Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Canaslan ,
o yazdığın unun metnin ilk satırındaki bahsettiğin tiplerden birisiyim ,
daha evvel başkalarını eleştirdiğin şeyin aynısını kendin yapmışsın okuduklarını anlamamışsın yada kasten çarpıtmışsın ,
yine yeni yeniden yazayım ,,,,
ben Ocak ayından beridir istifa diyorum , ne transfer umurumda nede başkasının aldığı ,
ben bu zihniyetin , çok önemli bu yaz döneminde bizim 3-4 senemize malolacağını düşündüğüm için şampiyon olursak bu sevinemeyeceğim bir şampiyonluk olacak diye defalarca yazdım ,,
skor taraftarı olmadım , kazanılan maçtan sonra bile büyük büyük İSTİFA yazdım ,,
ben asıl hedef olan Şampiyonlar liginde bu takımın hayallerle değil gerçeklerle yüzleşip en azından sahada adam gibi dik durabilmesini istediğim için yazdım ,,

Yine açık açık yazıyorum ki ŞL ve ligde alınacak birkaç ağır farklı mağlubiyet bize günü kaybettirecek ama bu zihniyetin defolup gitmesini sağlayacak ,,
Son dönemde sen ve senin gibi hamza fanları fazlasıyla karnınızdan konuşuyorsunuz , çıkın açık açık yazın ,
son dönemde yapılan gibi kimsenin Galatasaraylılığını falan sorgulamayın ,

Ben de onun mesajına yazacaktım sonra değmez dedim.Saçma sapan mesaja cevap vermeye değmez.

Hamzanin en büyük sorunu tecrübesizlik. Türkiyeden çikmamak, dünyadaki oynadigi futbolu anlamayip-önemsemeyip taraftari kizdirmak.

Yaptigi transferler yanlis, söyledigi sözler yanlis ve ne kadar kisitli futbol bilgisine sahip oldugunu göstermektedir.

Sampiyonluk için hakki çok lakin suanki berbat transfer dönemi dolayi savunacak hali kalmadi.

Ne yaptigini bile bilmiyor.

Maddi sebeplerden dolayi transfer yapmayacaz deseydi anlasilirdi, en azindan kulübün maddi durumunu düsündügünü anlayabilirdik ama Jem ve Bilal Kisa'yi transfer ettikten sonra, Sabri'ye zam verilen zamdan sonra öyle birsey olmadigini da gördük. Çetelesme var, ve bu isinde Hamza'da varsa sasirmam.

Bu gidisle 2016'i Galatasaray hocasi olarak görmez.

2 kupa bazılarının gözünü boyamaya hâlâ devam ediyor.

Hee canım siz bu kafayla devam edin, herşey güllük gülistanlık zaten ne de olsa "Şampiyon takımız" değil mi?

Ne haddimize takımda sorun veya eksik aramak, hepsi bal şeker gibi çocuklar. Evlatlarımızla buralara geldik, onların üstün performansları ile rakipleri resmen ezdik geçen sene!! Kanırta kanırta şampiyon olduk.

Ne haddimize iki kupa almış "hocayı" eleştirmek. Sorgusuz sualsiz biat etmeliyiz, kupa aldığına göre yaptığı herşey doğrudurve mübahtır değil mi?

Aslansın, kaplansın, "efsanemiz" sin Hamza. We have Hamza, they don't !

Son düzenleme:
Bazı arkadaşlar yapılan transferlere veya henüz yapılamamış şampiyonlar liginde ümit verecek transferler için hamza hocaya haketmediğinden öte hakaret belaltı herşeyi söylemişler. Gördüğümü adminlere şikayet ediyorum. Hadsizlik yapmayın. Daha transfer sezonunun ortasına gelmemişiz bu ne acele yahu? Hamza Hoca'nın kredisi hiçmi yok sizin paranoyak gözlerinizde?

Bazı arkadaşlar yapılan transferlere veya henüz yapılamamış şampiyonlar liginde ümit verecek transferler için hamza hocaya haketmediğinden öte hakaret belaltı herşeyi söylemişler. Gördüğümü adminlere şikayet ediyorum. Hadsizlik yapmayın. Daha transfer sezonunun ortasına gelmemişiz bu ne acele yahu? Hamza Hoca'nın kredisi hiçmi yok sizin paranoyak gözlerinizde?
Sen daha sorunu kavrayamamışsın.

Sorun transfer değil, sorun bu adamlarin zihniyeti ve kafa yapısı !!

Şimdi istersen beni de şikayet edebilirsin.

Son düzenleme:
Zaten son haftalarda Emre Çolak ve Burak Yilmazla aralarinda birseyler olmustu

Sampiyon olmasaydik millet bu olayi daha fazla konusurdu

Hamzayi ocaktan beri elestiriyoruz farkindaysan. Cift kupa onun ömrünü uzatti sadece, dedik ki iki kupa aldi bir sans daha hak ediyor ama malesef yetersizligini yine gözler önüne serdi...

@Mustafa Canaslan ,
o yazdığın unun metnin ilk satırındaki bahsettiğin tiplerden birisiyim ,
daha evvel başkalarını eleştirdiğin şeyin aynısını kendin yapmışsın okuduklarını anlamamışsın yada kasten çarpıtmışsın ,
yine yeni yeniden yazayım ,,,,
ben Ocak ayından beridir istifa diyorum , ne transfer umurumda nede başkasının aldığı ,
ben bu zihniyetin , çok önemli bu yaz döneminde bizim 3-4 senemize malolacağını düşündüğüm için şampiyon olursak bu sevinemeyeceğim bir şampiyonluk olacak diye defalarca yazdım ,,
skor taraftarı olmadım , kazanılan maçtan sonra bile büyük büyük İSTİFA yazdım ,,
ben asıl hedef olan Şampiyonlar liginde bu takımın hayallerle değil gerçeklerle yüzleşip en azından sahada adam gibi dik durabilmesini istediğim için yazdım ,,

Yine açık açık yazıyorum ki ŞL ve ligde alınacak birkaç ağır farklı mağlubiyet bize günü kaybettirecek ama bu zihniyetin defolup gitmesini sağlayacak ,,
Son dönemde sen ve senin gibi hamza fanları fazlasıyla karnınızdan konuşuyorsunuz , çıkın açık açık yazın ,
son dönemde yapılan gibi kimsenin Galatasaraylılığını falan sorgulamayın ,

Evet o ilk satırı yazarken, üzülerek de olsa ilk aklıma gelenlerden biriydin, bahsettiğim ''Fikr-i sabit'' in bayraktarlığını kimseye bırakmıyorsun zira; Ocak ayından beri aynı fikirde ısrar ediyor olman da henüz bir şeyin ispatı değil...

Forum giderek garip bir hal almaya, abuk subuk kişilerin oranı sebebini anlayamadığım şekilde artmaya başladı. Rahatsız olduğum dile getirdikleri görüşleri de değil, tarz olarak asla bulaşmalarını istemeyeceğim birilerinin, girdiğim her başlığın içine ettiklerini görüyor ve o yüzden foruma girmek bile istemiyorum çoğu zaman...Bu gidişle forum benden tümüyle kurtulacak, yakındır...

Forum ortalaması bu haldeyken, eskiden bildiğim ve gerek birikim, gerekse de tarz olarak muteber gördüğüm birisi olarak (Hala da öyle görmekteyim, o manada değişen bir şey yok) seninle polemiğe girmek değil niyetim; en zıt görüşlere sahip olsak da uygarca konuşabilmek yakışır bizlere (Kırıcı gelen, maksadını aşan ifadem olduysa affola)...

''Hamza fanı''...Benden kimsenin fanı manı olmaz; mizacıma ve Dünya görüşüme hiç uymaz...Ben Hamza Hocanın Galatasaray takımına iyi futbol oynattığını iddia etmedim, böylesine plansız, saçma sapan oluşturulmuş bir kadroya Ferguson-Mourinho-Lucescu koalisyonu gelse adam gibi futbol oynatamazdı zaten. Hamza Hocanın yapabileceği tek şey tamamen kaybolmuş ''Takım'' olgusunu canlandırmak ve birkaç rötuşla eldeki kadrodan azami verim almak, bu suretle de hedefleri sonuna kadar kovalamaktan ibaretti, o da bunu layıkıyla yapmış oldu. Akhisar' da iyi iş çıkardı; bizdeki performansı da mevcut şartlar içinde gayette başarılı oldu bence; ama TD lükteki başarı ya da başarısızlığına karar vermek için henüz çok erken...Böyle düşünmek ''Hamza fanı'' yaftası için yeterliyse kabul ediyorum...

Bana sorulsa ve imkan verilse bu kadrodan en fazla on kişiyi tutardım, çoğu da rotasyon için olmak üzere; ancak kulüp gerçekleri bunu mümkün kılmıyor maalesef; bunun sorumlusu yeni yönetim de değil, Hamza Hoca da...Köklü revizyon gerekliliği konusunda belki ben senden daha bile radikal düşünüyorumdur yani. TD ün, hoşuna gitse de gitmese de faydalanmak zorunda olacağı futbolcular için, senin benim gibi ''Çöp,leş vs'' demesini beklemek hangi iz'ana sığar?...(Unutmadan belirteyim, Hamza Hocanın geliş sürecinde Ersun Yanal' ın gelmesi gerektiğini en net savunan da benimdir''...''Karnınızdan konuşuyorsunuz'' u da anlamadım; şu söylediklerim samimi düşüncelerim, arkasında sezdiğin neyse söyle de bileyim, belki verecek cevabım da vardır?!...

''Skor taraftarı''...2013 şampiyonluğundan sonra; Galatasaraylılar zafer sarhoşluğu yaşar, Ahmet Çakar gibi dangalaklar ''Galatasaray arayı iyice açacak'' diye saçmalarken; daha sezon başlamadan, forumda ''TD ve yönetimin aymazlığı ile tarihi fırsat heba ediliyor, bu kadroyla lige girmek baştan kaybetmektir'' dediği için Don Kişot muamelesi gören ve linç edilmeye çalışılan adama mı diyorsun bu sözü?...O zaman yapılacak doğru birkaç takviye ile ezeli rakipleri gerçek manada ezmek işten bile değildi, imkan da vardı...Şimdi ise delik büyük, yama küçük; ortada terzi, vur Allah vur!...

Biraz uzun oldu yine, anlaşılan meramımı kısa ifadelerle anlatmayı beceremeden bitecek forum hayatım :)...

Hakaret varsa senden önce müdahale edilir zaten ama sen kimsin insanların eleştirini hadsizlik olarak nitelendiriyorsun senin yaptığın şu yorum haddsizliğin daniskasıdır aslında.

Mustafa Canaslan ,
Öncelikle kırıcı olmuşsak affola ,,
Bu mevzuda 180 derece zıt düşünsekte forumun durumu mevzusunda %100 aynı fikirdeyim ama öyle bırakıp gitme gibi bir niyetim yok ,, bence sizinde kesinlikle olmamalı zira zıt fikirlerde olsakta bu katılmadığım zıt fikirlerini okuduğum fazla kişi yok biride sizsiniz .
Benim hamzayla ilgili derin ayrışmam zaten dünya kupası dönemine gider , Galatasaray'a geliş şekliyle duruşuylada kesinlikle kabulüm birisi olmadı hamza ,, ama aslında seviyordum hocayı futbol bir yana sırf "toprağım" olduğundan seviyordum , kendisinin çokta kısmetli olduğunu düşünüyorum Allah ona öyle bir yol açtıki Fatih Hocayı dahi geride bırakacak yeni bir yolun kapısını ona açtı , hamzaya sadece içeriye adım atmak kalmışken o ters yola karanlığın yoluna saptı ....

Hep diyorum Ocaktan beridir diye ,, saha içini tekniği taktiği geçin yaptığı tüm akıl almaz saha içi hataları dahi olabilir düzelebilir her insan gelişebilir öğrenebilir tecrübedir ama saha dışındaki yaptığı her açıklama istisnasız ben bu takıma 38 kat küçüğüm oldu ,,
Saha içindede belirttiğiniz etkiyi maalesef yapan Hamza olmadı " pasaport " oldu , bana göre kötü olan kerametin hamzada sanılması oldu ,,
Daha uzun uzun yazmak istemiyorum artık bende sıkıldım dön baba dön aynı şeylerin etrafındayız cidden sıkıldım laf anlatmaktan ,
özel diyeceğim karnınızdan konuşmak mevzusu kişisel değildi son dönemde üst üste gelen Galatasaraylılığımızın sorgulanması ! mevzusunda idi ..
Hamzanın benim gözümde nokta kadar değeri yok son raddede , ŞL de şampiyon bile yapsa benim için hocalığı yok hükmündedir , hamzanın o koltuktaki her saniyeside Galatasarayın ayıbıdır utancıdır ( şahsi fikrim ) tarihine tersten bakmaktır .
Son olarak forum hayatınızı bitirecek bir durum olmadığını tekrar ifade edeyim ,

bu herifi kulubume musallad eden can dusmanimdir ,bu kadar net

What is ''deng(u)e'' :D and how is it treated?

A: Dengue is a viral infection transmitted by the bite of an infected female Aedes mosquito. There are four distinct serotypes of the dengue virus (DEN 1, DEN 2, DEN 3 and DEN 4). Symptoms appear in 3–14 days (average 4–7 days) after the infective bite. Dengue fever is a flu-like illness that affects infants, young children and adults.

There is no specific treatment for ''deng(u)e'' fever. Severe deng(u)e is a potentially lethal complication but early clinical diagnosis and careful clinical management by experienced physicians and nurses often save lives.

More than 70% of the disease burden is in South-East Asia and the Western Pacific. In Latin America and the Caribbean, the incidence and severity of disease have increased rapidly in recent years. The African and Eastern Mediterranean regions have also recorded more outbreaks of the disease in the last ten years. In 2010 indigenous transmission of dengue was also reported in two countries of Europe. Urbanization, rapid movement of people and goods, favorable climatic conditions and lack of trained staff have all contributed to the global increase of dengue.

:rose:

allahini seversen söyle 3-5 taraftar topla bir 10 dakika sohbet et belki aklin basina gelir amacin ne yahu 2 kupa kazandirmis bir adam bu kadar mi nefret ettirebilir kendinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt