Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
egomanyagi - check
allahin kirosu - check
karacahil - check
komisyoncu - check
irkci - check
futbol dunyasindan bihaberite - check
taktik kepazelik - check
oyuna mudahelede ultra yetersizlik - check
oyuncu kayirma - check
hak yeme - check
art niyet - check
taraftara saygisizlik - check
ft'nin iti - check
sneijder ve muslera'nin kisisel becerilerinden nemalanma - check
adi soyadi ayni - check
allahin hamzasi
- check

goruldugu uzre her turlu dallamalik mevcud

Son düzenleme:
1209909.png

Eldeki malzemeyle verim almayı bilen bir adamdı bence bunu kabul etmem gerek. Çıkardığı kadrolar, oyuncu değişiklikleri genellikle fiyaskoydu ama zayıf bir kadroya iyi sayılabilecek bir oyun oynatabiliyordu.

Yalnız... O kadar büyük hatalar yaptı ki benim gözümde 3 kuruşluk değeri kaldı sadece.

1) Hangi insan evladı Dani Alves'in, Maxi Pereira'nın, Rafael'in vs yerine Sabri'yi tercih edebilir? Sen hangi akla hizmet taraftarı Dani Alves'i izleme zevkinden mahrum edip Sabri denen odunu Galatasaray'a layık görebilirsin? Hadi Dani Alves çok para istedi diyelim Sabri'nin aldığı para nedir arkadaş? Ulan sen hangi hakla bu herife trilyonları bağlayıp bir de üstüne opsiyon ekleyip kulübün istikbalini kapatırsın?

2) Umut gibi futbolu tamamen bitirmiş, vücudu artık çekmeyen, pozisyon sezemeyen, topun peşinde koşmaktan başka bir meziyeti kalmayan (o da meziyetten sayılırsa) adamı nasıl başımıza süper futbolcu diye kakalarsın?

Neyin kafasındasın lan neyin tribini atıyorsun? Neyi kanıtlamaya çalıştın bunca zaman? Olabilecek en rezalet kadroyla başarılı olup kendine süper hoca damgası vurulması hayalinin peşinde koşturman yüzünden mi biz bunları çektik? Bu sebeple mi koca Galatasaray'ı Akhisar seviyesine çekmek için k.çını yırttın? Bazen diyordum çok mu yüklendik acaba diye ama her seferinde de çıkıp yüzsüzce laf sokmaya devam ediyordu. Daha sayılabilecek bir sürü saçmalığını saymıyorum sırf bu söylediğim 2 sebep benim kendisinden bir ömür tiksinmeme yeter de artar bile. Ve çok net söylüyorum bunları yapan adam takıma, kulübe, taraftara ihanet etmiştir. Keşke ligde şampiyon olduğu gün görevi bıraksaydı da kendisini öyle hatırlasaydık.

Benimde Gercek anlamda iyice tiksindiğim olay Rize maçında ki yaptığı oyuncu değişikliğiydi... Hakan Balta sakatlanmış , Denayer girmesi gerekirken , sezon boyunca eleştirilen semihi oyuna alıyor... işte ogün bir kez daha bu adamdan nefret ettim... gidişine 1 gram üzülmedim... böyle adamlara bu tür gidişler müstehak...

en çok da o kovulmayı göze aldığı evlatlarının kendisine veda etmemesine güldüm. la yerliler adam sizi ihya etti bari bir twit atın elinize mi yapışır :D:D

Basinda napsaydi umut'u basin önünde yerine dibine mi soksaydi diyorlar,ulan bir kisi de demiyor ki podolski ile ilgili en az 3 kez basin önünde hic memnun degilim dedi.

Yapilan irkciligin hesabi soruldu cok sukur

en çok da o kovulmayı göze aldığı evlatlarının kendisine veda etmemesine güldüm. la yerliler adam sizi ihya etti bari bir twit atın elinize mi yapışır :D:D

gerçekten ilginç.dikkatimi çekti tesislerdeki vedalaşmaya futbolculardan sadece bilal kısa gelmiş!!!! kovulmasına sebep olan umut yok.umut hain çıktı:)

Hicbi oyuncudan acıklama gelmedi de mi twit vs

Tapatalk

ne oldu eşşek berberi ?
o kadar kolladığın yerli evlatların seni adam yerine bile koyup veda etti mi ? (bilo hariç )
değdi mi ? şimdi anladın mı bu çeteyi yalamanın ne demek oldugunu ?
hele umut !
o kazmayı sırf sözleşmesi uzasın diye her maç oynatıp dünya küfür yedin seni tınlamadı bile ...

Son düzenleme:
Hamza iyi insanmış;
3 kupa almışmış gönderilmezmiş;
ulan 40 ayda 27 kupa kazandıran başkanı göndermek için karısı evden kaçtı yazdınız be..

dogru söze ne denilir

ulan o kadar kayirdigin yaladigin oyunculardan bir tanesi bile cikip konusmadi lan senin icin
sirf onlar icin bize bile laf sokuyordun sürekli
ohh olsun sana kopek

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

İlk geldiğinde açıkçası sevinmiştim. Efendi adam dedik, Akhisar'da başarılı oldu dedik falan ama sonrası farklı gelişti..

Sezon 3 kupayla kapanınca Hamza efendi her hikmeti kendinden zannetti, mütevazilik yerini ego ve kibire bıraktı. Sana mı kaldı yönetimin avukatlığını yapmak? Sen basın sözcüsü müsün? Yerli yalakalığı yaptın da eline ne geçti?

Taraftara atar yapmak da cabası! Sen kimsin yahu her açıklamanda Galatasaray taraftarına laf sokmaya çalışıyorsun? Ne oldu sen varken 3 kupa alındı diye sahibi mi oldun kulübün?

Al şimdi Umut'u yanına, beraber koşun istediğiniz kadar. Bir Anadolu kulübüne gidersen Umut, Sabri, Selçuk, Burak, Semih, Bilal tüm evlatlarını götürebilirsin.

Arkasından ağlayan taraftarlar da bundan sonraki takımlarında ırkçı, vizyonsuz, atarlı Hamza efendiyi desteklemekte özgürler..

Neyse bundan kurtulduk, sırada beceriksiz yönetim var.

Teknik direktör konusu ise şu an en mantıklı Denizli gözüküyor. Favre'yi çok severim ama öyle adamların sezon sonu gelmesi gerek. Favre gelirse evlatları sopayla kovalar, oynatacak oyuncu bulamaz
smile.png

Serdar Ali Çelikler: "Hamza Hamzaoğlu rakip takım analizlerine önem vermiyormuş. Şampiyonlar Ligi için 2 satır analiz kağıdı hazırlamış."

Serdar Ali Çelikler: "Yönetim bunu duyunca eski hocaların raporlarına bakmış. Mancini 34, Prandelli 99 sayfa rapor çıkarmış 1 maç için."

Serdar Ali Çelikler: "Hamza Hamzaoğlu Şampiyonlar Ligi için sadece 'Şu şu oyuncuya dikkat etmeliyiz.' diye rapor sunuyormuş."

Serdar Ali Çelikler: "Hamza Hamzaoğlu rakip takım analizlerine önem vermiyormuş. Şampiyonlar Ligi için 2 satır analiz kağıdı hazırlamış."

Serdar Ali Çelikler: "Yönetim bunu duyunca eski hocaların raporlarına bakmış. Mancini 34, Prandelli 99 sayfa rapor çıkarmış 1 maç için."

Serdar Ali Çelikler: "Hamza Hamzaoğlu Şampiyonlar Ligi için sadece 'Şu şu oyuncuya dikkat etmeliyiz.' diye rapor sunuyormuş."
Tahmin ettiğimiz şeyler.

Bununla zaten övünmüyormuydu Hamza?

Belki analiz etseydi bazı kritik maçlarda puan kaybetmezdik.

O değilde Prandelli 99 sayfalık ne raporu çıkartıyormuş aga. O biraz abartmış...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt