neyi tartisiyoruz ki? adam ilk yari öyle bir sistemle cikiyorki zaten cok hizli oynamayan takimi el freni ile oynatiyor(umut forvet sneijder sol acik) dogru düzün pozisyon bile bulamadik koca ilk yari, bakti olmuyor yasini girdirip sneijderi dogru yerinde oynatarak takimin hücüm gücünü artiriyor ve genclerin oyundan düsmesi ilede rahat bir galibiyet aliyoruz.
hani bir degil iki degil herzaman ilk yari sacmalayan bir hamza görüyoruz ikinci yari da mecburi oynatmasi gerekeni yapiyor, neden böyle yapiyor ne yapmaya calisiyor bu adam?
neden bazi oyuncular(selcuk,umut,bilal) istedigi kadar kötü oynarsa oynasin bir türlü cikarilmiyor? jose gibi birseyler yapaya calisan adam ezbere cikariliyor?
bu adam ne sistem biliyor nede formayi adaletli veriyor, üstüne üstelik yerli ceteden korktugu icin onlarin iyi gecindikleri oyunculari agirlikli oynatiyor. umuta verdigi onca sansi sinana verseydi simdiye kadar ilk 11 vazgecilmez bir parcasi olurdu, nasil gecen sezon yasini hic düsünmedi halde adam resmen bu forma benim! sen vermesen ben alirim oyunu ile mecbur oynatmisa sinani da aynisini yapar korkusu ile bu oyuncuya dogru düzgün firsat bile vermiyor neden acaba? sinan belki yerli ceteyle iyi gecinemedigi icin mi?
istersen sezon sonu tekrar hamza ile sampiyon olalim bu adam oldugu süre büyük düsünmek yanlis olur, süper ligde sampiyonluk kovalarim avrupada artik nereye kadar gidebilirsem sansimi oraya kadar zorlarim havasinda bir insan kendisi.
benim gözümde en vahimi olan türk futbol tarihinde ilk defa ilk 11 sirf yabanci ile cikma firsati varkene hamza 5 veya 6 yerli ile cikmazi komik ötesi, neden acaba denayer,carole,jose gibi 3-4 tane daha genc scout transferi yapilmadi? bunlar iyi cikarsa öz evlatlarimi oynatmam zorlasir diyemi?
hamzanin tek iyi tarafi acayip sekilde bali olmasi.