Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hain köfteor :) bu takım bu halde ise senin o transfer saçmalığın yüzünden HAAİİN...

Duyanda adama 30 milyon transfer butcesi verildi sancak.. Yonetim medyada yok yildizlar gelicek derken hamza hoca gelmeye bilir gibisinden konustu hep. Yaptigi transferlere bakarsak bilal iyi bir yedek olucak futbolcu. Poldiyi de yonetim ucuza bulunca kapti, sezon basinda bunun gelmesini desteklemedigim halde iyi isler cikardi. Diger transferlere bakarsak cem karacan gereksiz ama denayer, carole butce acisindan iyi transferler kadro genisligi acisindanda. Hamza hocanin elbette yanlislari oldu ve bunun neden normal karsilanmadigini anliyamiyorum. Daha genc bir hoca, ilk kez Galatasaray gibi bir camiayi calistiriyor. Sen bu adama zaman vermessen nasil gelistirsin kendini, nasil hatalarindan ders alsin kardesim. Bizim kadroya bakarak 3 kupa hic te kolay bir sey degil. Adam bu kadrodan fazlasiyla verim alabildi. Fatim terim, ve mancininin kadrolarina bakarsak en gucsuz takim Hamza hocadaydi.

Turk futbolun gelismedigi faktörde biz taraftarin sabirsizligidir. Ben hollandada yasiyorum ve buranin duzenine bakarsak, adamlar anlayis gosteriyor, hemen ilk senesinde istedigi gibi oynatmaya bilir. Sistemini oturtsun once diyor. Bizim taraftar napiyo, her ufak hatada adami yerin dibine sok. Birakalim bunlari arkadaslar artik.

Son düzenleme:
Bu adam bi şekilde kazanmasını biliyor. Her ne kadar şu anda bu durumda olmamızın baş mimarlarından biri olsa da kendisi, kalsaydı puan farkı bu kadar olmazdı diye düşünüyorum.

Biliyorum hatta ilk geldiğinde konuşmuştuk ben pek umutlu değildim sen ise tam tersi.

Keşke önümüzdeki yılların temelini atabilecek birini getirseydik. Hadi onu geçtim bu adama niye bu kadar para verildi ben hâlâ anlamıyorum. Bir yandan FFP diye ağlıyorlar para yok diyorlar diğer yandan da gidip bilmem kaç yıldır takım çalıştırmamış adama o kadar para bayılıyorlar.

Bize daha genç daha enerjik biri lazımdı, mesela geçen sezon kaos da takımın başına gelen Hamza gibi. Gelen teknik direktör takıma hava katmalı gaz vermeli gelir gelmez.

Genelde T.D değişiklikleri pozitif bir yansıma gösterir ama bizde tam tersi oldu. Takım Hamza zamanından daha da geride.

Bu Hamzanın iyi olduğundan değil daha çok Denizlinin kötü olduğundan kaynaklanıyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Kanka adam çaba göstermiyor ki,gelmişim 70 yaşına paramı alırım havasında bu belli oluyor.

Bu sene her şeye rağmen kurtarılırdı,Denizli'nin böyle yapabileceğini düşünmemiştim ben.Kariyerinin sonbaharında başarılı olmak isteyecektir dedik ama yanılmışız görünen o ki.

celali yine takmıyoruz beyler o üşümeye devam etsin

merak etmeyin hamza bursasporu da yakinda karistirir suan eski td sermayesini yiyor

Arkadaş yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Eleştir , görüştür herkes saygı duyarda biraz el insaf...

Eski TD ün sermayesini yiyor bursada ne demek ya..

Hangi sermaye

15 maçın 5 i kazanılmış 10 u kaybedilmiş.
Adam gelmiş 4 maça çıkmış ilk maçı hariç sonra 3de 3 yapmış kupada yenmiş.

Hala eski td ün sermayesi diyorsun.

Hiç yok idmandı kondisyondu falan diye atıp tutmayın...

Bakın Hamza yı en çok eleştirenlerden biride benim.
Çenesini tutamadı polyannacılık oynadı.
Yanlış oyunculara bel bağladı.

Eleştirdikde eleştirdik...

Ama o zamanda söyledim hep eleştrimi röportajlarına ve oyuncu seçimlerine yaptım ...

Geçen senede hayret ediyordum bu kadar kötü kadro nasıl böyle ii top oynayıp nasıl şampiyon oldu diye.

Bu herkesi yanılttı Mustafa Denizliyide. Şimdi her gece ben ne yaptım nereye geldim bu oyuncularda ne böyle deyip duruyordur..

Hamza hocanın hatası şampiyon olduktan sonra yanlış fikirlere kapıldı.
Yine bu oyuncularla şampiyon olabileceğini düşündü. Transfere fazla bel bağlamadı.

Ama rakiplerinin yaptıkları transferleri ve kadrolarını hiç önemsemedi. Buda ona kaybettirdi....

GS a bu kadar büyük bir başarı ve taraftar desteği arkasına almışken sezon sonunda 5-6 tane uygun transferle bu takımı yine şampiyon yapabilir.
Hatta Şamp. liginde bile başarı sağlayabilirdi...

Neyse olan oldu.

Şimdi Bursayla yoluna devam ediyor.

Ama Bursaya başlangıcından da görülüyor ki Hamza hoca farkı her zaman var.

Çenesini tutabilseydi yönetimin işine karışmasaydı.

Bi Ferguson olmasını isterdim

Arkadaş yiğidi öldür hakkını yeme demişler.

Eleştir , görüştür herkes saygı duyarda biraz el insaf...

Eski TD ün sermayesini yiyor bursada ne demek ya..

Hangi sermaye

15 maçın 5 i kazanılmış 10 u kaybedilmiş.
Adam gelmiş 4 maça çıkmış ilk maçı hariç sonra 3de 3 yapmış kupada yenmiş.

Hala eski td ün sermayesi diyorsun.

Hiç yok idmandı kondisyondu falan diye atıp tutmayın...

Bakın Hamza yı en çok eleştirenlerden biride benim.
Çenesini tutamadı polyannacılık oynadı.
Yanlış oyunculara bel bağladı.

Eleştirdikde eleştirdik...

Ama o zamanda söyledim hep eleştrimi röportajlarına ve oyuncu seçimlerine yaptım ...

Geçen senede hayret ediyordum bu kadar kötü kadro nasıl böyle ii top oynayıp nasıl şampiyon oldu diye.

Bu herkesi yanılttı Mustafa Denizliyide. Şimdi her gece ben ne yaptım nereye geldim bu oyuncularda ne böyle deyip duruyordur..

Hamza hocanın hatası şampiyon olduktan sonra yanlış fikirlere kapıldı.
Yine bu oyuncularla şampiyon olabileceğini düşündü. Transfere fazla bel bağlamadı.

Ama rakiplerinin yaptıkları transferleri ve kadrolarını hiç önemsemedi. Buda ona kaybettirdi....

GS a bu kadar büyük bir başarı ve taraftar desteği arkasına almışken sezon sonunda 5-6 tane uygun transferle bu takımı yine şampiyon yapabilir.
Hatta Şamp. liginde bile başarı sağlayabilirdi...

Neyse olan oldu.

Şimdi Bursayla yoluna devam ediyor.

Ama Bursaya başlangıcından da görülüyor ki Hamza hoca farkı her zaman var.

Çenesini tutabilseydi yönetimin işine karışmasaydı.

Bi Ferguson olmasını isterdim

herkesin fikrine saygi duyarim ama zaman beni hakli cikaracak, simdi yeni td gazi ile takima bir hava katti ve genellikte böyle havalar ilk maclarda cok verimli gelir sonra düsüs baslar ama hamzanin tek sansi bursasporun kadro gercekten iyi olmasi ve bu kadro neden bukadar kötü oynadi onu da arastirmak gerekli, nasil zamaninda bizim futbolcular prandelli gitsin diye elinden geleni yapti aynisi da büyük ihtimal ertugrulun da basina geldi.

4b3qZp.jpg

Hamza > 1000xDenizli. Hamza'nın Denizli'den iyi hoca olduğu yönetimle anlaşamamasından bile belli, bakın Denizli ne güzel anlaşıyor yönetimle aman efendim canım efendim paralar bankaya yattı mı aaa o zaman sorun yok efendim... Sen rahat ben rahat olan bize oluyor yine resmen mutsuz oluyorum takım bu durumda olunca.

Bu herif kadar ballı 1 antrenör görmedim.Bize ve Bursa'ya geldikten sonraki oynadığı maçlara bakın.Bizde Beşiktaş,Arsenal ve Gençler maçı dışında hepsi kek maçlar.2'sinde puan kaybetmiş zaten.Kupada istatistik kasıp rüzgarı arkasına aldı.

Bursa'da da aynısı oldu.İlk maçlarına bakın Antep deplasmanı dışında hepsi kek.Antep deplasmanında da Antep'in gollerinin 3'te 1'ini atan Muhammed Demir Trabzon'a gitti balını sevdiğimin.

lvXX4g.png

Geçen sene ligde hocasız Fb ve stadsız Bjk'ye karşı mücadele etti.

Geçen sene kupada yarı final rövanş maçında takım "gol yiyeceğim" diye bağırırken seyretti maç 2-0'a geldi.Golü yiyince beyimizin aklı başına geldi de Yasin'i aldı o da penaltı yaptırıp turu kurtardı.(penaltı tartışılır)Final maçında Bursa'nın banko stoperi Civelli sakatlığından dolayı oynayamadı.Diğer banko stoperi Serdar Aziz lig maçında kırmızı kart gördü.Bursa kupa maçına tandemde ön libero Şamil ve altyapıdan Ertuğrul ile çıktı.Ertuğrul 2.golde net 1 hata yaptı.Kupa geldi.

Süper Kupa finalinde ise Bursa'nın Şener,Belluschi,Fernandao,Civelli,Volkan Şen gibi adamları yoktu.Ona rağmen ecel terleri döktük.

ŞL'de 1.torbanın en zayıf 2 takımından biri olan Benfica'yı,2.torbadan skoru bulduktan sonra rakibi fazla zorlayıp rezil etmeyen Atletico Madrid'i,4. torbadan turnuvanın en zayıf takımı Astana'yı çekti.Küçükken Fbli olmasına şaşmamalı balını oradan almış.

Bu arada :melo::melo:

Bu hafta ki bursa maçını izledim de bir pozisyondan sonra baya itiraz etmiş hakemlere çıldırmış resmen. Galatasaray'da neden bu kadar hırslı değil merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt