Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mevzuyu unuttuk gitti ama aslında çok önemli birşeydi ,
Ünal Aysal 'ı abuk sabuk bir sürü şeyden eleştiriyorlar ama en büyük rezilliktir bu aslında , beğenin yada beğenmeyin o ayrı mesele ama Mancini kendisine yalan söylendiği için gitti , rezil edileceğini gördüğünden gitti , sırf bu dahi Ünal Aysal'ın gerçek manada affı olmayan hatasıdır sırf bu sebeble dahi klüpten kovulmalıydı aslında !
Hayroviç 'in transferi değil ama kaçışındaki amatörlük ve klübün uğradığı büyük zarar dahi kendisinden tahsil edilip gerekirsede ibra edilmemeliydi .

Bence Galatasaray in en büyük Problemi, ne kadar büyük TD getirirsek, okadar amatörce onuna sorumlu olan kisi var, yani kendi kafalarina göre takilip oyuncu transfer etmeler, hoca yi anlamamak, cünkü o pozisyonda olan bizden, ne fubol dan anlyior, nede yabanci hoca dan. Sonra da neden bu kopukluk var.

Rijkaard zamaninda da yasadik bunu, hele Haldun gidince Hoca yalniz kalliyor, Aysal da aptalca salak insanlara güvendi, cünkü Aysal futbol dan anlamiyor, ona gelen bak sana iltayan milli takimin hocasini getircem, yani ben duysam ve bilmesem öyle seyleri, derim vay be tabiki hemen getir diye, oysa hoca hic italya disina cikmamis filan gibi kriterler hicte göz ardina alinmamistir, bana göre Prandelli kötü hoca deigldir, ama adam hep italya da kaldi, bide cok ters olan türkiye ye gelince isler öyle istedigin gibi gitmiyor, ki bana göre hazirlik maclarinda cok iyi isik vermisti, sonra ne oldu birden bende anlam veremedim...

Simdi yine aptalca islerle ugrasiyoruz basketbol subesini hoca ile arasi hic iyi olmayan kisi yi koyuoruz, yani bu sonucta ne bekliyoruz ?

Bir kere bu Aysal Türkiye´ye tanimiyor, cabuk inaniyor/güveniyor gibi olaylardan kurtulun. Hepimizden 10 kat iyi biliyor bu ülkedeki sistemi ve kendisi az da nemalanmadi. Ünal Aysal hersey, ama saf, insanlari kolay güvenen bir adam degil. Burada ülkenin yetistirdigi en önemli is adamlarindan bahsediyoruz.

Bir kere bu Aysal Türkiye´ye tanimiyor, cabuk inaniyor/güveniyor gibi olaylardan kurtulun. Hepimizden 10 kat iyi biliyor bu ülkedeki sistemi ve kendisi az da nemalanmadi. Ünal Aysal hersey, ama saf, insanlari kolay güvenen bir adam degil. Burada ülkenin yetistirdigi en önemli is adamlarindan bahsediyoruz.

istedigi kadar is ten anlasin adem cim, ama futbol dan anlamadiktan sonra, ne kadar zeki olursan ol, b.k bile satar lar. Zengin is adami olmak = futbol dehasi olmak degildir, sanmiyorum hobi olarak bütün avrupa futbolun takip etmesini filan

istedigi kadar is ten anlasin adem cim, ama futbol dan anlamadiktan sonra, ne kadar zeki olursan ol, b.k bile satar lar. Zengin is adami olmak = futbol dehasi olmak degildir, sanmiyorum hobi olarak bütün avrupa futbolun takip etmesini filan

Ben zaten futboldan anladigini söylemedim. Ama etrafindaki adamlar eger kulübü degil, daha cok kendi cikarlarini düsünüyorlar ise eger, bunu anlayacak kapasiteye sahiptir. Benim Ünal Aysal´da elestirdigim yegane olay zaten bu, futboldan anlamiyorsan, el atmayacaksin, ve bilen adamlari getireceksin. Okadar kurumsalliktan bahsettikten sonra, ne gelirken, ne de Terim gidince, takima bir sportif direktör getiremedi. Ki o pozisyona avrupadan marka bir isim gelebilirdi. Scouting bölümüne bak, Emre´ye saygim sonsuz, ama Türkiye´nin en büyük kulübünde calisan Chefscoutin üstün derecede bir Qualifikasyonu olmasi lazim.
Yani bu bir nevi Aziz Yildirim´in "Fenerbahce Holding gibi yönetiliyor" masallarina benzedi 2005 yillarinda, sonra 2012 yilinda cikip, kulüp bakkal gibi yönetildi, artik müsade etmeyecegiz demisti.

Mancini´ye de net bir sekilde tuzak kurdu, oda hic ugrasmayip gitti. Daha Mancini takimin basindayken Aysal cikip ben forvet istiyorum, ama Mancini istemiyor diye taraftarin önüne atti. Galiba söz konusu Balotelli transferiydi. Sonra birde celiskili bir sekilde, artik transferde patron ben olacam demisti. Yani bir nevi orada Mancini´ye kapiyi gösterdi, ama göndermeye yetecek paramiz olmadigi icin, eger kendi istegi ile gitmeseydi, cok pis bir sekilde biterdi bu olay.

Püüü Vizyonsuz Hamza seni;

Sanırsın tvlere çıkıp Bilal,Güray,Olcay,Egemen,Aatıf,bakambu falan alınsın dedi.

Tek dediği Bilal Kısa ve diğer adı geçen isimlerde vizyonsuz diyenlere kapak olacak nitelikte,ayrıca mancinide ne oyuncular istedi ne oyuncular alındı bu iş sadece td'de bitmiyor.
Bilali bende isterim Maliyetsiz 1+1 de yıllık 1.3milyon € gayet iyi transfer olur.
Hamza hoca şuana kadar heryönüyle başarılı bir td'lik yapıyor mutlaka hataları olacak,kimin olmadı,Fatih terimin,Mancinin,Prandellinin herkesin oldu.

*Bilal+Sağ Kanat,Sağ Bek,Orta Saha,Forvet,Stoper
*Forvet,Sağ Kanat,Sağ Bek Avrupa standartında olmalı
*Melo giderse orta sahada üst düzey olmalı
*Ujfa gibi stoper alsak keşke ama sanmıyorum,ama zambrano falan o tarz bi isim gelecek gibi
Yuh bilal 1.3 milyon mu ? 600 bin den fazla verilmez

t★p★t★p★

Bu adam öyle mütevazi felan takılıyor ama kendini beğenmişin teki
terim egosu var bunda da
çünkü bitik futbolcuları adam edeceğini sanıyor
terimin mancinin felan faydalanamadığı tabiri caize öküzlerden falcao david silva felan yaratacağını sanıyor
ben oynatırım havalarında
bitmiş futbolculardan maximum verim aldı, sihirli değnek gibi dokundu, mütevazi kadroyu adam etti desinler diye
ama o bilallere atıflara danylere sabrilere güvenmenin ne kadar salaklık olduğunu kasım ayında anlayacak
o zaman yani kovulduğu zaman başını çok taşlara vuracak ama malesef geç kalmış olacak
yok sözleşmeye madde koymurmamışta felan arabesk arabesk işler
hayatının fırsatı geldi ama kaçırıyorsun
sen, beyefendi (pısırıkın kibarcasıdır bana göre) ve o başkanın malesef önce Galatasarayı sonra kendiniz yakacaksınız
Galatasaray gibi büyük bir kulübün böyle toy bir td nin eline bırakılması inanılmaz

bende bunu düşündüm programı izlerken

saf, mütevazı falan sanıyodum da değişik bir egosu var herifin

Hamza hoca çok şanslıydı gerçekten. Son maçlarda kaç tanesinde neredeyse gol yiyecekken yemedik ve sonra oyuncu değiştirdi de 1-0 falan bitti.
Tek bir maçta bile o golü yeseydik şimdi çok farklı olurdu durum.

Hala dany ve sercandan medet umam adamdan ne bekliyırsunuz ki.sene sonunu göremez

SM-N9000Q cihazımdan gönderildi

Yuh bilal 1.3 milyon mu ? 600 bin den fazla verilmez

t★p★t★p★
nşa'da öylede takımdaki diger oyuncuların maasını yaptıgımız mallıgı görünce bilale 1.3 iyi bence yoksa eski kafa olsa 1.8 falan veririz
Fener bu işi bize göre daha iyi yapıyo ama yok,bizde futbolcu taraftardanda yönetimdende üst tabakada yer almakta

Kafası güzel

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt