Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aslanım benim son dakikada oğluna maç başınıda kazandırdı. yahu bişey denemez artık istediğin kötü kelimeyi söyle hakediyor ama bırakmıyor bırakmayacakta kalkmayacak o koltuktan. başkanın dursun hocan hamza insana cinnet geçirtirler

Kaptanı selcuk, forveti umut. Çıldıracam anasını satayım.

ahaha adam mutlu 1 puan ile

"herkes herkesi yenebilir" dedi bu grupta :D

arkadaslar twitter'i olan yardirsin.

#HamzaHamzaoğluİstifa

elimizden baska bir sey gelmiyor. bari bunu yapalim.

CQK41tbWwAEvQZr.png

Sabri'nin maç başını mı kırışıyor ne yapıyor bu komisyoncu herif.

Bu komisyoncu kusun 90.dk da Sarbi'yi oyuna almasındaki amac nedir.Ben size söyliyim.Mac bası 25.000 avroyu kırısmak.Haysiyetsiz.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bu adam her küfürü hak ediyor. Her küfürü hak ediyor.

Kahrolasi Kazaklara karsi rezil olduk. Dursun ve biyikli hirboyla beraber bunun bassorumlusu da Hamzadir.

2. yari Bayern gibi gelip takimi dagittilar, dogru düzgün forvetleri olsaydi 7 gol filan atarlardi be

Yerli sevdasindan dolayi 2 puan kaybettik - Semih yerine Chedjou oynamaliydi.

Bu kendini teknik direktör zanneden hırboya küfreden arkadaşların ağzına sağlık!

İstifa yazmayın boşuna, hiç öyle kaygılı değildi maç sonu röportajında. Dursun'un kovacağı yok, kovsan da tazminat almadan gitmez. Şikeci olsan onca yaptığın şeyden sonra utanır Sabri'yi oyuna almazdın be.

Hain diyor ki ikinci yarı pozisyonları değerlendirememişiz lan hangi pozisyona girdinde değerlendireceksin?

Hain diyor ki 1-0 olunca skoru koruma iç güdüsü ile geri yaslanmışız rakip kontrolü ele almış! bak sennnnnn geriye yaslanmanın en temel sorununu bu maçta analiz edebilmiş!!!!

Hain diyor ki rakibin oyunu bizi etkilemiş futbolun rakip takıma karşı oynandığınıda böylece anlamış oldu.

Yarım saattir evin içinde zır zır geziyorum lan!
Aga gol geliyorum dedi, adam senin benim gibi izledi amk!?!?!
Gaziantep gibi gol atmayı bırak, şut atma özürlüsü takım şut atmada kendi rekorunu ikiye katladı!!!
Her maç kurdeşen dökmekten bıktım lan!!

Şu 2 maçta kaybedilen maddi konulara girmiyorum bile!

Aga adam maçı izledi, geliyorum diyen golü bekledi, çıldırmamak elde değil!

Aciklamalarindanda anlasilacagi gibi adamin umrunda bile degil

Dünyanin en iyi on numaralarindan birini memnun oldugu Bilal icin sol kanatta oynatan kendini teknik direktör sanan haysiyetsiz

2-1 olunca fırladı tam nasıl taraftara ne laf soksam diye düşünürken Allah büyük işte papaz her zaman pilav yemiyor. Hemen golü yedik bu da sustu kaldı. Yoksa kaza bela kazansaydık şimdi taraftara atar yapacaktı yine yok hocasız takım yok dış mihraklar.. Noldu yapsana atar ?? Berabere kalınca yemedi mi fenerli ??

Moderatör tarafında düzenlendi:
Transfer yaptiramadin hadi onu sineye cektikte su formayi adaletli dağıt be adam..

Bu adami stada gitme imkani olup yuhalamayan gözümde onun kadar haysiyetsiz bir haindir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt