Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan hep bu .binenin yüzünden nolurdu meloyu yollamasan bir forvet aldırsan adi adam

kendi bindiğin dalı buduyosun hocaaaa

edit. yanlış başlık

edit2. gelmişken boş gitmek olmaz

ABV HAMZAAA

Son düzenleme:
Yakında yine "kümede kal" tezahüratlarını duymaya başlarız..
Gerçi forumdaki yabancı hayranı sexy ler buna layık ama olan benim Galatasaray'ıma oluyor sonuçta : (

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yakında yine "kümede kal" tezahüratlarını duymaya başlarız..
Gerçi forumdaki yabancı hayranı sexy ler buna layık ama olan benim Galatasaray'ıma oluyor sonuçta : (

Yabancı hayranı mi sen yerlilerle mutlumusun o dediğin yabancılar olmasa sen 4 senede hiçbir başarı alamazdin yabancılar gittikçe dibe vurduk Farkında misin. O yerli sevicisi senin gibi düşündüğü için suan konoplyanka vs adamlar yerine çöpleri izleyip Her maç deliriyosun

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Ulan hamza meloyu tellesi brumayi yollamasan burak i satip bi forvet alsan hala bu takimdaydin ve buyuk ihtimal liderlige oynuyorduk..

3 kupalı hıyarı özleyenler çıkmış.

O hâlâ başımızda olsa durumumuz 3 aşağı 5 yukarı bundan farklı olmazdı. Aklınız bunu almıyor herhalde.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Ya arkadaşlar biz nasıl kocaman arap ismail vs bunları savunuyoduk ya trollemek için suan kuşlar bunu yapmaya çalışıyorlar işte biz iki akıllı hamle yapsak yine ortada mal gibi kalacaklar ben sadece bekliyorum bişeyler olacağına inanıyorum. Sunuda diyim bazı beyin yoksunu renktaslar da yok değil

SM-A700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aglayin simdi hamza dusmanlari aglayin. Sizin gibi Gs taraftari olmaz olsun. Zaten forumda durust insan kalmamis. Kendini begenmis ve birbirini kollayan kumpascilar dolmus foruma yaziklar olsun size.

Aglayin simdi hamza dusmanlari aglayin. Sizin gibi Gs taraftari olmaz olsun. Zaten forumda durust insan kalmamis. Kendini begenmis ve birbirini kollayan kumpascilar dolmus foruma yaziklar olsun size.

Nesine aglayacaz arkadaş bu günlerin gelecegini burda birçok taraftar mayıstan beri avazı çıktıgı kadar bagırıyor.Senin hamzan sayesinde 10 futbolcudan 9'u adale sakatlıgından top oynayamıyor.Takım 45 dk geçse dil dışarda dolanıyor.Biz transfer lazım bu takım yetmez dedikçe hamzayı savunma moduna geçtiniz.Şimdi hamzayı savunan birçogu burda aynı fikirde takımın baştan yenilenmesi gerek.Devre arası 3-5 takviye yapaydın şuan bu durumda degildin.Kumpasın büyügünü hamza dursun ve evlatsever arkadaşlar sayesinde yedik zaten.

merak etmeyin hamza bursasporu da yakinda karistirir suan eski td sermayesini yiyor

taraftarla didiştiğini ne çabuk unuttunuz bir kez olsun taraftarın yanında yer almadı bizi azarladı yönetimin koruyucusu rolünü üstlendi yönetim kaldı kendi gitti eğer taraftarın yanında yer alsaydı yönetim gidecek kendi kalacaktı dengetör yaptığı bu büyük hata yüzünden yönetime tüm suçu kendi üstüne atma fırsatını yarattı ve yönetimi rahatlattı

Allah belanı versin senin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt