Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu adının yanındaki t.direktör ibaresini kaldırın hakkaten.Hayatımda bu kadar tiksindiğim bir adam hatırlamıyorum.Keşke geçen sene şampiyon olmasaymısızda bu çapsız defolup gitseymiş.En azından önümüzü görürdük.Bunun normal istifa etmesini istemiyorum.Küfürler eşliğinde rezil olarak defolmalı.
Cidden teknik direktör ibaresi kaldırılsın.Bu adam teknik direktör degil.Sahada top toplayıcı bile yapılmaz bu takımda adam tarihimize ihanet ediyor.Üstüne birde çapsız herif atarlanıyor.
Takım 1 senedir bi bok oynamıyor ama yıldızlar sayesinde (melo, muslera, sneijder) kazanıyoduk bi şekilde ama bu sene dahada kötüyüz o yıldızlarda ya yok ya kötü. Takıma bi bok katamadın, adaletsiz forma dağıtıyorsun, sana göre kötü bir yerli iyi bir yabancıdan daha iyi bir tercih, oyun okuman rezalet herkesin boğazına geldi artık. bırak git bu kulübün yakasını.
Paçanı kurtarma uğruna, kendinden başka herkese çamur attığın o konuşma yerine "Bütün hata bendeydi. Başından sonuna, A'dan Z'ye her şeyi yüzüme bulaştırdım.
Galatasaray gibi bir Dünya Devi takımı yönetmekte aciz kaldım. Sorumlu benim ve gidiyorum" derdin ve çeker giderdin..
Hala da geç kalmış sayılmazsın Hamza..
Galatasaray'ı Özbekspor yapan adamların, bir kaç ay daha vakit kazanmak için, tüm suçu sana yükleyip kovmalarını bekleme.,
Kendi kararın ve onurunla git!.
Hincal Bunlari demişti ama bu herifte onur yok. Ondan eminim.
bizki ne takımları en beğenilmeyen kadrolarla bile ne zorladık ve neler başardık. misal bir tromsö ye bile elendik ama futbol oynadık kaçırdık kısacası top oynadık. sen galatasaraysın kardeşim astana bile sana gol attıktan sonra büyüklüğünün farkında olarak deliler gibi sevinirken biz her golden sonra kapanıp defans yapıyoruz. bizlerin armaya olan desteği bitmeden devam edecek fakat bu tarz amatör yönetim ve amatör teknik ekibin derhal bırakıp gitmesi lazım ki taraftar olarak gereken yapılacaktır diye düşünüyorum. ya arkadaş en azından açıklama yapma bari gördükçe sinir katsayılarım artıyor.
kurduğun dengeler sürüsü takımında rakibi karşılayacak 1 tane adamın yok!!!
jam karacan kimdir lan? akhisara değil Galatasaray'a oyuncu alıyorsun...
ulan astana gibi köy takımı elini kolunu sallaya sallaya geldi kaleye kadar...
başlarım senin umutunda da, bilalindende...
GALATASARAY ı yoketmek bitirmek için FT tarafından başa getirilen bir hainsin. Yabancıları tek tek normal veya yıldırma şeklinde göndermeyi planlayan, yerlileri milli takım için hazırlamayı amaç edinen, tff ve ft nin köpeğisin.Olan bize oldu yazıklar olsun.
Sen çok kötü niyetli bir adamsın Hamza, sırf bu yüzden işin rast gitmiyor.. Dün maçı 60'ıncı dakikada kapattım senin yüzünden, resmen futboldan soğuttu beni.. Sonra 20 dakika sonra falan dışarlardan sevinme sesi geldi bir bakayım dedim, bir baktım 2-1 öne geçmişiz !! Yani şu kötü takımdan gol yemişiz ya biz !!! Neyse yine izlemedim ve kapattım, işim vardı yarım saat sonra açtım televizyonu.. Bir baktım ki yine gol yemişiz ve maç berabere bitmiş !! Yemin ediyorum sinirimden gülmeye başladım, ama hiç şaşırmadım.. Çünkü sen hem kötü hocasın hem de kötü niyetlisin.. Böyle olduğun sürece de hiçbir işin yolunda gitmeyecek senin !
Bu Hamza denen müsvette illa kötüyü yaşayınca mı doğruyu bulacak. O zaman nerede senin antrenörlüğün ? Buradan kimi koysan o da yanlıştan sonra doğruyu bulur zaten. Senin görevin kötüyü yaşamadan doğruyu bulup istikrarı yakalaman. Adamın bütün oyuncu tercihleri mecburiyetten. 2 haftadır ligde aldığımız 6 puan da Selçuk ve Burak'sız dı ve bu da mecburiyettendi. Hayatta kesmeyecek bu iki belayı.
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.