Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve tek kale oynayıp kac net posizyon buldu ? Amrabat'ın penaltısına kadar kayda değer bir posizyonları yoktu.

Hani bizde icerdeki maclarda tek kale oynuyoruz ama rakip seni sıkıstırdımı sadece önde top ceviriyorsun.
Orası öyle. İyi kapandı takım orda ama nefes aldırmadık başka oluyor bence . Bizim yaptığımız Anadolu takım moduna baglanmamizdi. Rubin kazan onu campta aynısını barça ya yapmıştı mesela ve kazanmıştı . Ben bu tür oyundan memnun olmam sonuca varsan bile ara sıra.

Orası öyle. İyi kapandı takım orda ama nefes aldırmadık başka oluyor bence . Bizim yaptığımız Anadolu takım moduna baglanmamizdi. Rubin kazan onu campta aynısını barça ya yapmıştı mesela ve kazanmıştı . Ben bu tür oyundan memnun olmam sonuca varsan bile ara sıra.

Terim'de sevmezdi bu tür oyunu, grubun diğer takımı Madrid'e karsı yürek yemis gibi oynadık, ilk 30 dakika sahadan sildik, sonrası ortada.

Terim'de sevmezdi bu tür oyunu, grubun diğer takımı Madrid'e karsı yürek yemis gibi oynadık, ilk 30 dakika sahadan sildik, sonrası ortada.
Ya huraaa hucumda gerek yok. Biraz dengeli olmalı tabikide. Yeri gelir tabikide savunma ağırlıklı oynamilisin ama italiadaki juventus maçı kadarda olmamalı. Aldığımız sonuç hariç futbol adına bir iz bırakmadık. Dengeli cezur oyunu ile avrupada bir çok başarı eldeetik üstelik. UEFA kupası olsun veya yarı finaleri cezur oynayarak başardık. Park the Bus oyun systemini hiç tutmuyorum ama belki tercih meselesi.

Ya huraaa hucumda gerek yok. Biraz dengeli olmalı tabikide. Yeri gelir tabikide savunma ağırlıklı oynamilisin ama italiadaki juventus maçı kadarda olmamalı. Aldığımız sonuç hariç futbol adına bir iz bırakmadık. Dengeli cezur oyunu ile avrupada bir çok başarı eldeetik üstelik. UEFA kupası olsun veya yarı finaleri cezur oynayarak başardık. Park the Bus oyun systemini hiç tutmuyorum ama belki tercih meselesi.

Cl standartlarında bir takım olursak, Juve macı gibi geri cekilmeyiz. Cl standartları icin öncelikle sağlam bir atletik yapıya ihtiyacımız var.

Misal su kadroda hangi topcu bu standartlarda ?? Sneijder bile sırıtır. Muslera her takımda oynar. Gerisini at cöpe gitsin.

Nokta transferler lazım. Bu kadro ile bu sene şampiyonluk alırsak sabaha kadar şükredelim. Cl'yi artık konusmuyorum, dedigim gibi yapacagımız transferlerden sonra Avrupa'da oynayacagımız futbolu kafada daha iyi şekillendiririz. Hani bu kadro ile ezilirmiyiz yoksa rakipleri dengelermiyiz ??

biz selcuk'la SL oynadik, sorun ve sonuc ortada. gelen giden 4 atti bize. seneye yine selcuk-melo ikili olursa 0 cekeriz bu sefer. selcuk türkiyede bisey yapamiyor, avrupada ezerler adami

biz selcuk'la SL oynadik, sorun ve sonuc ortada. gelen giden 4 atti bize. seneye yine selcuk-melo ikili olursa 0 cekeriz bu sefer. selcuk türkiyede bisey yapamiyor, avrupada ezerler adami

Selçuk-Lampard (36) ikili mücadeleleri :)! ni tarif etmişsin ki 2 yıl daha yaşlanmış olacak Maestro'' muz;(; Melo' nun da tempo ve manevra zaafiyeti malum...

Merkeze yorulmak nedir bilmeyen ve oyun zekası yüksek biri (Alternatifiyle birlikte) alınmadan başka mevkilere transfer istemek, hele de CL başarısı ummak komikliğin daniskasıdır...

Önümüzdeki 3-5 yıl içinde bizim takımlardan hiçbirinin CL de gruptan çıkma şansının % 10 bile olduğunu düşünmüyorum, hepsi dökülüyor, bütçeler delik deşik...Mevcut şartlarda, Hamzaoğlu-Bilic-Kartal yerine falancanın filancanın gelmesi, ligi ve takımı tanımaya çalışma mazeretinden başka zannedildiği ölçüde fark yaratamayacaktır...

Türkiye ligi avrupa'dan çok farklı malesef. Orda kral olan bi hoca bile burda dökülebiliyor(rijkaard-schuster-del bosque...) yada orda kimsenin yüzüne bakmadıkları burda kral olabiliyor (lucescu-daum-f.terim...) Hamza hoca ilk başlarda "işte yıllardır aradığımız yerli hoca" dedirtse de sonradan Umut sevdası, Pandev-Sinan gümüş takıntısı, sıkışan maçlarda hiçbir B planının olmaması notunu düşürdü. Yine de kendi kurmadığı bi kadroyla bile, hem de hiç transfer bile yap(a)madan, iyi-kötü bizi buraya kadar getirdiyse bir sezon daha şansı hakkediyor bence. En değerli özelliği hata yaptığında kabul etmesi bu da onu gelişime açık kılıyor. Keşke üstünde sürekli fikir alıp/tartışabileceği Lucescu gibi bi sportif direktör olsa. Zaten göndersen kimi getireceksin ki. Yerli isim desen imkansız(sadece şenol güneş, o da boşta değil). Yabancı desen başta yazdığım gibi.

Son düzenleme:
Fenerbahceliyim, Hamza Hocanin gitmesini isterim. Adam sag kanatsiz, sol beksiz(ofansif katkisi cok az), son derece dar bir kadroyla, sizi nereden aldi, nereye getirdi, hala adama salliyorsunuz? Mancini olsaydi, Kasimda yaristan kopmustunuz.

Hamza Hamzaoglu gidince yerine kim gelecek? Lucescu deniyor. Shakhtar adamin kalacagini acikladi. Baska kim var? Tuchelin ismini yazan bir üye gördüm. Meloyla Sneijderle Gs, Tuchelin yüksek tempolu, presli oyununu mu oynayacak? 3 ayda kovulur.

Yabanci bir TD gelecek. Adamin taktik anlayisi, oyun anlayisi farkli. Gsden ona göre oyuncu isteyecek? Alacak mi belli degil. Turkiye ligi genelde son tercihlerden birisi. İstedigi oyunu oynatacak mi? Bilinmez. Daha önce Aragones, Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Prandelli hepsi basarisiz oldu.

Kloppu getirirsin, adamin basarili olma ihtimali cok az. Sistemine oyun planina göre kadro kurmazsan basarili olamaz.

Yerinizde olsam Hamzanin kalmasini isterdim. Bir forvet(Lewandowski tipi) bir sag kanat, Ujfalusi tipinde savunmayi yönetecek bir stoperle, Gs, en azindan 1 seviye atlardi. Yabanci Tdyle Gs, herseye sifirdan baslar.

Bana kalsa, yeni bir Mancini, Rijkaard yada Prandelliye hayir demem. :D

şence fb 2011 de şike yaptı mı yapmadı mı? herkes yaptı fener radara yakalandı vs veya hukumet cemaat illüminati komplo vs olaylarına girmeden tek bi cevap. evet yaptı. hayır yapmadı?

fenerbahçeli arkadaşın yorumuna up up up up....

bir de adam gelmiş TD'ler ile ilgili yazı yazmış sorduğunuz soruya bak... Fenerbahçeli olarak yapmadık diyecek... Biz de Galatasaray'lı olarak yaptıklarını düşünüyoruz... durum bu kadar basit... yalnız bu soruya kendi taraftarı olduğu klübün düşüncesiyle cevap vermesi, veya bu şekilde bir cevap vermeye zorlanması yaptığı yorumu geçersiz kılmıyor... Herhangi bir fenerbahçeliye şike yaptınız mı sorusunu sormak verilecek her muhtemel cevap dahil olmak üzere yersiz ve alakasızdır...

Bu kadro en iyi dizilişle ve en doğru tercihlerle bile zor maç kazanır. Hem ligi hem de kupayı alacağız hocamızda önümüzdeki sezonu hak etmiş olacak.

yarin yine sacma salak bir 11le hevesimizi kirma

Diyorlar ki, Umut'u oynatacakmışsın.
Dost tavsiyesi; Oynatma.

Dursun başkanın seçilmesiyle beraber sözleşme uzatacağı da kesinleşti diyebiliriz.

Hayırlı olsun. Umarım uzun yıllar takımın başında kalır.

Umut'u oynatma canımı ye.

Vas Bien

maçtan önce özür dile hamza,umutu oynatacaksan.sana rağmen beşiktaşı yenicez.

Düşünceme göre bu sene son iki maçta da Bulut'a görev verebilir... herhangi bir şey demem... Ama seneye de oynatmaya devam ederse, ki bu varsayımı bir forvet transfer ettiğimiz veya Sinan'ın da oyuna dahil olduğu varsayımı üzerine yapıyorum, o zaman gerçekten bir mantıksızlıktan söz edebiliriz... Umut'un eleştirilecek çok şei var ama hocanın bu sene Umut'u oynatmasında eleştirilecek bir şey bulamıyorum.

manevi evladi bugün yine sov yapacaktir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt