- 3 Ağustos 2009
- 7.770
- 2.433
- 2.248
CL de tur atlarsa kaldırılsın ünlem. En azından kanıtlasın kendini. Ben hala Akhisar seviyesinde olduğunu düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Prandelli'ye bile ünlem konulmadıysa (konulduysa affola) Hamzaoğlu'na da koyulmamalı.
Hoca gün geçtikçe takıma bir şablon oturtmaya çalışıyor.Fb maçından sonra da yazdım, sene başında da RM maçında sinyallerini görmüştük, hızlı ve topa sahip bir takım yaratmaya çalışıyor.
Bu kadrodan bu verimi almak hiç kolay değil.Kadroyu kendi kurdu diyebiliriz ama küfrettiğimiz Niasse'yi hoca eminim isterdi ve elimizi ciddi derecede rahatlatırdı.Kaynak yaratamayanlar zaten belli.O konuya girmek istemiyorum.
Transfer döneminde hocaya çok kızmıştık ki haksız da sayılmazdık ama takım iyi sinyaller verince tebrik etmesini bilmek gerek.
Sabri Umut Burak ile cok beklersin sen hizli futbola. Ancak cok hizli top kaybi yasariz, ve Selcuk ve bilo ile de gelen gidene cok hizli izleriz.
Hahaha herkes hamzayi imparator ilan etmis bakiyomIste bu yuzden biz dursun ve hamzaya layigiz
LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
CL de tur atlarsa kaldırılsın ünlem. En azından kanıtlasın kendini. Ben hala Akhisar seviyesinde olduğunu düşünüyorum.
Koskoca Galatasaray anca ekim ayinin sonunda begeniliyorsa bunun sorumlusu takimin teknik direktörüdür.
3 ay boyunca bu takim futbol olarak hic birsey vermedi ki bahsedilen takim gecen sezonun lig sampiyonu.
Nasil ki 3 ay boyunca hatali hamza'ydi,takimin pozitif oynamasinin sebebi de hamza'dir.
1 aydir iyiyiz abartmayalim..son 1 ayda ki fiksturden kimse kolay kolay cikamaz..oncesi sorgulanabilir ama takimda 3 4 degisiklik olmus daha kalitesiz isimler alinmis.anlayisla karsilanabilir bence ki cogu takim 1. Aydan snra form tutmaya baslar
Adama giydiremiyoruz aldigimiz skorlardan sonra. ilk 11'de yanlis tercihler yapiyor. Rodriguez yerine Birlo. Denayer yerine Balta.
başka bir konuya da yazdım..
terim'in ilk geldiği 1996 senesinin karbon kopyasını yaşıyoruz resmen..
o sezon da sene başında ben dahil bir çok taraftar "o niye oynamıyor, bu neden yok v.s." sürekli kadro tercihlerine sallayıp duruyorduk.. sonra en sövdüğüm adamlar birden efsane top oynamaya başladılar..
bırak iyi oynamayı gelene 6, gidene 5 atmaya başladık.. silindir gibi eziyorduk karşımıza çıkan takımları.. ulan baktım as kadro çıkıyor 6 atıyor, yedekler 5 atıyor, yedeğin yedeği 4 atıyor..
koy götüne dedim hacı, kadro madro hikaye, giren çıkanı aratmıyor, acayip takım olduk..
hamza'ya ben de çok sövdüm, bilen biliyor zaten, ama acayip şekilde 96 ruhunu yakalamak üzere herif.. yeni bir terim doğuyor.. terim'e ilk geldiği sene herkes "şehir kırosu" diyordu.. hamza'dan beter eleştiriliyordu.. dejavu yaşıyorum, tarih resmen tekrar ediyor..
hamza böyle giderse efsane olur..