Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmuyor hoca oyun içi müdahale 0 geliştirirsen ne ala ama bu şekilde sezon sonu devam edilmemesi lazım

birkaç takviye, hatalarından ders alması ve preseason ile hocamızın ekib için ideal td olma yolunda ilerleyebileceğini düşünmekteyim tbf

Besiktas az sansli olsa veya muslera olmasa su an burada ilk sovecek olan fanlariydi.
Gecin bu isleri ne oyuncu degismeyi biliyor ne oyunculari kullanmayi.

Oyunculari gazlamayla bu isler yurumez.
İlla devam edicem diyorsa gitsin pompacilik yapsin.

Hamza'yi Süper Lige kisitli olan hoca olarak ilan etmeden önce ona sans verelim

Belirli bir bütçeyle istedigi oyuncularini alip öyle bir kadro kursun.

Suanki kadro Fatih Terim ve 2 Italyanin nerdeyse içine ettigi kadro çünkü, kendisi hiç 1 transfer yapmadan ona teslim edilen bir kadro.

Son düzenleme:
Hoca iyi güzel de müdahale etmeden maci tamamladin. Büyük riski göze aldin, Melo veya Selcuk'u cikarip Emre veya Bruma girse ikinci gol cok daha erken gelirdi.

Bir kanadimiz kirik oynadik,Sneijder'i sola yapistirdik mac boyunca. Besiktas tek kale oynadi, onlar oynadi biz attik valla.

Şöyle bir kadroya bakıyorum şampiyon olmamız büyük başarı aslında ancak hoca biraz tecrübesiz onu atlatırsa iyi olabilir seneye inşallah.Kadroda sabri,balta,selçuk,burak fln oynuyor ne kadar iyi oyun beklenir ki acımasız olmamak lazım benimde çok içime sinmiyor ancak kendi kadrosuyla izlemek lazım Hamza hocayı bu şansı fazlasıyla haketti.

Birde nankör ukalalar var. Hamza yı beğenmemeyi futboldan anlamak sanıyorlar.

Şampiyonluğa koşuyoruz. Bırakın Hınçal Uluççuluk oynamayı Hamza nın elini öpün.

Kendisini tebrik ederim. ben bugün kazanacağımızı düşünmüyordum. Burak-umut değişikliği yerindeydi. Ancak hala bizim için yetersiz olduğunu ve gitmesi gerektiğini düşünüyorum.

Besiktas az sansli olsa veya muslera olmasa su an burada ilk sovecek olan fanlariydi.
Gecin bu isleri ne oyuncu degismeyi biliyor ne oyunculari kullanmayi.

Oyunculari gazlamayla bu isler yurumez.
İlla devam edicem diyorsa gitsin pompacilik yapsin.

şansla filan alakası yok, atamadılar, bitti.

yasin ikinciyi atsaydı ne olacaktı o zaman? takım iyi oynamadı kabul de forveti burak umut olan takımdan ne bekliyorsunuz?
sene başında yasin'den kim bu performansı bekliyordu? ya da sabri? ne değişti de böyle oynamaya başladılar? bunlar hamza hocanın etkileridir.

Beşiktaş bizi ezdi ama daha 10.dk'da skor 1-0'dı, bunu da dikkate almak lazım. Hoca'yı oyun için kabahatli bulmuyorum, çok stresli maçtı, hallettik bitti.

Şu an iki kupa kazanma şansımız fazlasıyla var, sezonun başlarında bu durum imkansız gibi görünüyordu. Hoca iyi.

Bu akşam çıkardığı kadro iyiydi artık anladı Umut Bulut'un ilk 11 de olmuyacağını anladı sonunda.

Sent from my SGH-I337M

Şans+Lag var. Bir de rakiplerin kol bozuk.

Yoksa şampiyon yapamazdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt