Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
umarim selcuk ve burak futbolu bu kulupte birakacak ve allahtan Galatasaray taraftari sadece gscimbomden ibaret degil yoksa halimiz ne olurdu dusunmek bile istemiyorum 4 sezonde 3 kere sampiyn olmus kulupten bahsediyoruz ve bu 2 oyuncu bu sampiynluklarin bas mimarlarindan siz ne istiyorsunuz bilmiyorum sanirim sizin icin sampiyonluk onemli degil kriter degil bi takimin sampiyon olmasi

Yav adam onemli bir kupa finali oncesi olmasina ragmen iki direk ilk onbire girecek, iki tanede ilk onbire yakin isimler transfer etmeyi dusunuyoruz dedi butun temkinligine ragmen.

Daha ne desin, mevcut kadroyu bastan assagi yenileyecegiz diyen hoca gordunuz mi hic.

Takimimiz akhisar olsaydı sorun yoktu ama burasi GALATASARAY.

ontiveroyu brumayi alan GALATASARAY mi

o zamanlar vizyonluyduk da bu garibana mi patladiniz

oynadigimiz futbolu, oyuncu degisikligini, umutu falan anlarim da herifi daha yapmadigi transferler icin elestirmek nasil bir hiyarlik
geldiginde de sneijderi keser meser tarzi kahinlikler yapiliyordu
fazla kahinlik iyi degil

umarim selcuk ve burak futbolu bu kulupte birakacak ve allahtan Galatasaray taraftari sadece gscimbomden ibaret degil yoksa halimiz ne olurdu dusunmek bile istemiyorum 4 sezonde 3 kere sampiyn olmus kulupten bahsediyoruz ve bu 2 oyuncu bu sampiynluklarin bas mimarlarindan siz ne istiyorsunuz bilmiyorum sanirim sizin icin sampiyonluk onemli degil kriter degil bi takimin sampiyon olmasi
Selçuk out, Fabregas in.
Burak out, Suarez in.

Bunlari ancak bu keser r'das. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sampiyon takima 10-15 takviye yapilmasini bekleyenler beklemesin, fm kafasindan cikip gercekler( borc , kadrodaki oyuncularin uzun sureli sozlesmeleri- gelir-gider farki ) ile yuzleselim.

ontiveroyu brumayi alan GALATASARAY mi

o zamanlar vizyonluyduk da bu garibana mi patladiniz

oynadigimiz futbolu, oyuncu degisikligini, umutu falan anlarim da herifi daha yapmadigi transferler icin elestirmek nasil bir hiyarlik
geldiginde de sneijderi keser meser tarzi kahinlikler yapiliyordu
fazla kahinlik iyi degil
Onlara da patladık gardaş bizde adam kayırma yok. Ftor, Mancini, pdeli hepsi bizim tezgahimizdan geçti.

Hamza henuz transfer yapmamış olabilir ama yaptığı aciklamalar yeterlidir. Devre arasında serdar azizi çok istedi bir ton da pazarlık yapıldı ama bursa 5 milyon euro çekince is yattı. Eğer alinsa güzel bir kazık olarak arkamizda monte halinde duracakti şu anda. Neyse şu önümüzdeki 1 ay durumu gosterecek zaten.

Sampiyon takima 10-15 takviye yapilmasini bekleyenler beklemesin, fm kafasindan cikip gercekler( borc , kadrodaki oyuncularin uzun sureli sozlesmeleri- gelir-gider farki ) ile yuzleselim.

zar zor şampiyon olmuş bi takım bu sanki görende ligi domine etti sanar.

Kulübün şimartilmiş tayfasi konuyu basti. Lan adam kaos sezonunda 2 kupa yenmek üzere, hala aptal yerine koymayi çalişiyorsunuz. Ama biz en iyisi senelik 5m euro kazanan çapsiz yabanci TD alalim, ondan sonrada oyuncular sabotaj yaptigini diyerek onun başarisizligi savunalim.

Onlara da patladık gardaş bizde adam kayırma yok. Ftor, Mancini, pdeli hepsi bizim tezgahimizdan geçti.

Hamza henuz transfer yapmamış olabilir ama yaptığı aciklamalar yeterlidir. Devre arasında serdar azizi çok istedi bir ton da pazarlık yapıldı ama bursa 5 milyon euro çekince is yattı. Eğer alinsa güzel bir kazık olarak arkamizda monte halinde duracakti şu anda. Neyse şu önümüzdeki 1 ay durumu gosterecek zaten.

Ben de diyorum bir hıncal kokusu geliyor... adam gsc'ye şube açmış... :)

Kulübün şimartilmiş tayfasi konuyu basti. Lan adam kaos sezonunda 2 kupa yenmek üzere, hala aptal yerine koymayi çalişiyorsunuz. Ama biz en iyisi senelik 5m euro kazanan çapsiz yabanci TD alalim, ondan sonrada oyuncular sabotaj yaptigini diyerek onun başarisizligi savunalim.

lan lun konusmayalım sükrü bey hepimiz gs icin burdayız

istedigimiz sey cok basit, ya defolsunlar, yada adam gibi futbol oynasinlar. Ikisi de tek ilk sezonlarinda takima faydali oldu. Burak her mac 3-4 assist yiyior, zaten gerideki oyucunlari o yüzden billiyor bizden bisey olmaz diye, öndeki cöpcü cok zor gol atar. BU sene de yine inanilmaz akillari almayacak seyleri kacirdi, hala da begeneni var ya, asil anlasilmayacak sey odur. Hanim Selcuk a gelince ise, biraz da poposunu kaldirsin, tek km sayisini yüksek tutmak la olmuyor bu is, gider maraton kosan bir adam getiririz, selcuk dan iki kat fazla kosar... ne rakibe baski var, ne top calma, ne calim, sutu kaleyi bulmuyor, top kaleyi bulmadan önce duruyor, topu kaldiracak gücü yok. Bide umut var, onu da begeniyorsundur, o konuya da ben girmeyim artik

zar zor şampiyon olmuş bi takım bu sanki görende ligi domine etti sanar.

PARA YOK!!!! Para aslinda var... da Sizin yapmak istediklerinize yetecek para yok... 10 adam gidecek ki sadece fesih bedelleri bu sene şampiyonluğunu götürür... sonra da istediğiniz adamlar gelecek bu adamlar avrupada isim yapmiş kafadan 2 mio para, imza menajer falan, frank de boer ve messi transferciler basmış forumu ya rabbim.

Gaza gelip Ibrahimovic'li kadrolar falan yapıyoruz da alacağımızı sanıyorsunuz herhalde.

Beyler o kadrolarımız hayal, gerçeklere dönmek lazım.

Senede 12 Milyon Euro isteyen adamı nereye alacaksın.

Transfer güzeldir ama mantıksız transfer ile bu takım her geçen sene bataklığa çekildi.

Sadece 1 turnuva da iyi oynamış çocuğa 12 Milyon Euro vermek, fitness salonlarında videosu dışında tek videosu bile olmayan, profesyonel takımda 20 yaşına kadar oynamamış Ontivero denen herife 2 Milyon Euro vermek, Hajrovic'ler, Salih'ler, Tarık'lar nedir bunları da düşünmek lazım.

Sinan Bolat denen gereksiz adama senelik 1.3 Milyon Euro para gömdük bu sene. Senede 250.000 Dolar'a oynayan Aykut'tan ne artısını gördük bu adamın. Eray denen kaleci dahi olduğu tartışılır adama senelik 800.000 Euro vermek, Selçuk ve Burak gibi 30'una merdiven dayamış oyunculara 5 yıllık tahahüt ile 3 Milyon Euro para yatırmak neyin kafasıydı.

Aysal maddi açıdan büyük zararlar verdi bu kulübe. Deniz bitti ve gitti. Bu şampiyonluk kolay gelmedi. Oyunculara borç yok kağıdı imzalattık seslerini çıkarmadılar Sneijder dahil. Allah'tan karakterli adamlarmış hepsi.

PARA YOK!!!! Para aslinda var... da Sizin yapmak istediklerinize yetecek para yok... 10 adam gidecek ki sadece fesih bedelleri bu sene şampiyonluğunu götürür... sonra da istediğiniz adamlar gelecek bu adamlar avrupada isim yapmiş kafadan 2 mio para, imza menajer falan, frank de boer ve messi transferciler basmış forumu ya rabbim.

Para cokta yiyici cok kardeşim

Biraz sabir yahu sabir.. :D

4-5 tane transfer yapariz bence 2-3'u ilk 11'e gerisi de + 3 icin yapilir. Buradaki tepkileri anlayamadim, ne yani ? kadronun yarisini gonderip 10-15 tane transfer bekleyen mi var?

Kupa finalini düşünüp öyle demiştir heralde. Şimdi tutupta forvet alacaz Burak gibi futbolcu olmaz olsun demez heralde ondandır. Ha ciddiyse geçmiş olsun

Bu ne demek yahu , ne demek istiyorsun , hamzayı yalıyorsunuz anlıyorum ama haddinizi aşmayın !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt