Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hamza ile son 4 hafta.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

balın bitti herhalde hamza, artık muslera da tek başına kurtaramıyor seni ve sahada gezen burak umut sabri rezilllerini. defolup gitmen dileğiyle senden sonra da evlatlarını temizleyecez

teknik direktor degistirmek icin cok onemli bir haftayi daha kacirdik.ne guzel ara var. kov bu pislik irkci capsizi.getir yabanci bir hoca.

clden zaten elendik. uefaya bile kimse kesin gideriz diyemiyor. lig yavas yavas gidiyor. ne bekleniyor. herseyden tamamen kopmamizmi.

kuculuyoruz beyler gittikce kuculuyoruz.

kimse artik bizden korkmuyor.

rize bile ucuncuyu atinca dorduncu icin saldiriyor.

anadolu takimina donusuyoruz. bir senedir soyluyorum bunu.

Son düzenleme:
Aynı geçenki sefer gibi yine milli ara imdadına yetişti ballı herifin. Yine herşey unutulacak..

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

kış cinler kış kış, yallah cinler yallah... durumuna geldim iyice :(

Arkadaş ligde 3 beraberlik 2 yenilgimiz var. Berabere kaldığımız takımlar içinden bir tek Fenerbahçe kabul edilebilir. Diğer ikisi saçma sapan anadolu takımları. Yenildiğimiz iki takımda Osmanlı ve Rize :( Düştüğümüz hale bak. lider Beşiktaş'ın ve 2. Fener'in yenilgileri ise 1 tanecik. Beşiktaş Trabzon'a , Fener'de Beşiktaş'a. Adamlar daha Anadolu takımlarına karşı beraberlik bile almıyorlar nerdeyse. Bu ritimle sezonun 3.sü oluruz.

1 yenilgi daha ve BJK'la puan farkı 8e çıkar

Bu durum gerçekleşirse bu kez Ultraslanda artık desteklemez

Yardim etmeleri icin Federasyon'daki abilerine aramistir buyuk ihtimal

1 yenilgi daha ve BJK'la puan farkı 8e çıkar

Bu durum gerçekleşirse bu kez Ultraslanda artık desteklemez
Hamza "Galatasaray'ın evladı" olduğu için Ultraslan anca romantik romantik "istifa da bi hizmettir <3" tarzı şeylerde yer alır. Evlatlarımız olmayan Mancini ve Prandelli'de olduğu gibi ne sosyal medyadan "Hamza İSTİFA" derler, ne de tribünlerde hocanın aleyhinde tezahüratlar yer alır.

Ki zaten görünüşe göre Ultraslan'ın hoca bi kenara, yönetimle arası gayet iyi. Großkreutz skandalında "sorumlular istifa etmelidir ehe ehe" diye açıklama yaptılar. Aysal döneminde bu durum yaşansa "Aysal istifa. Böyle şey olmaz." falan derlerdi. Çok tehlikeli bu ultraslan.

Hamza "Galatasaray'ın evladı" olduğu için Ultraslan anca romantik romantik "istifa da bi hizmettir <3" tarzı şeylerde yer alır. Evlatlarımız olmayan Mancini ve Prandelli'de olduğu gibi ne sosyal medyadan "Hamza İSTİFA" derler, ne de tribünlerde hocanın aleyhinde tezahüratlar yer alır.

Ki zaten görünüşe göre Ultraslan'ın hoca bi kenara, yönetimle arası gayet iyi. Großkreutz skandalında "sorumlular istifa etmelidir ehe ehe" diye açıklama yaptılar. Aysal döneminde bu durum yaşansa "Aysal istifa. Böyle şey olmaz." falan derlerdi. Çok tehlikeli bu ultraslan.

Bu forumda da Ultraslan'ın neredeyse hiç olması çok garip,Türkiye'nin en büyük Galatasaray platformu neticede sosyal medyada.

3 gün oldu, hâla sinirim geçmedi. Dövme fantezileri kuruyorum kafamda; Havaalanında pet şişe fırlatıyorum, burnuna kadar yaklaşıp "istifaaaaa" diye böğürüyorum. Ruh sağlığımı bozdu bu adam benim. Tamam para yok(niye yoksa) tamam kadro da yetersiz ama kardeşim insan elindeki malzemeyi de bi sonuna kadar kullanır. Elindeki çürük domateslerle menemen yapmaya çalışıyor. Kardeşim menemen yapma, eldeki sağlam malzemelerle çorba yap, pilav yap. Muslera-sneijder-podolski'ye dua etsin, bu sene her maç onu ipten alıyorlar. Yoksa evlatlarına kalsa her maç fark yeriz.

bukezde 3 günüme sebep oldun.
yargılanacaksın ve sandalyene tenekeyi ben bağlayacağım.

teknik direktor degistirmek icin cok onemli bir haftayi daha kacirdik.ne guzel ara var. kov bu pislik irkci capsizi.getir yabanci bir hoca.

clden zaten elendik. uefaya bile kimse kesin gideriz diyemiyor. lig yavas yavas gidiyor. ne bekleniyor. herseyden tamamen kopmamizmi.

kuculuyoruz beyler gittikce kuculuyoruz.

kimse artik bizden korkmuyor.

rize bile ucuncuyu atinca dorduncu icin saldiriyor.

anadolu takimina donusuyoruz. bir senedir soyluyorum bunu.

Hamza gelmeden önce tam olarak bu abarttigin durumdaydik. Uefa´ya bile gidemedik, sampiyonlar liginde her mac fark yedik, Ligde anadolu takimlarindan fark yiyorduk, ligde avarajimiz eksiydi. Bu Hamza´nin su an iyi oldugu anlamina gelmez, ama isin gercegi de bu.

Yani yazdiklarinda bir amac var, ama anlam yok.

Son düzenleme:
İyi bir insan oldugu kesin ama iyi bir teknık direktör degıl malesef.Teknık dırektorlugunu elestırırım sonuna kadar ama karekterıne ınsanlıgına laf edenler ayıp ediyor ırkcıymıs evlatcıymıs trabzon baskanına ınanıp tff dekı abılerını aramıstır falan yazmak nedir yahu niye herşeyi abartıyoruz bu kadar galatasaray ın teknık dırektorü olacak kapasitede degıl bellki en gec sezon sonu gıdecek zaten.

Iyi bir insan mi,adam irkci'nin önde gideni.

Sözlesmesi uzasin diye aile dostu olan umut'a her Mac sure veren biri iyi insan olamaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt