Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sen hayırdır ya bilal jem falan filan brumayı gondermicem dedin kiralık gönderiyorsun..

arenaya bir çık bak neler oluyor hamza ağlata ağlata yollayacağız seni çapsız herif.sabri bilal ne kadar çöpün varsa birlikte kapını önüne koyacağız.

Defol git ulan bu kulüpten Galatasarayın milyon eurolarını taraftarın emeklerini cebindeki parayı aptal saptal futbolculara menajerlere yediriyorsun

Ulan yabanci siniri kalkmisken bize Sabri'yi izlettireceksin ya. Ne desek bos.

Kufur yiyerek kovulacaksin.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hakkaten bu adamin iyi niyetine inanmak istiyorum belki yonetimden baski aliyordur falan diye ama en azindan 3 kurus etmeyecek adamlara 20 kurus verilmesinin onune gecsin agzindan bir an dusunmedigi dengeyi gercekten onemsiyorsa.

Tekrar tekrar anlatmakta fayda var bu bozuntuya rağmen şampiyon olduk. Herhangi bir yerli hoca bile şampiyon yapardı bu takımı.

Bir insan 2 kupa kaldirip kendinden nasil bu kadar nefret ettirir. Bunu bir düsün hocam.

Ayrica belirtmek de fayda var senden bir halt olmaz hocam, ancak Terim'in yardimcisi olursun. Sezonun sonunu göremeyeceksin yazik.

Hamza'nın gözünden kadronun durumu

------------------------Muslera-------------------

---Daniel Alves---Ramos---Chedjou---Marcelo---

---------------------Pirlo------Xavi-----------------

-----------Ribery-------Sneijder------Podolski-----

-------------------------Benzema-------------------

Yedekler:

Higuain
Isco
Welbeck
Jesus Navas
James Milner
Khedira
Azpilicueta
Shaqiri
Bonucci

Böyle bakınca iyi kadro var hakikaten.

ŞL ve Ligde gelecek ağır skorlu birkaç mağlubiyet , hamza ve tayfasının rencide edilerek kovulmalarına yol açıp bize günü kaybettirip sezonu kurtaracaktır hayırlara vesile olacaktır .

kına yakarsınız.
Evet ,,
ama sende okuduğunu anlamaya çalış ,,
aslolanın Galatasaray olduğunu kişilere olan sevda olmadığını öğren !

Hatta dur ilave edeyim , ağır skorlu derken daha evvel de yazdım o yüzden yine yazıyorum ŞL de üstüste 2 maç 6-7 yiyip , ligdede birine çarpılırsak diye daha da açayım !

Gerçek Galatasaray taraftarı armaya zerre kadar katkısı olan şahısları yad etmiştir. Lafım zaten gerçek Galatasaraylılara.
Hamaseti bırak ,
gerçek Galatasaraylı ,
BİATÇI DEĞİLDİR ,
KİŞİLERE TAPMAZ ,
KERAMETİ KENDİNDEN MENKUL TEPEDEN İNMELERE PRİM VERMEZ ,
NE OLURSA OLSUN ELEŞTİRMESİNİ BİLİR ,
HEDEFİ YEREL LİGDEKİ SİKİMSONİK KUPA DEĞİLDİR ,
HEDEFİ AVRUPADIR ,
HEDEFİ AVRUPADA ARMASINI VE AY YILDIZI LAYIKIYLA TEMSİL ETMEKTİR YENSEDE YENİLSEDE , FARK BİLE YESE MÜCADELE ETMEKTİR BAŞI DİK YÜRÜMEKTİR ,

Bak renktaşım!!!!! benim adım sanım tüm herşeyim açık ve seçik bana kimse gelip Galatasaraylılığı öğretmesin !
Artık fenerlileşmeyi bırakın ve var ise Galatasaraylı özünüze dönün !

Hamza Hamzaoğlu "Jem Karacan İdman tempomuzu arttırabilecek bir oyuncu, rotasyonda düşünüp eski gücüne döndürmeye çalışacağız." (FA)

cvb.jpg

Başka sorum yok hakim bey....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt