Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
terim_biraz_da_feneri_calistirsin_h60321.jpg

yok mu bunu hamza icin soyleyebilecek babayigid bir yonetici

Yabancı sınırının kalktığı sezonda giden yabancı sayısı gelenden fazla :)

rezil etti bizi dün hayatımda böyle bir 11 görmedim .. 10 yaşında çocuğu koy bu 11 i çıkarmaz gerçekten futboldan anlamıyo çare Bielsa

Tik tak tik tak hamzoooooo. Gidiyorsun bebisim son gunlerinin keyfini çıkar.

Beyefendi Porto olacağız diyor ama kesik yiyen adamlar hep aynı Jose Rodriguez'i kesiyor ama 30 yaşındaki Selçuk'u kesemiyor Emre Çolak'in yerine 32 yaşındaki Umut'u alıyor sanki maçı çevirecekmiş, alsana Sinan Gümüş'ü onun yerine yada Porto olacağızya hani Melo'yu gonderip onu kendi içimizden dolduracağız diyor ve ne kadar beyinsizki bunu artık yavasladigi için defansın göbeğine çektiğimiz Hakan Balta ile yapıyor eğer Porto olmak istiyorsan o altyapidan çıkan İbrahim'i göndermeyecektin ve oynatırdin bu maçta ama Hamza'da o yürek yok, yine kaybederdin ama birşeyler denerdin peki bu maçta ne kazandık Umutumu kazandık yada Hakan Baltanin orta sahada oynayabildiğinimi gördün.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Atletico Madrid'e istikrarlı demesinin altında başka bir şey yatıyor bence.Bak onlarda istikrar var,başarı var.Bizde de olsun bana destek verin demeye getiriyor şark kurnazı.

Saçma sapan şeylere sığınıyor, problem ATL'ye yenilmemiz değil yenilebiliriz elbet, karşında Barca'ya Real'e karşı oyunu kilitleyebilen bir takım var, iç saha avantajını kullanmana müsade etmeyen bir takım var, belki de şu an dünyanın en iyi savunma yapan takımına karşı oynadık... Problem bu değil, neymiş efendim '' atl şöyle muazzam bir takımmış, taraftar ve medya mağlubiyeti abartıyormuş, duygusal baktığımızdan sürekli başarı elde edemiyor muşuz '' falan filan, konumuz bu mu yani ?

Geçen seneden beri saçma sapan işler yapıyor, şampiyon olduk ama en az 4 maçta akıl almaz hamleler yüzünden yüzünden puan kaybettik, sen doğru düzgün bir kadro planlaması yap, adam gibi kadro kur sonra git Atl'ye yenil, kimse bir şey söylemez. Taraftarı gerizekalı yerine koymak moda oldu son dönemde.

Dalga geçer gibi bilmem kaç milyon euro verip Sabri'nni yerine adam mı alalım demişti hatırlarsınız, dün gördük sabri'yi... Mevkisi stoper olan 19 yaşında ve ilk kez 11'de başlayan adam Sabri'den çok daha fayda sağladı.

Yine bizleri gerizekalı yerine koyarak bunu da şöyle savunuyor '' Bütçemiz kısıtlı, Dani Alves gibi isimler hayal ''

Sabri'ye zam yapana kadar, Galatasaraya en ufak katkısı olmayacak JPK ve Bilal'i alana kadar Maxi Pereira'yı alsaydın. Kafaları nasıl çalışıyor anlamıyorum ki... Bir adama 2.5 milyon euro verince çok para... Ama 3 tane Galatasaray'da oynayamayacak adama 1'er milyon euro vermek bütçeye uygun, akılcı transfer yapmak oluyor.

Yardımcı teknik direktör bile olamayacak adamlara TD'lik verirsen olacağı bu işte.

geldiğinde oyunu okyamadığını söylemiştik ama bazı adamlar sen ne okuyosun yeahhhhhh diyorlardı..şimdi bizden çok eleştiriyorlar klasik gscimbom forumu

Ne zaman kufur etmeye baslayacagiz b7 adama statta? Takimin icine tamamen sictiktan sonra mi

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

denayeri bu saaten sonra onat masan serefsizsin, adam 40 yillik sag bek sabrinin yapamadiklarini ilk macta yapdi, 20 yillik semihin stoperde yapamadigini ilk macta yapti daha ne olsun adam gec ama üst düzey oyuncu. sakatlik ve cezalik bir durum yoksa defans hatimiz daima böyle olmali

denayer-----chedjou----hakan----carole

ts maçında hakan'ı stopere çekip denayeri yedek bırakabilecek bir kapasitesi var hazma'nın.
sabri yine sağ bek, olcan sol,
evlatlarımız oynasın da maç başı ücretlerden cepleri dolsun yazık gariplerim. çok acıyorum nasıl geçiniyorlar :(

Hamza Hamzaoğlu: "Denayer'i de kendi yerinde başlatmayı düşündük. Beklediğimizi ilk yarıda göremedik, bu bir gerçek"????

Tercume : semih ve balta milli takim stoperi onlari hazir tutmam lazim,denayer'de iyi stoper ama terim'den talimat aldim.
Denayer'i sabri'nin yerine oynatabilirim cunku milli takimda sag bek icin sansi yok sabri'nin o bölgede gokhan ve sener var.

YASASIN KOMISYON

Komisyoncular olur, Komisyonculuk Olmez

-HARNZAOGLU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt