasin,olcan olduğu bir takım nasıl iyi top oynayabilir zaten,nasıl uçabilir.Ancak maç maç düşünerek gitmek gerekir böyle takımlarla ve o da bunu yaptı ve kimsenin beklemediği şekilde de başarılı oldu.

Ben de görüyorum yerli oyunculara fazlasıyla tolerans gösterdiğini ben de görüyorum oyuncu değişiklikleri konusunda yaptığı hataları ama şunu kabul edelim ki bu takım hamzaoğlunun takımı değil.Bu takımı daha doğrusu kimyası fazlasıyla bozuk takımı o kurmadı.

İlk aşçı yemek için çok kötü malzemeler aldı beceremedi gitti,.Yerine yeni aşçı geldi ve kendi seçmediği malzemelerle yeni bir yemek yapması istendi. Belki çok güzel bir yemek yapamadı ama karnımızı doyurdu diyebileceğiz sene sonunda bir mucize olmazsa...

Bu yüzden hele ki takım da şampiyon olursa kesinlikle bir şansı daha hak ediyor.Artı önünde tarihi bir fırsat var seneye.Yabancı oyuncu olayı neredeyse serbest.Selçuk,burak,umut gibi yetersiz yerlilere artık bel bağlamak zorunda değil.Kendi takımını baya geniş bir yelpazeden seçme şansına sahip.Bunu cesur bir şekilde kullanırsa başarılı olur ama yine bu yerli tayfasına güvenip yola çıkarsa uzun vadede başarılı olamayacağı çok belli..

Gelecek sezon kadrosu sözkonusu olunca, eldekilerden ancak 3-5 inin kalması gerektiğini, diğerlerinin çöp oğlu çöp olduğunu söyleyenler, bu berbat kadroya rağmen, olası çifte kupa zaferi için bile Hamza Hocanın katkısını inkar edebiliyor; daha da kötüsü, kadronun bu halde olmasının direkt ve dolaylı baş müsebbibi Ünal Aysal ''Vizyon'' una tapmaya devam edebilmeleri...

Bu sözümü üstüne alınması gereken çok kişi var forumda; bana cevap yetiştirmekten önce tutarlılık konusunda kendilerini sorgulamalarını öneririm, aksi halde muhtemel tartışmada, ortaya sürebildikleri bilindik argümanlarla, fena halde ezilmeleri kaçınılmazdır...

ne demisler imam osurursa janmaat zichar

Bence de kendi takımını kurması konusunda şansı hak ediyor , sezonu çifte kupa ile tamamlarsak daha ne olsun. :)

Ancak umarım Selçuk , Burak , Umut gibi isimlerden biran önce kurtarır bu kadroyu , Selçuk ve Burak yine eğer Dursun Özbek'in maaşta indirim talebini ;

Kabul ederse kalmalı ancak kulübeye sabitlenmeliler kendileri.

İlk ricam şu Umut'u ne olur gönderin yerine de kiradan dönen Sercan kalsın yada ne bileyim takasta falan kullanırız onuda belki.

Bence de kendi takımını kurması konusunda şansı hak ediyor , sezonu çifte kupa ile tamamlarsak daha ne olsun. :)

Ancak umarım Selçuk , Burak , Umut gibi isimlerden biran önce kurtarır bu kadroyu , Selçuk ve Burak yine eğer Dursun Özbek'in maaşta indirim talebini ;

Kabul ederse kalmalı ancak kulübeye sabitlenmeliler kendileri.

İlk ricam şu Umut'u ne olur gönderin yerine de kiradan dönen Sercan kalsın yada ne bileyim takasta falan kullanırız onuda belki.

sneijder-muslera-telles yabancı tayfasından, burak-selcuk-yasin-emre'de yerli tayfasından kalır. gerisi yenilenir diye düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt