Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbol temaşa oyunu. Göz zevkimizin olmasi lazim. GS'Dan bahsediyoruz. anadolu takimi olsan neyse. Yenelim tamam Benfica maçini iyide oynamayalim ama ligde şu ligde iyi futbol izlemeyi istiyorum. Bu benim hakkim. Maçlari para verip izliyorum.

İyi top oynatmayan durmadan saçma kadro yapan hiçbir antrenöre tahammül etmem. Morinho olsa da bu böyle.

Lucesku göze hoş gelen futbol oynatmadığı için takımı şampiyon yaptığı halde kovuldu. Sonra 10 sene geriye gittik. Halen keşke geri dönse diyoruz. Bülent Akın diye bir yeteneksizi her maç banko oynatırdı. Keşke geri gelse de o sıkıcı futbolla her maçı kazansak diyoruz.

hamzaya ırkcı dıyenler Türk futbolcularına her ortamda küfür edip yerin dibine sokuyor kim ırkcı görüyoruz ;) Hamzadanda bi bk olmaz ne yazık ki

Lucesku göze hoş gelen futbol oynatmadığı için takımı şampiyon yaptığı halde kovuldu. Sonra 10 sene geriye gittik. Halen keşke geri dönse diyoruz. Bülent Akın diye bir yeteneksizi her maç banko oynatırdı. Keşke geri gelse de o sıkıcı futbolla her maçı kazansak diyoruz.

Lucescu bir sistemin üstünde oynatiyordu bizi. Perez gibi ne oldugu belli olmayan 2-3 oyuncu ile iyi işler başardi. Şl'inde çeyrek final oynadi. Hamza'nin bir sistemi yok. Onu geç Her hafta oyuncularin yerini degiştiriyor. Forvetlerimiz yeterli diyip oyuncu aldirmiyor. Orta saha almiyor. Ben oyuncularimdan memnunum diyor. Uzun süreden sonra şu maçin 2. yarisindan zevk aldim.

Senin öfken GS kazandı diye. Üstelik 4 maçtır üstüste kazanıyor. Anti Hamzacılar kudurup duruyorsunuz. Puan kaybı olsun da küfürü basalım diye pusuda bekliyorsunuz. Darılma durum böyle. GS umrunuzda değil.

Bu kadar iyi bir geri dönüş yapabilen teknik direktör ayakta alkışlanır. Yıllarca konuşulur.

Maçlarin çogunu nasil kazandigimizi gördün mü

Çogumuz Avrupada basarili olmamizi istiyor ama sen kahrolasi Astanaya rezil olursan zor basarili olursun

Sürekli irkçilik yapan, yalan söyleyen ve yetersiz buldugumuz oyunculari her hafta ilk 11i oynatan elestirmemiz tamamen dogrudur. Geçen sezonki sampiyonlukta payi var mi var ama ondan sonra transfer döneminde kendisine sans verildi, kimi alacak nasil takim kuracak diye ve sonuç ortada. Biz uzun vaade proje istiyor bu herif gidip tuhaf tuhaf laflarla çikiyor, yok evlatlarimiza sahip çikmamiz lazim, yok 3 kupa böyle, 3 kupa söyle..

Takima sag kanat ve on liberosuz oynuyor simdi

Bilal, Selçuk, Sabri, Umut gibiler de neredeyse yildiz mualemesi görülüyor, Selçuk-Burak desen sanki elimizde Ronaldo ve Özil var diye yutturmayi çalisiyorlar.

Ama IBB'leri, Gençler'leri yenmeye devam etsin çünkü hedefimiz sadece Türkiyedeki takimlari yenmek :red:

Son düzenleme:
Lucescu bir sistemin üstünde oynatiyordu bizi. Perez gibi ne oldugu belli olmayan 2-3 oyuncu ile iyi işler başardi. Şl'inde çeyrek final oynadi. Hamza'nin bir sistemi yok. Onu geç Her hafta oyuncularin yerini degiştiriyor. Forvetlerimiz yeterli diyip oyuncu aldirmiyor. Orta saha almiyor. Ben oyuncularimdan memnunum diyor. Uzun süreden sonra şu maçin 2. yarisindan zevk aldim.

Uzatmak istemiyorum ama klübün başında FFP denen bela varken büyük transferler beklemek saflık zaten. Bütçe dahilinde aldılar bir kaç adam. Ayrıca alınanlarda fiyatlarına göre iyi çıktı, şimdilik.

Hangi teknik direktör bomba transferler istemez? Bu konu da Hamza ya haksızlık yapılıyor. Taktik, kadro vs konularda eleştiriler haklı olabilir.

Uzatmak istemiyorum ama klübün başında FFP denen bela varken büyük transferler beklemek saflık zaten. Bütçe dahilinde aldılar bir kaç adam. Ayrıca alınanlarda fiyatlarına göre iyi çıktı, şimdilik.

Hangi teknik direktör bomba transferler istemez? Bu konu da Hamza ya haksızlık yapılıyor. Taktik, kadro vs konularda eleştiriler haklı olabilir.
Bonservisi elinde olan bir sürü iyi oyuncu var. Para ödemek zorunda değilsin yani.

Jose ve Denayer gibi adamlar alabiliyorsan bunu forvet içinde yapabilirsin.

Son düzenleme:

Bonservissiz onca oyuncu vardi. Sana pahali oyuncu al diyen olmuyor. Sen gidip 2 senedir top oynamayan Jem'i aliyorsun. Orta saha Rodrigez geldi güzel o da dogru dürüst oynamiyor.

agzi ile söyledi. Ben bu takimdan memnunum dedi. Buragin yerine forvet alirsam Buragi nasil oynatacam dedi. Sabri yeterli diyip Denayeri sag bek oynatti. Bu adam bildigin siçti. Bence de uzatmayalim.

Maçlarin çogunu nasil kazandigimizi gördün mü

Çogumuz Avrupada basarili olmamizi istiyor ama sen kahrolasi Astanaya rezil olursan zor basarili olursun

Sürekli irkçilik yapan, yalan söyleyen ve yetersiz buldugumuz oyunculari her hafta ilk 11i oynatan elestirmemiz tamamen dogrudur. Geçen sezonki sampiyonlukta payi var mi var ama ondan sonra transfer döneminde kendisine sans verildi, kimi alacak nasil takim kuracak diye ve sonuç ortada. Biz uzun vaade proje istiyor bu herif gidip tuhaf tuhaf laflarla çikiyor, yok evlatlarimiza sahip çikmamiz lazim, yok 3 kupa böyle, 3 kupa söyle..

Takima sag kanat ve on liberosuz oynuyor simdi

Bilal, Selçuk, Sabri, Umut gibiler de neredeyse yildiz mualemesi görülüyor, Selçuk-Burak desen sanki elimizde Ronaldo ve Özil var diye yutturmayi çalisiyorlar.

Ama IBB'leri, Gençler'leri yenmeye devam etsin çünkü hedefimiz sadece Türkiyedeki takimlari yenmek :red:

Irkçılık falan sizin çocukça uydurmalarınız. Kadro konusunda her TD eleştirilir çünkü her bireyin kafasında bir kadro vardır. Senin yaptığın kadroyu başkası beğenmez. Sen başkasının yaptığı kadroyu beğenmezsin.

CL maçları konusunda haklısın. Hamza nın TD olabilmesi için CL de başarı şart.

Irkçılık falan sizin çocukça uydurmalarınız. Kadro konusunda her TD eleştirilir çünkü her bireyin kafasında bir kadro vardır. Senin yaptığın kadroyu başkası beğenmez. Sen başkasının yaptığı kadroyu beğenmezsin.

Hamza oyunu okumak diye birsey bilmiyor. Ezbere birkaç değişikliği var her maç onu yapıyor. Bugün Jose'nin çıkacağını çoğu kişi tahmin etmişti. Adam kötü olanı değil mactan önce kağıda kimi yazdıysa onu çıkarıyor.

Inanilmaz yetersiz bi TD. Selçuk, Burak, Umut gibi ne oynadığı ne halta yaradığı belli olmayan adamları kritik oyuncuymuş gibi yorumlaması ayrı skandal. Burakın sakatlığı ve Selçuk un olmayışı işine yaradı son haftalarda. Şimdi göreceğim Burak dönünce gene önemli maçlarda 9 kişi oynayacağız. O zaman ne anlatacak.

hamzadan hoca olmaz zaten bunu herkes kabul ediyor

ama enazından bir iletişim kursuna gitse konusmayı ögrense birde dil kursuna gitse faydasına olabilir

üstelik parada çıkmayacak cebinden belediyenin ücretsiz kursları var dursun yazdırsın bunu

milli takımın başında da terim oldugu sürece hamza burak selçuk semih bunları satamazda oynatmamazlıkta edemez

[h=2]Hamzaoğlu: "Hazır bir yabancı almaktansa yerli oyuncuyu almayı tercih ediyorum" [/h]

Kadro konusunda her TD eleştirilir diye mevcut kadromuzun içine etmesi mi lazim? Takimin ön liberosu yok. Sol bek için alternatifi yok. Forvet yillardir lesh (bunu Hamza için suçlamiyorum ama geçen transfer dönemi Buraki yallama yerine gönderebilirdi), sag kanadi yok (Yasin Umut ve Podolski sag kanat oyuncusu degiller).

Galatasaray sampiyonluk için oynayan ve Avrupada basarili olmayi çalisan takim, ona göre de takviyeler ve kadro kurulur. Hamza bunu yapmayi yerine evlatlarina sahip çikti.

Ama sen Gençlerbirligi ve 3 kupayi yendigimize sevin, yarin yenilirsek sende 180 derece degisirsin, sonra yine yeneriz yine bu tür yorumlar yazarsin. Günlük taraftarisin.

neyi tartisiyoruz ki? adam ilk yari öyle bir sistemle cikiyorki zaten cok hizli oynamayan takimi el freni ile oynatiyor(umut forvet sneijder sol acik) dogru düzün pozisyon bile bulamadik koca ilk yari, bakti olmuyor yasini girdirip sneijderi dogru yerinde oynatarak takimin hücüm gücünü artiriyor ve genclerin oyundan düsmesi ilede rahat bir galibiyet aliyoruz.
hani bir degil iki degil herzaman ilk yari sacmalayan bir hamza görüyoruz ikinci yari da mecburi oynatmasi gerekeni yapiyor, neden böyle yapiyor ne yapmaya calisiyor bu adam?
neden bazi oyuncular(selcuk,umut,bilal) istedigi kadar kötü oynarsa oynasin bir türlü cikarilmiyor? jose gibi birseyler yapaya calisan adam ezbere cikariliyor?

bu adam ne sistem biliyor nede formayi adaletli veriyor, üstüne üstelik yerli ceteden korktugu icin onlarin iyi gecindikleri oyunculari agirlikli oynatiyor. umuta verdigi onca sansi sinana verseydi simdiye kadar ilk 11 vazgecilmez bir parcasi olurdu, nasil gecen sezon yasini hic düsünmedi halde adam resmen bu forma benim! sen vermesen ben alirim oyunu ile mecbur oynatmisa sinani da aynisini yapar korkusu ile bu oyuncuya dogru düzgün firsat bile vermiyor neden acaba? sinan belki yerli ceteyle iyi gecinemedigi icin mi?

istersen sezon sonu tekrar hamza ile sampiyon olalim bu adam oldugu süre büyük düsünmek yanlis olur, süper ligde sampiyonluk kovalarim avrupada artik nereye kadar gidebilirsem sansimi oraya kadar zorlarim havasinda bir insan kendisi.

benim gözümde en vahimi olan türk futbol tarihinde ilk defa ilk 11 sirf yabanci ile cikma firsati varkene hamza 5 veya 6 yerli ile cikmazi komik ötesi, neden acaba denayer,carole,jose gibi 3-4 tane daha genc scout transferi yapilmadi? bunlar iyi cikarsa öz evlatlarimi oynatmam zorlasir diyemi?

hamzanin tek iyi tarafi acayip sekilde bali olmasi.

triaclub-bal-ve-faydalari.jpg

Hamza Hamzaogulu : ikinci yarıdaki değişiklik ve systemini her takıma tutmaya bilir.

Sabit oturmuş systemin veya oyun şablonu yakalamışsın az çok bir büyük takım olarak. Üstünde durup rakibe kabulendireceksin arkadaş bunu. Takımın kimyası ile devamlı bukadar oynayan hiç bir takım futbol tarihinde başarı olmadı sen mi olacaksın? Barça bilmem real gibi çok üstün takımlara tabiki daha dengeli ve savunmaya yatkın çekersin blokları ama Türkiye'de her takıma bildiğini kabul etire bilmelisin.

Neden hep sonradan açılıyoruz?

İlk yarı atalım 2-3 gol 2.yarıya rahat bakalım.Yeter artık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt