Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakaret varsa senden önce müdahale edilir zaten ama sen kimsin insanların eleştirini hadsizlik olarak nitelendiriyorsun senin yaptığın şu yorum haddsizliğin daniskasıdır aslında.

Dibe vurmuş Galatasaraya 2 kupa kazandırmış 4. yıldızı takmış hocasına, bir aile babası karısı kızı olan adama 'komisyon komisyonoğlu, maçta yedek kulubesinin arkasına bilet alıp ağzıma gelen her küfürü edicem' ve daha nicelerini gördüm burada yazan. Adam olan böyle şeyler yazmaz. Bunlar eleştiri değil bunu savunanlarda adam değildir. Bu konuyu kaldırmalı adminler Hamza hocanın başlığı paranyolarının çöplüğüne dönmüş.

Köseyi dondu. Aydina da sozlesme imzalatirsa tamamdir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Komisyon olayı tipik Türk tipi bok atmanın getirdiği şeyler. Bir adamı eleştireceğiz ya, ya hain ya rüşvetçi ya da buna benzer karakter denen olguyu hiçe sayan yargılarla eleştirilerimizi süsleriz. Burada eleştirilerini Hamza Beyin sığ futbol anlayışından öteye taşıyan kimseler ya ağır ergendir ya da -tipik- geleceğin kıraathane meskenlerini dolduracak kimselerdir. İçimizdeki topluluğa genel bir eleştiri oldu af buyurun ama beni de çileden çıkarıyor bunlar.

Sent from my iPad using Tapatalk

Hocanin tek kabahati bizlerden iyi gsli olmasi ve bizden fazla kulubun cikarlarini dusunmesidir hocaligini tartisabilirsiniz ama insanligini tartisamazsiniz hele hakarete varan tepkiler hic veremezsiniz hayatini futbola adamis bi adamdan daha iyi bilemezsiniz bu oyunu herkes futbol hakkinda bseyler bilir zaten iki mac izlemek yetiyo kimine kendini t.d saniyor elbette herkes hata yapabilir daha gecen ay iki kupa kazandirmis bu adam kulube en azndan buna istinaden yapilan yanlis transferlere(bence o kdar kotu olmasada) bu kdr asiri tepki verilmemeli birazcik saygi takimimizin hocasina arkdaslar renktaslar.

Hocanin tek kabahati bizlerden iyi gsli olmasi

kendi adina konus aight devrancim, karacan'i reading'de oynadigi fiyatin 3 katina alan adam sizden daha ii gsliyse de taraftarligi birakin zati

ayrica hocan dogustan fenerli

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçeli olduğumu inkar mı etseydim!

2 kupa hususunda da birilerini tebrik etmek niyetinde isen seni ilgili topiclere alalim

https://www.gscimbom.com/forum/f61-futbol-takimi-teknik-kadro/10-wesley-sneijder-91358/index394.html
https://www.gscimbom.com/forum/f61-futbol-takimi-teknik-kadro/1-fernando-muslera-75318/index212.html

kendi adina konus aight devrancim, karacan'i reading'de oynadigi fiyatin 3 katina alan adam sizden daha ii gsliyse de taraftarligi birakin zati

2 kupa hususunda da birilerini tebrik etmek niyetinde isen seni ilgili topiclere alalim

https://www.gscimbom.com/forum/f61-futbol-takimi-teknik-kadro/10-wesley-sneijder-91358/index394.html
https://www.gscimbom.com/forum/f61-futbol-takimi-teknik-kadro/1-fernando-muslera-75318/index212.html

Çocukken Fenerliydi broheim

Biiiiiiiip Biiiiiiiiiiiiiiiip Biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip

Karacan konusunda haklisin bi nebze bisey diyemem fakat kucukken fenerliymis gibi cocukca bi cevap verme bari gonul adamidir hamza hoca bu kulubun ekmegini yemis hata yapabilir ki yaptida cokca ama ne komisyoncudur ne de senden bnden az sever takimi ben buna inaniyorum kotu bakarsan oyle gorursun hersey transfer degil futbolda bir his oyunudur unutmayalim hocamiza guvenelim biraz

Bu adama al sana RVP desen istemez Burak yedek kalir diye.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Çocukken Fenerliydi broheim
Bn çocukken Galatasaraylıydım , ergen ikende genç iken şimdide ve ölünceye kadar ,,
ben fenerliyim kesinlikle Galatasarayda oynamam diyipte tıpış tıpış gelen adam da pro topçuydu çocuk mocuk değildi !

Birde sabri denen nefretlik zat-ı şahanenin fahiş oğlu fahiş sözleşmesinin müsebbibi , bilal'in 2 yıllık garanti 4.8 Milyon TL lik parasının sorumlusu , jem denen herifin transfer rezilliğinin sorumlusu muhterm-ül şahane bizden iyi Galatasaraylıymış ,
turrrrrrrrrpppp sıkayım onun Galatasaraylılığına !!!!!!!!

Bn çocukken Galatasaraylıydım , ergen ikende genç iken şimdide ve ölünceye kadar ,,
ben fenerliyim kesinlikle Galatasarayda oynamam diyipte tıpış tıpış gelen adam da pro topçuydu çocuk mocuk değildi !

Birde sabri denen nefretlik zat-ı şahanenin fahiş oğlu fahiş sözleşmesinin müsebbibi , bilal'in 2 yıllık garanti 4.8 Milyon TL lik parasının sorumlusu , jem denen herifin transfer rezilliğinin sorumlusu muhterm-ül şahane bizden iyi Galatasaraylıymış ,
turrrrrrrrrpppp sıkayım onun Galatasaraylılığına !!!!!!!!

+1903

Sabri-Bilal ve JPK için verdiğimiz paraları adam akıllı bir forvete versek yine dengede olurduk. İşte bu yüzden Hamza Hamzaoğlu ve onun zihniyetine sahip insanların Galatasaray'ımız dan def olup gitmelerini istiyorum.

Bi olayi fark ettim. Hamza'yi savunanlar arasinda %90 futboldan anlamiyor, mesajlarindan bu anlasiliyor. Dikkat ederseniz sizde farkina varacaksiniz.

Futbol umurlarında değil, Sabri reiss diye bağıran arabesk tipler.

Bende bunu anlamiyorum, ha Sabri üclü cektirmis ha Ahmet ha Mehmet!!??

Ne fark eder ya? Sabri üclü cektiriyor diye sevilir mi be?

En kötüsü futbolu anlamayan zannediyor ki Sabri son 6 ay süper futbol oynadi :) Kontrat'i hak etmis, yok ya gidin futbolu ögrenin! En cok ona bagirdim maclari izlerken!

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt