Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CL de tur atlarsa kaldırılsın ünlem. En azından kanıtlasın kendini. Ben hala Akhisar seviyesinde olduğunu düşünüyorum.

Yok oyle tebrik falan.Bu kadroyu isteyen bu kadroyu olusturan kendisiydi zaten.Cikipta bu kadroya rahmen falan diyenlere guluyorum:D
Bu sezon takimi sampiyon yapsin
CL de gruptan cikarsin.
O zaman gider elini bile operim.Ama lig sonuncusunu yendi diye alkislicak halimiz yok.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bazen kendisini elestirsek'de, dogru isler yaptiginda tebrik etmeyide biliriz, bravo hoca

Prandelli'ye bile ünlem konulmadıysa (konulduysa affola) Hamzaoğlu'na da koyulmamalı.

Hoca gün geçtikçe takıma bir şablon oturtmaya çalışıyor.Fb maçından sonra da yazdım, sene başında da RM maçında sinyallerini görmüştük, hızlı ve topa sahip bir takım yaratmaya çalışıyor.

Bu kadrodan bu verimi almak hiç kolay değil.Kadroyu kendi kurdu diyebiliriz ama küfrettiğimiz Niasse'yi hoca eminim isterdi ve elimizi ciddi derecede rahatlatırdı.Kaynak yaratamayanlar zaten belli.O konuya girmek istemiyorum.

Transfer döneminde hocaya çok kızmıştık ki haksız da sayılmazdık ama takım iyi sinyaller verince tebrik etmesini bilmek gerek.

Sabri Umut Burak ile cok beklersin sen hizli futbola. Ancak cok hizli top kaybi yasariz, ve Selcuk ve bilo ile de gelen gidene cok hizli izleriz.

Sabri Umut Burak ile cok beklersin sen hizli futbola. Ancak cok hizli top kaybi yasariz, ve Selcuk ve bilo ile de gelen gidene cok hizli izleriz.

Niasse'ye istiyor diye ne kadar sövdük.Ama onu da alamadı yönetim.

Eldekilerle bu kadar.Transfer döneminde Jem'i alması, Burak'a yıldız muamelesi çekmesi, son günde Melo'nun ayrılması filan saçma sapan işlerdi.Bunları hep söyledik zaten.Ama şu takıma Niasse ayarında bi forvet alamayan yöneticiler de ortalıkta gezmesin.

Ama Gençler maçıyla başlayan süreçten başarıyla çıkmıştır kendisi.Böyle düşünüyorum.

Ha, bu demek değildir ki yarın eleştirmeyeceğim.Ama iyi oyunun ardından da tebrik ediyorum o kadar.

Artıları

Oyuncu yönetimi

Soğukkanlı ve Beyefendi Duruşu

Oyuncu Performansına katkısı (Podolski, Bilal, Emre, Yasin, Sneijder, Muslera hepsinden bir tık fazlasını almayı bildi)

Maç önü stratejileri ve ekibine güvenmesi.

Eksileri:

Türk insanının genelinde olan duygu-mantık denkleminde duygusallığı tercih etmesi.

Milliyetçi-muhafazakar insanların genelinde olan kararlarda bu iki nosyonun etkisinde hareket etmek

Son düzenleme:
1- hamza'yı taraftara "ünlemi kaldıralım" dedirttiği için tebrik ediyorum.. bu bir başarıdır..

2- golü molü, galibiyeti geçin, takım bildiğin iyi oynamaya başladı birkaç haftadır.. ne yapalım? İyi oyunu da hiç dikkate almayalım mı?

3- bugün 5 oyuncu değiştirdi ve maç başında herkes sövüyordu.. as kadroyla çıkmış gibi bir top oynadık..

4- sabit fikirli olmayan insanlar olayların gelişimine göre tabi ki fikir değiştirirler.. ne yani hamza'yı kötü günde eleştirdik diye, iyi işler yaptığında da hakkını vermeyelim mi? bu biraz fazla tek yönlü olmaz mı?

5- ben yeri geldikçe eleştirmeye devam edeceğim ama adam (skoru ve galibiyeti bırak) bildiğin keyifli futbol oynatırken yedi ceddine sövecek kadar da şuursuz değiliz çok şükür..

6- şu futbol devam etsin, biz hakkını teslim etmek için buradayız..

7- eleştirmek için de buradayız.. ne yapalım, Galatasaray hocası olmak kolay değil.. eleştiri de olacak, övgü de..

8- hiç bir gelişmeyi dikkate almayıp sürekli öven de, ve yine hiç bir gelişmeyi dikkate almayıp sürekli yeren de kendini sorgulasın.. bu ülkede bize aksi kabul ettirilmeye çalışılsa da bir taraf seçip tavizsiz bir şekilde o tarafa hapsolmanız gerekmez..

9- en azından sene sonuna kadar ünlemin kaldırılmasını haketmiştir.. ne yapalım yani? Bazılarımız "ben skor taraftarı değilim" diye ego yapsın diye kovalım mı hamza'yı ona buna 4 atarken.. :)

Gülerler..

Son düzenleme:
Hamza Benfica maciyla rustunu ispat etti bence.Unlemi kaldiralim derim.

Değişmeyen olaylar karşısında sabit fikri anlarım ama dinamik olaylar karşısında sabit fikirli olmak iyi değil.Yarın kötü oyunu da çıkar eleştiririz, taraftar olarak buna hakkımız var elbet.Hepimizin istediği şey bu takımın başarılı olması.

Iyi de de, kötü de de abartma aliskanliklari olmasa, Türk´ler aslinda iyi insanlardir. :)

Bir macla adami goge sigdiramamaya yada yerin dibine batirmaya gerek yok..takimin sol beki fransa 2. Liginden sag beki tr nin yillardir gulunen topcusu orta sahasinda akhisarli ilerisinde umut solda yasin oynuyor..diyebilirsiniz ki kendisi bu hale getirdi haklisiniz ama gecen sene kendi kurmadigi kadroyla 3 kupa aldi.en son ne zaman almistik? Ayrica avrupadan men tehlikesini bu adam getirmedi..butun bunlarin sebebi biraz da bu.yeterli degil bazi yanlislari var ama yerine gelecek hoca en az 20m euro harcatmayacak mi? Men tehlikesi olmayacak mi yine? Dedigim gibi yanlislari var tamamen savunmuyorum ama elindekinin ustunde performans sergiliyor kabul edin

Koskoca Galatasaray anca ekim ayinin sonunda begeniliyorsa bunun sorumlusu takimin teknik direktörüdür.

3 ay boyunca bu takim futbol olarak hic birsey vermedi ki bahsedilen takim gecen sezonun lig sampiyonu.

Nasil ki 3 ay boyunca hatali hamza'ydi,takimin pozitif oynamasinin sebebi de hamza'dir.

Koskoca Galatasaray anca ekim ayinin sonunda begeniliyorsa bunun sorumlusu takimin teknik direktörüdür.

3 ay boyunca bu takim futbol olarak hic birsey vermedi ki bahsedilen takim gecen sezonun lig sampiyonu.

Nasil ki 3 ay boyunca hatali hamza'ydi,takimin pozitif oynamasinin sebebi de hamza'dir.

1 aydir iyiyiz abartmayalim..son 1 ayda ki fiksturden kimse kolay kolay cikamaz..oncesi sorgulanabilir ama takimda 3 4 degisiklik olmus daha kalitesiz isimler alinmis.anlayisla karsilanabilir bence ki cogu takim 1. Aydan snra form tutmaya baslar

Adama giydiremiyoruz aldigimiz skorlardan sonra. ilk 11'de yanlis tercihler yapiyor. Rodriguez yerine Birlo. Denayer yerine Balta.

1 aydir iyiyiz abartmayalim..son 1 ayda ki fiksturden kimse kolay kolay cikamaz..oncesi sorgulanabilir ama takimda 3 4 degisiklik olmus daha kalitesiz isimler alinmis.anlayisla karsilanabilir bence ki cogu takim 1. Aydan snra form tutmaya baslar

Eylul ayinin sonunda Astana'ya karsi rezalet oynadik,ardindan 2 ekim basaksehir'e hakem yardimiyla kazandik.

Genclerbirligi,Benfica ve eskisehir maclarinda iyi oynadik.

Bu sezon toplam 13 Mac yaptik,bunlardan sadece 3'unde iyi oynamis olmamiz teknik direktörle alakalidir.

Herzaman elestirmek yanlis,Bu 3 macin ayni dönemde olmasi takimin iyi yolda oldugunu gösteriyor yani Ders cikarmis diyebiliriz.

Adama giydiremiyoruz aldigimiz skorlardan sonra. ilk 11'de yanlis tercihler yapiyor. Rodriguez yerine Birlo. Denayer yerine Balta.

başka bir konuya da yazdım..

terim'in ilk geldiği 1996 senesinin karbon kopyasını yaşıyoruz resmen..

o sezon da sene başında ben dahil bir çok taraftar "o niye oynamıyor, bu neden yok v.s." sürekli kadro tercihlerine sallayıp duruyorduk.. sonra en sövdüğüm adamlar birden efsane top oynamaya başladılar..

bırak iyi oynamayı gelene 6, gidene 5 atmaya başladık.. silindir gibi eziyorduk karşımıza çıkan takımları.. ulan baktım as kadro çıkıyor 6 atıyor, yedekler 5 atıyor, yedeğin yedeği 4 atıyor..

koy götüne dedim hacı, kadro madro hikaye, giren çıkanı aratmıyor, acayip takım olduk..

hamza'ya ben de çok sövdüm, bilen biliyor zaten, ama acayip şekilde 96 ruhunu yakalamak üzere herif.. yeni bir terim doğuyor.. terim'e ilk geldiği sene herkes "şehir kırosu" diyordu.. hamza'dan beter eleştiriliyordu.. dejavu yaşıyorum, tarih resmen tekrar ediyor..

hamza böyle giderse efsane olur..

başka bir konuya da yazdım..

terim'in ilk geldiği 1996 senesinin karbon kopyasını yaşıyoruz resmen..

o sezon da sene başında ben dahil bir çok taraftar "o niye oynamıyor, bu neden yok v.s." sürekli kadro tercihlerine sallayıp duruyorduk.. sonra en sövdüğüm adamlar birden efsane top oynamaya başladılar..

bırak iyi oynamayı gelene 6, gidene 5 atmaya başladık.. silindir gibi eziyorduk karşımıza çıkan takımları.. ulan baktım as kadro çıkıyor 6 atıyor, yedekler 5 atıyor, yedeğin yedeği 4 atıyor..

koy götüne dedim hacı, kadro madro hikaye, giren çıkanı aratmıyor, acayip takım olduk..

hamza'ya ben de çok sövdüm, bilen biliyor zaten, ama acayip şekilde 96 ruhunu yakalamak üzere herif.. yeni bir terim doğuyor.. terim'e ilk geldiği sene herkes "şehir kırosu" diyordu.. hamza'dan beter eleştiriliyordu.. dejavu yaşıyorum, tarih resmen tekrar ediyor..

hamza böyle giderse efsane olur..

Hamzadan efsane değil kestane bile olmaz Dursun babasıyla beraber teneke bağlanıp kovulcağı gün benim en mutlu günümdür GALATASARAY adının ne demek olduğunu anlamayan insanlar şampiyonluk kazansa kaç yazar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt