Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
La hortlatmayın kapatın şu konuyu dursun ve hamza yüzünden ceza alanlardan forumda adam kalmadı.Kapatın gitsin bizimde sinir katsayımız yükselmesin.

o kadar nefret doluyum ki bu herife
aldığın paralar bir tarafına girsin burnuna tükürdüğüm anasını düzdün takımın 5 sene geriye attın en az senden bir pok olmaz git çaycılık yap

Götü boklu Leicester City'nin 2 forveti Wardy ve Mahrez 16 maçta 26 gol Galatasaray'ın forvetleri Burak ve Umut 15 maç 9 gol.Söylenecek söz yok.Bu takıma "forvet ihtiyacımız varmış gibi gösteriliyor" diyen DANGALAK vardı takımın başında.

Sana o Denge konusunu öğreten fizik hocana sokayim.Tum yaz bize denge denge diyip durdu.Takimin fizigini degil kimyasini bozdu essek herif.Kimya hocan olsam seni islak odunla doverdim sebebi de Kimya dersimi rezil etmenden dolayi.

Modlar,Allahinizi severseniz kilitleyin su orman cocugunun konusunu.

Senin Allah belanı versin! Özür dileyen de şerefsizdir! Irkçı, cahil, vizyonsuz, gerizekalı, yerli yalakası, mal!

Hayatımda ilk defa bir taraftar grubu bir pisliğin gitmesinden sonra hala ona kin kusuyor o 3 Kupanın da senin de ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

hamza denen itoglunu takimin basina getiren dursun, dursun denen ada peskescisini takimin basina getiren kirac

o halde guzide kufurlerimizi hakeden isim - kirac denen her daim tunelin ucundaki isigi kesmis somurgen vampirden baskasi degildir esasen.

hamza denen it oglu pust icin zihin yormaya fazla bir luzum yok bu cercevede imhorp.

Aynen konuyu az kilitliyorum durduk yere sinirlenip kufredeceksiniz sonra.

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Senin Allah belanı versin. Cahil, faşist, kendini beğenmiş idiot. Gavatlığın kitabını yazdın. 3 kupayla 3 send geriye gittik. Gün yüzü görme, maddi zarara uğra. Köpeklere hakaret olur diye demiyorum bak başka bir şey.

senin eserin. pislik herif.

cikacak bu senden bir sekilde ama dur bakalim ne zaman ve nasil.

bu pislik herif 4uncu yildizi aldi takimin basinda hoca olarak ama onumuzdeki 3-4 senemize mal oldu.

Bu herifin adı ismi cismi vs... her neyi varsa GSC forumundan da Galatasaray tarihinden de silinmesi gerekiyor. Bırakın yüzünü adını dahi görmeye tahammülüm kalmadı. Bir de bu haysiyetsizi savunanlar vardı. Azalarak bitiyorlar ama hala daha var bunlardan :red: Hatta sadece bu forumda da değil tüm sosyal medyada hamza denen kepaze kovuldu diye takım bu hale geldi diyen beyin özürlüler bile var şaka gibi ama cidden hala var :) Hamza'ya ne kadar sayıp sövüp küfür ediyorsam aynı küfürler bunu yalayan, korumuş olan ve hala daha korumakta olan sözde Galatasaray özde şikebahçeli taraftarlar için de geçerlidir. Allah topunun belasını versin. Siz Galatasaray'ı tutmayın olm gidin şikebahçeyi destekleyin azizi yalayın falan yapın birşeyler işte ama Galatasaray'ımdan uzak durun!

Bu arada allahtan maç sonunda foruma bir süre giriş yapılamadı da geçen sürede tansiyon düştü biraz kendime geldim. Yoksa çok daha ağır şeyler yazacaktım. Antreman temposu için aldırdığın jem karacan'ın başta olmak üzere tüm evlatlarını al şimdi bilmem nerene bilmem ne yap diye girişecektim de neyse ki forum patladı da cezadan yırttık yine :red:

Hamza hocayı severim. Gerileme dönemimizi 1 sene erteledi ama engel olamadı.

Hamza hocanın bana göre yaptığı yanlışlar

1- Yerli oyunculara haddiden fazla güvendi
2-3 kupa sarhoşu oldu
3-Eksik olan kadroyu görmedi yönetime güvendi
4-Yetersiz olan yönetimi korudu taraftara karsı savundu
5-yabancılara deger vermedi
6-oyunu geç okuyordu
7-baskının altından kalkamadı sucu kendinde ve takımda aramak yerine hayal düşmanlar yarattı
8-Transfer politikası tamamen yanlıştı

Ama herşeye ragmen bence hamza hoca ayrılmasa yinede bu çöplerle bu yarışın içinde öyle yada böyle olurduk ama şimdi olucagımıza zerre kadar inanmıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt