Muzaffer Özcan
Sarı Üye
- 2 Mart 2011
- 447
- 0
- 978
Hain köfteorbu takım bu halde ise senin o transfer saçmalığın yüzünden HAAİİN...
Duyanda adama 30 milyon transfer butcesi verildi sancak.. Yonetim medyada yok yildizlar gelicek derken hamza hoca gelmeye bilir gibisinden konustu hep. Yaptigi transferlere bakarsak bilal iyi bir yedek olucak futbolcu. Poldiyi de yonetim ucuza bulunca kapti, sezon basinda bunun gelmesini desteklemedigim halde iyi isler cikardi. Diger transferlere bakarsak cem karacan gereksiz ama denayer, carole butce acisindan iyi transferler kadro genisligi acisindanda. Hamza hocanin elbette yanlislari oldu ve bunun neden normal karsilanmadigini anliyamiyorum. Daha genc bir hoca, ilk kez Galatasaray gibi bir camiayi calistiriyor. Sen bu adama zaman vermessen nasil gelistirsin kendini, nasil hatalarindan ders alsin kardesim. Bizim kadroya bakarak 3 kupa hic te kolay bir sey degil. Adam bu kadrodan fazlasiyla verim alabildi. Fatim terim, ve mancininin kadrolarina bakarsak en gucsuz takim Hamza hocadaydi.
Turk futbolun gelismedigi faktörde biz taraftarin sabirsizligidir. Ben hollandada yasiyorum ve buranin duzenine bakarsak, adamlar anlayis gosteriyor, hemen ilk senesinde istedigi gibi oynatmaya bilir. Sistemini oturtsun once diyor. Bizim taraftar napiyo, her ufak hatada adami yerin dibine sok. Birakalim bunlari arkadaslar artik.
Son düzenleme: