Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dinlemiyorum hocam ben. Playoff'lu sezondan beri lig tv'yi protesto ediyorum kendimce. Yazılanlara göre konuştum. Severim ben Hamza Hoca'yı analize önem vermediğine inanmak istemiyorum zaten.

Yazılandan öyle anlamak normal hocam ona bir şey demiyorum.

Dinleyip de hala çarpıtanların nasıl dinlediğini merak ediyorum.

Bu zamana kadar seni hep sevdim, savundum hoca. Ama bu transfer döneminde saçmalarsan gelecek sezon fb ciddi bir fark açar bize yarışta, zira aziz transfere basacak parayı. Başarısız olma lüksü yok, bol bol masabaşı oyunları da dönecek. Bu sezonki gibi olmaz yine, ayrıca geçen sezon bu kadronun ŞL'de çok yetersiz olduğunu gördük. Bu kadroya 3-4 tane banko oynayacak adam almak lazım, açık ve net.

Yazdım renkdasim. Niasseyi alip umutu yedeklicek.

gördüm gördüm :/ bu hamza dan hersey beklenir, tek kaliteli oyuncu takviyesi beklenmez. Melo filan hepsi kurtulup gitsinler, yazik onlara... Adama göre zaten simdi Prandelli den sonra Galatasaray gibi oynuyuruz, bir sut bir gol, rakip de 30 tane onu da muslera sayesinde yemiyoruz. Allaha sükür de bu Muslera sempatik, yoksa oda yedek olmustu

gördüm gördüm :/ bu hamza dan hersey beklenir, tek kaliteli oyuncu takviyesi beklenmez. Melo filan hepsi kurtulup gitsinler, yazik onlara... Adama göre zaten simdi Prandelli den sonra Galatasaray gibi oynuyuruz, bir sut bir gol, rakip de 30 tane onu da muslera sayesinde yemiyoruz. Allaha sükür de bu Muslera sempatik, yoksa oda yedek olmustu
He ya adam hücum futbolu oynadığımızı sanıyor. :d

başımızda ünal aysal gibi bi başkan olsa kovabilirdi ama bu yönetımle seneye zor...

He ya adam hücum futbolu oynadığımızı sanıyor. :d

yasin hayatinin macini oynuyor her defasinda yasini cikardi, yani basbaya belli adam bazi seyleri görmüyor. umut her mac b.k gibi oynuyor bi ciktigini görmedim herifin. Simdi full atak yapar with Niasse Umut and cöpcüler krali burak

en azindan aysal yada terim gibi uckagitcilar gibi kulubun parasini kah cebe kah cope atmak suretiyle hainlik yapmaz

niasseyi kongoda cadirda bulup ruslara 5 milyona satmis adam

heralde ne yaptigini bilir

Seneye CL 'de büyük rezillik çıkartacak bu Hamza , Allah yardımcımız olsun !

en azindan aysal yada terim gibi uckagitcilar gibi kulubun parasini kah cebe kah cope atmak suretiyle hainlik yapmaz

dogru dürüz oyncu almayip herseye erken havul atinca da kulbün parasini cöpe atmis olur benim icin.

Abi bazı arkadaşlarda kulak yerine at nalı beyin yerine de soğan var herhalde... analiz düşmanı olduğunu ve bilal "o eski talebesi"ni transfer edeceğini nerden duyduysanız çıkın yazin. Adam açik açik kimseyle konuşmadik, bursa maçindan sonra dedi. yorum yapmayin ayni soylediklerini yazin soğandan ne kadar yorum gelirse sizden de o geliyor nitekim...

9 transfer isteyen selçuğu burağı gönderen adamlar fesih bedellerini ve transfer ücretini nerden buluyorlar onlar da bunu bir açıklasın... bonservissiz gelen adam da imza parası alıyor onu da hesaba katın. Bu adamın kuracağı takımı, içinde bulunduğu sartların ş'sinden habersiz adamlar eleştirmesin ne olur. Valla azcık ötede yazin artik başim ağriyor.

Takimimiz akhisar olsaydı sorun yoktu ama burasi GALATASARAY.

Niasse'yi Akhisar'da oynayan bir futbolcu onermisti galiba. Niasse'nin arkadasiymis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

madem yabancı topcu almıcan neden sınır diye aglıyodunz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt