Fenerbahceliyim, Hamza Hocanin gitmesini isterim. Adam sag kanatsiz, sol beksiz(ofansif katkisi cok az), son derece dar bir kadroyla, sizi nereden aldi, nereye getirdi, hala adama salliyorsunuz? Mancini olsaydi, Kasimda yaristan kopmustunuz.
Hamza Hamzaoglu gidince yerine kim gelecek? Lucescu deniyor. Shakhtar adamin kalacagini acikladi. Baska kim var? Tuchelin ismini yazan bir üye gördüm. Meloyla Sneijderle Gs, Tuchelin yüksek tempolu, presli oyununu mu oynayacak? 3 ayda kovulur.
Yabanci bir TD gelecek. Adamin taktik anlayisi, oyun anlayisi farkli. Gsden ona göre oyuncu isteyecek? Alacak mi belli degil. Turkiye ligi genelde son tercihlerden birisi. İstedigi oyunu oynatacak mi? Bilinmez. Daha önce Aragones, Rijkaard, Del Bosque, Mancini, Prandelli hepsi basarisiz oldu.
Kloppu getirirsin, adamin basarili olma ihtimali cok az. Sistemine oyun planina göre kadro kurmazsan basarili olamaz.
Yerinizde olsam Hamzanin kalmasini isterdim. Bir forvet(Lewandowski tipi) bir sag kanat, Ujfalusi tipinde savunmayi yönetecek bir stoperle, Gs, en azindan 1 seviye atlardi. Yabanci Tdyle Gs, herseye sifirdan baslar.
Bana kalsa, yeni bir Mancini, Rijkaard yada Prandelliye hayir demem.