Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence gsc'nin averaj üyesi bile Hamzaoglou'dan daha iyi ilk 11 kurabilir :)
KEsinlikle katılıyorum Antrenman tekniği öğrenip Hoca olmak istiyo insan bunları görünce . Ciddi olarak adamda kişisel sorun var Hamza herşeyi kişisel algılayıp işine bakmıyo Futbolun içinde ıslıkta var ama Bu şekilde devam ederse Regl görür Hamza.

Bora bey şu an kendileri yoğun siparişiniz gecikmeli gelecektir, daha Demirören ve tayfası var kusura bakmayın
Öğlen yemek saati geldi artık başka yerden alırız..Demirören Tayfası para yemeyi sever..Fatih Terim ciddi olarak bizi en ihtiyacımız olan döndem bırakmıştır kinimiz bakidir o yüzden kimse kızmasın Ünsal kardeşime

Önce terbiyeni takın sonra bir fikrin varsa söyle. Yoksa da, suski adam sansınlar.

V6EVOj.jpg

Öğlen yemek saati geldi artık başka yerden alırız..Demirören Tayfası para yemeyi sever..Fatih Terim ciddi olarak bizi en ihtiyacımız olan döndem bırakmıştır kinimiz bakidir o yüzden kimse kızmasın Ünsal kardeşime

Vay Atakan Arda abimden sonra bir abi daha sağolasın Bora abi

Bence biraz abartılıyor. Tamam Hamzanın hataları var tabi, oyuna geç müdahele, bilal-jem transferleri, Jose yi kullanma hataları vs.

Ama her hata yapan TD ün yanına bu başlıkta olduğu gibi Teknik Direktör yazıp yanına (!) koyarsak yandık!!

Peki şimdi objektif olursak;

Tüm yaz boyu forvet istedi mi her röpörtajında ?? İstedi. Niasse diye buralar yıkıldı mı ? yıkıldı !! Millet o zaman İbra hayali vardı tabi onu da kabul etmek lazım ama olmayacağı çok netti.

Peki şu an Hamzanın istediği Niasse bizde olsaydı, Dursun 25 bin euroya kıyıp özel uçakla Kevini yetiştirseydi sağ bekte Sabri yerine o oynamış olsaydı, Burak yerine Niasse olsaydı ve Dursun Melo yu yollamasaydı veya yerine adam alabilseydi veya en kötü parasını ödediğimiz Dzemali de takımda kalsaydı şu an ne durumda olurduk sizce ? Astanayı yenemezmiydik ? Sivası ? Mersini, Osmanlı yı yenemezmiydik ? Athletico karşısında bu kadar pısırık kalır mıydık ?

Bakıyoruz Selçuk Milli takımı Euro 2016 ya götüren golü atabiliyor, Carole iyi , Ched zımba gibi, Podolski hergün formunu artırıyorsa, Sneijder muhteşem oynuyor ve takıma katkı sağlıyor, Hakan Balta 2. baharını yaşıyorsa bu takım şu an bir tek Forvet, sağ bek ve ön libero mevkilerinde aksıyorsa bu pozisyonları yazın deli gibi doldurmak isteyen Hamza'yı (Niasse, Kevin ve Melo yu almak-tutmak istemiş Hamzayı) ne kadar suçlayabiliriz?

Biraz özeleştiri zamanı. Biz GS taraftarı olarak daha sakin olmalıyız diye düşünüyorum. Biz 3 yaşından 17 yaşına kadar şampiyonluk göremese de GS lı olan kuşaktanız!! Bizleri de düşünün ne olur, hemen kestirip atmayın !! :) :)

Son düzenleme:
Yazdan beri yerden yere vuruyorum demediğim kalmadı. Şikebahçe maçını kazanırsa bu sezon tek bir laf daha etmeyeceğim.

Olcan-Yasin değişikliği ne kadar saçma ise bu değişikliği neden yaptığını sorduklarında verdiği yanıt daha saçma.Olcan'ın ne gibi bir defansif katkısı vardı acaba.Dombili yüzünden kritik yerlerden rakibe serbest vuruş hakkı tanıdık.Yalnız kendisini ne kadar da beğenmesem de şikecileri sahasında yenerse devre arası transfer dönemine kadar eleştirmem.

Medya bu adama karşı küçümseyici bir tavırla yaklaşım gösteriyor gibi geliyor bana. Röportajlarda, basın toplantılarında sorulan sorular bana böyle hissettiriyor bazen.
Ben bunu hissediyorsam kendisi daha fazla hissediyordur herhalde. Bence sürekli kendini kanıtlama çabası içinde olması buradan kaynaklanıyor.

yasin'in yerine olcan'i alarak iyi bir is yaptigini saniyor ama durum tam tersi. kedine bile hicbir faydasi olmayan olcan'i bu macta oynatmak nedir ha?

öztekin kenara gelince hücumda sneijder ve podolski disinda opsiyonumuz kalmadi ama sorsan süper degisiklik yaptim der.

zaten forvetlerin kendine hayri yok, beklerimiz defansif, orta sahamizin da pili bitti bu adam yasin'i cikarip sinan'i alacagina olcan'i aliyor.

sinan girse ileride top tutma ihtimalimiz artar ve pozisyona girerdik. benfica teknik direktörü de o olcan-carole tarafinin hicbirsey yapamadigini görünce 3 forvete döndü, sag beki cikartti.

gümüs oyuna girmis olsa o hamleyi bekli yapmazdi. ha yapsa bile sinan o degisiklikten sonra öttürürdü o taraftan, zira rakibi olmayacakti.

hem benfica'ya üstüme gel dedi, hem de bizim mahkum oynamamiza sebep oldu. belki benfica fazla gol pozisyonu üretemedi ama biz maci zor bitirdik.

60'da yasin-umut kenara gelmeli, sinan ve burak ise oyuna girmeliydi. 75.dakikada jose-bilal degisikligi yapilmaliydi.

Kadıköyde feneri yenerse kendisinin yedi ceddini anmaya yarım saatliğine ara vericem söz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt