Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu bugün çıkardığı kadro ve oynattığı oyun mentali ile büyük bir Fenerbahçe sevdalısı olduğunu bir kez daha kanıtlamıştır.Açık ve net!

Varsa buna aykırı bir tezi olan her zaman her yerde tartışmaya hazırım.

Bugün için hocayı tebrik ederim.Daha iyi kadrolarla gittiğimiz de oldu Kadıköy'e ama sonuç en fazla beraberlik oldu.

Öne geçmiş ve taraftarı arkasına almış bir Fenerbahçe'ye karşı psikolojik olarak ayakta kalmak kolay değil.En son Terim bunu yapabilmişti.

Olcan değişikliğine ben de anlam veremedim ama adam golü attı ve fena da bindirmeler yapmadı ikinci yarı.Bu açıdan verdiği karar yerindeydi.

Tahmin ettiğim gibi ilk yarı topa sahip olup, Fenerbahçe'yi topun peşinden koşturup yorarak ikinci yarı kontrolü ele almayı planladı.Ben olsam ben de beklerdim ilk yarı.

Rakip kaleye gidememe sorunu ise forvet kaynaklı bir problem.Maalesef ileride topu oyalayabilecek tekniğe sahip bir forvetimiz yok.Devre arası akıllıca yapılacak bir takviye çok şeyi değiştirir.
Renkdash Hamza hocanın takımı iyi yönettiğini mi ima ediyorsun yoksa? !!!!!

Zamaninda mancini takimdayken skorlar bu kadar iyi olmadigi hatta oyunun bile son haftalardaki benfica ve gencler maclarinin fersah fersah alti oldugu halde hocamiz sistem oturtuyor diye savunan adamlar ne kadarda soylemek istemesem gecen senenin sampiyon kupalar almis adamina bu sene sampiyonlar liginde astanayi yenememis olsa bile benficayi guzel oyunla maglup etmis kadikoyde yenilmemis bir adamla hala dusman gibi oluyor. Hatalari tabiki var ama biraz destek olalim artik. Suanda bile pereirayi savunan fbliler mevcutken bizim hamza hocaya sırtımızı donmemiz vefasizliktir. Ha ust uste basarisizliklar gelir deriz kazın ayagi öyle degil hocam ama suan basarisizlikta yok. Buraya gelip suraya don buraya don istifa et demeyin su adama. En azindan su zamanlarda demeyelim

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. yarı Sneijderi markajdan kurtarmak ıcın biraz geriye cekti o huyunu sevdim bazen görebiliyor

Hadi be zarf attım belki gaza gelirsin diye ,linç girişiminde bulanacak azılı bir grup beklemede her daim:H

farkettim renktaş nefeslerini ensemde hissettim yorumu yazarken.ama bi cengaver çıkar merak etme sen, küfür olursa caps alırsan sevinirim.

ama şunu da söylemeden edemeyeceğim, bazı yorumlar full klişe.

FT'ciler bile seni eleştiriyorsa çok fazla duramazsın burda..

ya o degilde gercekten cok kotu teknik direktor.

oyle boyle degil yani o derece.

Zamaninda mancini takimdayken skorlar bu kadar iyi olmadigi hatta oyunun bile son haftalardaki benfica ve gencler maclarinin fersah fersah alti oldugu halde hocamiz sistem oturtuyor diye savunan adamlar ne kadarda soylemek istemesem gecen senenin sampiyon kupalar almis adamina bu sene sampiyonlar liginde astanayi yenememis olsa bile benficayi guzel oyunla maglup etmis kadikoyde yenilmemis bir adamla hala dusman gibi oluyor. Hatalari tabiki var ama biraz destek olalim artik. Suanda bile pereirayi savunan fbliler mevcutken bizim hamza hocaya sırtımızı donmemiz vefasizliktir. Ha ust uste basarisizliklar gelir deriz kazın ayagi öyle degil hocam ama suan basarisizlikta yok. Buraya gelip suraya don buraya don istifa et demeyin su adama. En azindan su zamanlarda demeyelim

Abicim Hamza bu, yani bizden biri.. o yüzden CL kupasını alsa bile buradaki "aşşağılık kompleksi" nin dibine vurmuş güruh yine aynı şeyleri yazacaktır..
Oysa adı Hamzini olsa en ağır yenilgiden sonra bile hocanın ayak tabanlarını yalar, kravatıyla türlü fanteziler kuruyor olurlardı..
Bu sexylere Prandelli ve Mancini müstehak ama gel gör ki forma bizim formamız bunların komplekslerine kurban edemeyiz.. O yüzden he he deyip geçmek lazım..

Ya ben Fatih Terim ile etkileşime girmiş herhangi birini artık Galatasaray futbol şubesinin teknik bünyesinde görmek istemiyorum.

Artık gelecek maçlarda Chedjou'yu orta sahada oynatırsa iyi etmiş olur. Veya José ' yi.

Hamza'nın kaderini belirleyecek Ekim ayındaki İstanbul maçları.

CQFj_xVVAAA600-.jpg

Pacayi kurtardi diyebiliriz.Arap Ismail'e puan vermez herhalde.

Bugün için hocayı tebrik ederim.Daha iyi kadrolarla gittiğimiz de oldu Kadıköy'e ama sonuç en fazla beraberlik oldu.

Öne geçmiş ve taraftarı arkasına almış bir Fenerbahçe'ye karşı psikolojik olarak ayakta kalmak kolay değil.En son Terim bunu yapabilmişti.

Olcan değişikliğine ben de anlam veremedim ama adam golü attı ve fena da bindirmeler yapmadı ikinci yarı.Bu açıdan verdiği karar yerindeydi.

Tahmin ettiğim gibi ilk yarı topa sahip olup, Fenerbahçe'yi topun peşinden koşturup yorarak ikinci yarı kontrolü ele almayı planladı.Ben olsam ben de beklerdim ilk yarı.

Rakip kaleye gidememe sorunu ise forvet kaynaklı bir problem.Maalesef ileride topu oyalayabilecek tekniğe sahip bir forvetimiz yok.Devre arası akıllıca yapılacak bir takviye çok şeyi değiştirir.

Son sayfalarda okdugum ilk rasyonel yorumdur.

Mancini defansif oynatarak sonuca gidince, taktik dehasi oluyordu... Hamzaoglu ise korkak oluyor. Kanserojen bir futbol oynadik Mancini ile de, daha bile az pozisyona giriyor, ligde ise hic bir cacik yiyemiyorduk. Hamzaoglu´nun 1 senedir aldigi her sonuc bal, ancak yogun kar yagisi altinda oynanan bir macta, topun gitmedigi, tek gol pozisyonu ile Juventus´u yendigimiz mac ise TD´lik basarisi.

Hamza´nin ciktigi fikstüre bak son iki hafta...

- IBB deplasmani
- Genclerbirligi
- Fenerbahce deplasmani
- Benfica

Bu adam hic birseyi dogru yapmadi, ama 3 galibiyet ve bir beraberlik ile cikti bu fiküstürden... :D

Son düzenleme:
Mancini defansif oynatarak sonuca gidince, taktik dehasi oluyordu... Hamzaoglu ise korkak oluyor. Kanserojen bir futbol oynadik Mancini ile de, daha bile az pozisyona giriyor, ligde ise hic bir cacik yiyemiyorduk. Hamzaoglu´nun 1 senedir aldigi her sonuc bal, ancak yogun kar yagisi altinda oynanan bir macta, topun gitmedigi, tek gol pozisyonu ile Juventus´u yendigimiz mac ise TD´lik basarisi.

Hamza´nin ciktigi fikstüre bak son iki hafta...

- IBB deplasmani
- Genclerbirligi
- Fenerbahce deplasmani
- Benfica

Bu adam hic birseyi dogru yapmadi, ama 3 galibiyet ve bir beraberlik ile cikti bu fiküstürden... :D
Hamza taktiksel cok hata yapiyor o yuzden kiziyoruz hamzaya.

Bu demek degil ki hamza iyi niyetlidir.

Degildir tabiki kadro secimleri gosteriyor herseyi.

Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt