Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftara ayar verme ayar ederler seni

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yine mal mal konuştu. Hele hele Umutu savunma şekli skandal.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Gazetecileri fircalamalar,ona buna laf atmalar.Günden güne igrendiyor kendinden.Ustasına benzemye basladı.

Hamza Hamzaoğlu: Hakan ve Chedjou iyi uyum sağladılar. Onları bozmayacağız. Yoksa orası için birçok oyuncumuz var.

Hamza Hamzaoğlu: Bizim 3 kupamız 4 yıldızımızı görmediniz. Buradaki çocukların emeklerini hiçe saydınız.

Hamza Hamzaoğlu: Bilal'i aldık Jem'i aldık. Sosyal medyanın gazabına uğradık. Yok Akhisar'a mı çevirecek diye...Biz işimize bakıyoruz.

Hamza Hamzaoğlu: Donk için bizim hiçbir temasımız olmadı. Düşündüğümüz oyuncular arasında var ama ben bunu yönetime söylemedim.

Hamza Hamzaoğlu: Umut gibi bu takımda kim mücadele ediyor ki? Bizim takım için savaşan oyunculara ihtiyacımız var.

Hamza Hamzaoğlu: Bir isim alıyorsunuz onu yıpratmaya çalışıyorsunuz. Umut'u hiç düşünmüyor musunuz? Ben oyuncularımdan memnunum.

Hamza Hamzaoğlu: Tepki gösterebilirler, göstersinler. Her antrenmanda Umut'un %100 oynadığını kim biliyor?

Hamza Hamzaoğlu: Bizim Umut gibi oyunculara ihtiyacımız var.

Hamza Hamzaoğlu: Sosyal medyada her şey kasıtlı. Hiç kulak asmıyorum sosyal medyaya. Kasıtlı, yıpratmaya yönelik düşünceleri kayda almıyorum

Hamza Hamzaoğlu: Umut'un sözleşmesi otomatik uzamasaydı da ben sözleşmesini uzatacaktım. Umut gibi kim mücadele ediyor bu takımda.

Senin suyun iyice ısındı. Yakın zamanda defolup gideceksin köyüne.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Futbolun profesörü(!!!)
Taktik ve teknik deha(!!!)

Manyak oğlu manyak, dayanamıyorum artık bu adam beyin ayarlarımla oynuyor resmen açıklamalarıyla. Seni başa bela edenin de senin de.

Sen böyle dik kafalı davrandıkça ben her gün maalesef sana ağzıma geleni söyleyeceğim. Allah'ını seversen geri git fantezilerini Akhisar da uygula, hatta Umut da al yanında öyle git. Orada koştur dur artık evladını.

:2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1::2aloh1:

Oyuncular ne kadar dert eder bilemiyorum fakat Umut kadar kim mücadele ediyor bayağı talihsiz açıklama. Genelde saha içinde yaptıkları eleştiriliyor da bence bu adamın saha dışı daha büyük sorun.

Şok oldum.. Son dönemde gram sevmiyordum ama bir anda beklenmedik anda olunca vicdanım sızladı.. Acaba nasıl oldu bu?

Eğer s.olup gidecektin de niye Umutu bir sene daha bize bağladın Allahın cezası?
(Lafım haberler doğruysa geçerlidir)

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

hamzatorun basligini buraya tasimak da bana nasip oldu cok sükür bu günleri de gördük ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt