- 5 Eylül 2014
- 84.478
- 70.290
- 4.513
Ne diyosun? Tercüman lazım sana.![]()
sana da akıl lazım ama
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne diyosun? Tercüman lazım sana.![]()
KEsinlikle katılıyorum Antrenman tekniği öğrenip Hoca olmak istiyo insan bunları görünce . Ciddi olarak adamda kişisel sorun var Hamza herşeyi kişisel algılayıp işine bakmıyo Futbolun içinde ıslıkta var ama Bu şekilde devam ederse Regl görür Hamza.Bence gsc'nin averaj üyesi bile Hamzaoglou'dan daha iyi ilk 11 kurabilir![]()
Afiyet olsun bana da bir soslu döner dürümHadi paratora hadi hadi 2 adana ye de gel aslan
Afiyet olsun bana da bir soslu döner dürüm![]()
sana da akıl lazım ama
Öğlen yemek saati geldi artık başka yerden alırız..Demirören Tayfası para yemeyi sever..Fatih Terim ciddi olarak bizi en ihtiyacımız olan döndem bırakmıştır kinimiz bakidir o yüzden kimse kızmasın Ünsal kardeşimeBora bey şu an kendileri yoğun siparişiniz gecikmeli gelecektir, daha Demirören ve tayfası var kusura bakmayın
Önce terbiyeni takın sonra bir fikrin varsa söyle. Yoksa da, suski adam sansınlar.
Öğlen yemek saati geldi artık başka yerden alırız..Demirören Tayfası para yemeyi sever..Fatih Terim ciddi olarak bizi en ihtiyacımız olan döndem bırakmıştır kinimiz bakidir o yüzden kimse kızmasın Ünsal kardeşime
Vay Atakan Arda abimden sonra bir abi daha sağolasın Bora abi
Celalin suyu ısınmaya başladı atışmalara devam ediyo Yasin Öztekin başlığında da sağa sola atak yapmış editlemiyorum ama uyarıyorum burdan..
Saygı çerçevesinde olursa sorun yok ama dikkat etmeli herkes üsluba.Sakın laf deme abi o çünkü en iyi bilendir lütfen saygı biraz