Burak Yildirim
Tecrübeli Üye
- 6 Ağustos 2009
- 5.569
- 1.832
- 1.748
Bu mevzuyu unuttuk gitti ama aslında çok önemli birşeydi ,
Ünal Aysal 'ı abuk sabuk bir sürü şeyden eleştiriyorlar ama en büyük rezilliktir bu aslında , beğenin yada beğenmeyin o ayrı mesele ama Mancini kendisine yalan söylendiği için gitti , rezil edileceğini gördüğünden gitti , sırf bu dahi Ünal Aysal'ın gerçek manada affı olmayan hatasıdır sırf bu sebeble dahi klüpten kovulmalıydı aslında !
Hayroviç 'in transferi değil ama kaçışındaki amatörlük ve klübün uğradığı büyük zarar dahi kendisinden tahsil edilip gerekirsede ibra edilmemeliydi .
Bence Galatasaray in en büyük Problemi, ne kadar büyük TD getirirsek, okadar amatörce onuna sorumlu olan kisi var, yani kendi kafalarina göre takilip oyuncu transfer etmeler, hoca yi anlamamak, cünkü o pozisyonda olan bizden, ne fubol dan anlyior, nede yabanci hoca dan. Sonra da neden bu kopukluk var.
Rijkaard zamaninda da yasadik bunu, hele Haldun gidince Hoca yalniz kalliyor, Aysal da aptalca salak insanlara güvendi, cünkü Aysal futbol dan anlamiyor, ona gelen bak sana iltayan milli takimin hocasini getircem, yani ben duysam ve bilmesem öyle seyleri, derim vay be tabiki hemen getir diye, oysa hoca hic italya disina cikmamis filan gibi kriterler hicte göz ardina alinmamistir, bana göre Prandelli kötü hoca deigldir, ama adam hep italya da kaldi, bide cok ters olan türkiye ye gelince isler öyle istedigin gibi gitmiyor, ki bana göre hazirlik maclarinda cok iyi isik vermisti, sonra ne oldu birden bende anlam veremedim...
Simdi yine aptalca islerle ugrasiyoruz basketbol subesini hoca ile arasi hic iyi olmayan kisi yi koyuoruz, yani bu sonucta ne bekliyoruz ?