Ömer Tezcan
10 Numara!
- 28 Mayıs 2011
- 17.450
- 3.721
- 1.468
O yüzden öyle yazdım zaten yav. Hep küfür hep hakaret bide böyle deneyelim.İstifa lafını gündeme bile getirmiyor kimse sence eder mi?
tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O yüzden öyle yazdım zaten yav. Hep küfür hep hakaret bide böyle deneyelim.İstifa lafını gündeme bile getirmiyor kimse sence eder mi?
Hamza "Galatasaray'ın evladı" olduğu için Ultraslan anca romantik romantik "istifa da bi hizmettir <3" tarzı şeylerde yer alır. Evlatlarımız olmayan Mancini ve Prandelli'de olduğu gibi ne sosyal medyadan "Hamza İSTİFA" derler, ne de tribünlerde hocanın aleyhinde tezahüratlar yer alır.1 yenilgi daha ve BJK'la puan farkı 8e çıkar
Bu durum gerçekleşirse bu kez Ultraslanda artık desteklemez
Hamza "Galatasaray'ın evladı" olduğu için Ultraslan anca romantik romantik "istifa da bi hizmettir <3" tarzı şeylerde yer alır. Evlatlarımız olmayan Mancini ve Prandelli'de olduğu gibi ne sosyal medyadan "Hamza İSTİFA" derler, ne de tribünlerde hocanın aleyhinde tezahüratlar yer alır.
Ki zaten görünüşe göre Ultraslan'ın hoca bi kenara, yönetimle arası gayet iyi. Großkreutz skandalında "sorumlular istifa etmelidir ehe ehe" diye açıklama yaptılar. Aysal döneminde bu durum yaşansa "Aysal istifa. Böyle şey olmaz." falan derlerdi. Çok tehlikeli bu ultraslan.
Ultraslan'ın forumunda takılıyorlardır onlar. Elit taraftarlar çünkü.Bu forumda da Ultraslan'ın neredeyse hiç olması çok garip,Türkiye'nin en büyük Galatasaray platformu neticede sosyal medyada.
Forum hiç reklam yapmıyor elin adamı face de gümbür gümbür videolar paylaşıyor haber paylaşıyor bizde bişey yokBu forumda da Ultraslan'ın neredeyse hiç olması çok garip,Türkiye'nin en büyük Galatasaray platformu neticede sosyal medyada.
teknik direktor degistirmek icin cok onemli bir haftayi daha kacirdik.ne guzel ara var. kov bu pislik irkci capsizi.getir yabanci bir hoca.
clden zaten elendik. uefaya bile kimse kesin gideriz diyemiyor. lig yavas yavas gidiyor. ne bekleniyor. herseyden tamamen kopmamizmi.
kuculuyoruz beyler gittikce kuculuyoruz.
kimse artik bizden korkmuyor.
rize bile ucuncuyu atinca dorduncu icin saldiriyor.
anadolu takimina donusuyoruz. bir senedir soyluyorum bunu.