Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi de billahi de bu adama bu maçtan sonra zerre kadar güvenim kalmadı!
Ne taktik bilgisine, ne adaletine, ne samimiyetine, ne de kritik anlarda yönetme becerisine.

Başımızda en kötü, birazcik olsun "başkan"a benzeyen birşey olsa, uçaktayken "ileriye doğru ışık, vizyon görmüyorum" der, teşekkür edip ayrılır da, öyle biri yok maalesef...

"Almadan verip
Yanlışdan dönüp
Belkiden geçip
Şimdi gitmek vakti
Şimdi gitmek vakti
Uyan şimdi bitti
Uyan artık."

Geldi aklıma..

Sadece Allah belanı versin. Başka da bir şey demiyorum.

İnşallah o suratına meteor çarpar. Aldığın her para haram zıkkım olsun. Çoluğundan çocuğundna fitil fitil çıksın.

sıçama kabız ol inşallah.

Celal Dereli denen terbiyesizi banlayamayan forum yöneticilerine sesleniyorum

Sizin annenize laf edilse ne hissederdiniz beyler bu terbiyesize haddini bildirmek bu kadar mı zor eğer bu şaklabanı banlamazsanız adam değilsiniz

...

Moderatör tarafında düzenlendi:
şu an derdim başka,yoksa senin gelmişini geçmişini floryada o biçim yapardım

ama benim 3 kupam var diye ağlar yine bu çapsız her yenilgi sonrası. ballı kavasta öyle bi şans var ki trabzonun 4-5 atacağı maçı balla kazandı yoksa kurtulacaktık o maçta bu ırkçıdan

3 kupa 3 kupa diye söylenip durdunuz alın size 3 kupa nasıl 3 kupalı takımsa astanaya yeniliyoduk az daha o kupalar degil mi böyle rezil takımın tüm açıklarını örttü.Keşke almasaydık dedirtti bize resmen ayıp yahu bir takım bu kadar katledilmez.

en çok üzüldüğü puan kaybı falan değildir. taraftarı azarlayamadı bugün içinde kalmıştır. 2yi attıktan sonra nasıl caka atarım diye düşüneceğine işini yapsa keşke

3 kupaya da sana da lanet olsun!!

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Bugün ilk defa Nando'ya kızıyorum!
Neden kurtardın o topları!

Mac 1-0 iken, hucuma giden oyuncularina geriye cekilin isareti yapmakla mesguldu.
Sonra farketti ki, el isaretleriyle bu olmayacakti ve Podolski'yi oyundan aldi. Hani Senijder gibi her an gol potansiyeli olan ve asla cikmamasi gereken Poldolski.
Maci bir seyirci gibi izlemeye devam etti. Benim gibi bir cok taraftar kalemize gelecek golu damarlarinda hissetmeye baslamisti.
Sahada gezen Selcuk hala ruh gibi geziyordu ve buna mudahale edemedi. Tam 92 dakika Galatasaray'in kanayan yarasi olan Selcuk'u sahada tuttu.
Macin bir diger etkisizi Yasin'i cikarip cok basit bir Sinan hamlesiyle macin gidisatini degistirebilirdi. Herhalde gol atarsa Burak geldiginde nasil yedek birakacagim bu cocugu diye dusundu.

CL'deki tek rakibimiz Hamza Hamzaoglu'dur. Astana'yi gectim, ne Atletico ne de Benfica oyle aman aman takimlar degiller. Evet kotuyuz ama bu adamla hic olamayacagimiz kadar kotuyuz. Derhal gitmelidir. Gecen sezon sacmaladigi ama sansina Muslera'nin surekli tutup Sneijder'in surekli attigi ve uzeri ortulen bir ton mactan sonra kulupte kalmasi tam bir faciaydi zira.

Kulüp UEFA Kupayi yendikten beri uzun vaade proje yapamadi.

Basarili teknik direktörler çabuk kovuldu, basarisiz teknik direktörler fazla kaldi

Hamza gitmeli, ama Kulübün uzun vaade projesi ve amaci olmadan her zaman Hamza'dan beter hocalar gelecek

O yüzden artik Kulübü derhal satmak lazim ki yönetenler profesyonelce yönetsinler, öyle abi-kardesce yönetilmesin

Uzun vaade proje dedigim sey sadece transferlerden ibadet degil, oynayacagimiz futbol taktikle de alakali

Misal son 4 sene FT'nin bambam futbolundan Mancini ve Prandelli'nin defansif futboluna geçtik, simdi de ne futbol oynadigimizi bile bilmiyoruz.

Öyle olmamali. Kulüp belirli 1 futbol stratejiyi ana strateji olarak görmeli ve ona göre transferleri yapip ona göre hoca almali

Misal. BvB-Klopp. Adam Mkhitaryan ve Aubameyang gibi almisti. Ikisi Klopp'un taktige 100% uyuyor. Ama bu oyunculari Barça veya Ajaxda oynatirsan is yapmazlar. Neden? Çünkü o futbol stratejisine uymuyorlar da ondan.

/rant

Ya en ufak ima olursa çeker giderim demiştim, daha ne olması lazım. Hayır 3 kupa, yıldız falan muhabbetine duruyorsan yeminle hepsinden tiksindim.

Bu arada ligin ne kadar kalitesiz olduğunu bunun gibi teknik direktörlükle alakası olmayan biri bile 3 kupa alıyor

Bu sene gerçek yüzünü görüyoruz. Geçen sezon mütevazı iyi aile çocuğu gibi falan takılıyordu.

Bu sene ise gerçek karakter özelliklerini ortaya koyuyor. Ne kadar sinsi, ne kadar içten pazarlıklı, ne kadar yalancı ne kadar adam kayırıcı olduğunu gözlerimizin önüne seriyor.

Benim için Hain Hamzasın.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt