Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yabancı sınırı kalksa da yerli ağırlıklı bir kadro oluşturacaktır. Umut'u göndereceğine de asla inanmıyorum.

Yabancı forvet olarak Niasse'yi alır.

Adamlar ikinci yari tek kale oynarken durum 2 0 olunca oyuncu degisikligi yapman cok zekiceydi taktik dehasi.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yeni başkan ve ekibi transfer konusunda önemli olacağını düşünüyorum. Gazetelere göre Hamza Akhisar'ın ekibini G.Saray a yerlestirmek istiyor, ama bu aynı gazeteler senelerdir Ronaldinho Fenerbahçe geleceğini iddaa eden gazeteler olduğu için pek inandırıcı gelmiyor bana.

1 sene (Aslında değil de 1 sene diyelim hadi) Galatasaray'ı çalıştırdın işte büyük ihtimal ligde şampiyonsun kupayı da alacaksın,çifte kupa ile veda et.Zirvede bırak.

real madrid capello'yu kendilerini yıllar sonra şampiyon yaptığı halde sezon sonu kapının önüne koydu.hamza ile gelecek sezon çöp olur.transfer hamleleri fatih terim'den hallice olur yurt dışında bonservissiz kaliteli oyuncular yerine niasse,nakulma vb. türkiye'de oynayan vasat yabancıları tercih eder.

real madrid capello'yu kendilerini yıllar sonra şampiyon yaptığı halde sezon sonu kapının önüne koydu.hamza ile gelecek sezon çöp olur.transfer hamleleri fatih terim'den hallice olur yurt dışında bonservissiz kaliteli oyuncular yerine niasse,nakulma vb. türkiye'de oynayan vasat yabancıları tercih eder.

adam bugüne kadar transfer mi yaptırdı ki hamleleri çöp olur diyorsun.

belki nokta atıs topcular aldıracak. bu kadar emin konusmayın.

Batuhan gibi bir maldan 2 gol yiyen takımın hocası.
utandım yemin ediyorum o maldan nasıl gol yiyoruz?
elensek o kadar üzülmezdim.

insan bir aatif'a önlem almazmı

Batuhan gibi bir maldan 2 gol yiyen takımın hocası.
utandım yemin ediyorum o maldan nasıl gol yiyoruz?
elensek o kadar üzülmezdim.

insan bir aatif'a önlem almazmı

Bir ara 5-6 tane adam gecti. Inanilir gibi degil, ulan kosmuyorsunuz bari düsürün adami bu nasil bir vurdumduymazlik dir.

Taraftar olarak çok nankörüz. Bu kadro Hamzanın mı? O mu kurdu? Takımı devraldığında takım ne haldeydi? Takım belkide sezonu iki kupa ile kapatacak. Bir Umut Bulut yüzünden asıp kesiyorsunuz hocayı.

Sezon bitsin kendi kadrosunu kursun o zaman bakalım,eleştirelim.

He kardeşim he Sivas'a 2-1 yenildi takım Hamza hoca çok suçlu... neden kalede muslera'yı defansta Hakan balta'yı başta oynatmadı? Sabri ve Telles'e neden kendinizi yırtın bu maç en az 3 gol atmalıyız bindirin boyna demedi? Orta sahada neden felipe melo ve sneijder oynamadı? Forvette neden Burak yok? Sinan gümüş tabi bir de o var... Umut neden ligde... pardon kupada oynuyor? Pandev neden gol atamadı? geçen hafta bu Pandev'i lig maçında neden oynatmadı diyenler vardı... Ulan izan dedikçe uzan anlıyorsunuz ne ayaksınız bilmiyorum. Ama size bikaç sorum var
1. Hamza hoca yedeklerle çıkmalı diyen siz değil miydiniz?
2. Galatasaray yedek de çıksa sivası yenmeli diyeceksiniz hamaseten biliyorum. Peki yedeklerin kalitesiz ve ruhsuz oluşu Hamza hoca'nın suçu mu? evetse lütfen Hamza hoca döneminde alınan yedek oyuncuları sayınız...
3. Geçen haftalarda aynı hala oyun için hazır olmayan pandev'in oyuna girişini savunduğunuz gibi ya sinan gümüş de hazır değilse ve beklenen katkıyı veremez, son haftalarda baskının altında ezilirse ne yapacaksınız?
4. Hamza hocanın sahadaki takımın oyunu tutabileceğine inanması ve hafta sonu maçını düşünerek son ana dek yedeklere başvurmak istememesi, sahadakiler bir bok yiyemeyip de 5 dk'da iki gol yiyince hemen hamle yaparak oyunu kendi lehine çevirmesi, ve bunu Hakan balta ve yasin ile yaparak hafta sonundaki as kadroya çok fazla yük bindirmemesi, hatta bir çok kilit oyuncuyu risk dahi alarak sivasa getirip yol yorgunluğuna sebebiyet vermemesi neden canınızı sıkıyor?
5. Hamza hocanın ligde takımı buraya kadar getirip şampiyonluğun en büyük adayı yapmasını menajer lig oyununa mı benzetiyorsunuz? bu kolay mıdır?
6. Galatasaraylı mısınız? bu soru ihtiyaridir.

Bunlara bir cevap alalım sonra devam ederiz...
5.

Son düzenleme:
Bir ara 5-6 tane adam gecti. Inanilir gibi degil, ulan kosmuyorsunuz bari düsürün adami bu nasil bir vurdumduymazlik dir.

Batuhan bu sene özellikle Sergen hocadan sonra sıradışı bir performans gösteriyor görmüyor musunuz? Batuhandan gol yediysek iyi yine... Bu sivas ilk maçta sabriden gol yedi (ki sabrinin bu sezon şampiyonluğuna katkısı tartışılmaz) buyur burdan yak...

galatasaray'da başarılarının devamını dilediğim hocamız... Seneye belki kadro yeterince güçlü olmayacak şampiyonlar ligi standardı için, belki ekonomik nedenlerle sıkıntı yaşanacak yine... ama her türlü takım üzerine koyarak devam edecektir... Buna inanmamızı sağlayan kişidir kendisi...

Aatif hakkinda konusuyorum ben. Ayrica dogru konus, kör mör ne demek.

evetr aslında yazar yazmaz değiştirmiştim ama kusura bakma o konuda haklısın... Yalnız Aatıf'ın batuhandan daha uzun bir süredir sürdürdüğü formu var... o da kalburüstü bir oyuncu... Normal kadroya karşı bu kadar etkili olamazdı... yedek kadro adamı olması gerekenden fazla serbest bıraktı... yine de Sivas'tan gol yenecekse bu batuhan ya da aatıf'tan olur... ben bunda bir sıkıntı görmüyorum... özellikle yedeklerin yetersiz oldukları göz önüne alındığında...

CFbZMXKWYAAgtGK.jpg

Hocam bir el vermedi diye adamın burnuna pasta yedirilir mi?:)

He kardeşim he Sivas'a 2-1 yenildi takım Hamza hoca çok suçlu... neden kalede muslera'yı defansta Hakan balta'yı başta oynatmadı? Sabri ve Telles'e neden kendinizi yırtın bu maç en az 3 gol atmalıyız bindirin boyna demedi? Orta sahada neden felipe melo ve sneijder oynamadı? Forvette neden Burak yok? Sinan gümüş tabi bir de o var... Umut neden ligde... pardon kupada oynuyor? Pandev neden gol atamadı? geçen hafta bu Pandev'i lig maçında neden oynatmadı diyenler vardı... Ulan izan dedikçe uzan anlıyorsunuz ne ayaksınız bilmiyorum. Ama size bikaç sorum var
2. Galatasaray yedek de çıksa sivası yenmeli diyeceksiniz hamaseten biliyorum. Peki yedeklerin kalitesiz ve ruhsuz oluşu Hamza hoca'nın suçu mu? evetse lütfen Hamza hoca döneminde alınan yedek oyuncuları sayınız...
3. Geçen haftalarda aynı hala oyun için hazır olmayan pandev'in oyuna girişini savunduğunuz gibi ya sinan gümüş de hazır değilse ve beklenen katkıyı veremez, son haftalarda baskının altında ezilirse ne yapacaksınız?
4. Hamza hocanın sahadaki takımın oyunu tutabileceğine inanması ve hafta sonu maçını düşünerek son ana dek yedeklere başvurmak istememesi, sahadakiler bir bok yiyemeyip de 5 dk'da iki gol yiyince hemen hamle yaparak oyunu kendi lehine çevirmesi, ve bunu Hakan balta ve yasin ile yaparak hafta sonundaki as kadroya çok fazla yük bindirmemesi, hatta bir çok kilit oyuncuyu risk dahi alarak sivasa getirip yol yorgunluğuna sebebiyet vermemesi neden canınızı sıkıyor?
5. Hamza hocanın ligde takımı buraya kadar getirip şampiyonluğun en büyük adayı yapmasını menajer lig oyununa mı benzetiyorsunuz? bu kolay mıdır?

5.

Bütün forum Koray neden oynamıyor diye eleştirdiler. Koray'ın futbolunu gördük.
Pandev neden oynamaz dediler. Trabzon maçında oyuna girdi dili dışarda yürüyordu.
Selçuğu kesmeli diye ısrar edenler oldu. Selçuk oynamasaydı şuanda 3. sıradaydık.
Bruma diye ısrar ettiler. Hoca onuda oynattı ve herkes Bruma'nın formunun yetersiz olduğunu anladı.
Şimdi herkes Sinan Gümüş diyor. Kaliteli kumaşı olabilir ama belliki hoca maçı riske atmak istemiyor. Şu haftalar Sinan Gümüşü deneyecek zaman mı Allah aşkına?
Umut Bulut konusunda vardır elbet bir bildiği. Ayrıca dün Umut 90 dk oynadı. Demekki Beşiktaş maçına olması gereken 11 ile çıkacağız. Demekki o da Umut'un ne kadar yetersiz olduğunun farkında ama eldeki kadro ve imkanlar ile ondan verim almaya çalışıyor.

5.
Çünkü hamza hoca yabancı değil, yabancı olsa baş tacı yaparlardı. Nankörlük bizim cibiliyetimizde var.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Nankörlük kadar biat etmekte sorgulamamakta körü körüne destekçilikte kraldan çok kralcı olmakta cibilliyetlerimizde fazlasıyla mevcut !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt