Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamza Hamzaoğlu: Sezon sonu hedefimiz ilk 6'yı yakalayabilmek. Bazı kulüpler ceza alırsa, 7. ve 8. kulüpler Avrupaya gidebilir.

küfürrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Su katılmamış bi ...... Noktaların olduğu yere isteyen istediği şeyi yazabilir.

Sezon sonu hedefimiz ilk 6'yı yakalayabilmek. Bazı kulüpler ceza alırsa, 7. ve 8. kulüpler Avrupaya gidebilir.

Sizce bu konunun Gündüz Kılıç Şanlı Galatasaray Tarihi Forumu altında olması doğrumudur ?

Bu herifi şanlı Galatasaray forumunda bi dakika daha tutarsanız adam değilsiniz adminler. 2011'den beri burdayım ama bu şeref yoksunu kompleksi herif burada olmayı haketmiyor

images

Şeref yoksunu herif seni , senin için sunduğum her olumlu kelime için yazıklar olsun bana bize. Puşt herif seni , umarım küme düşersin , lisansını yakarlar karakter yoksunu şerefsiz. Daha da devam edersem küfretmeye başlıcam. Senin gibi aç çakallara inat bu takım toparlanıp alayınızın kıçını tekmeleyecek.

Kesinlikle kişisel olarak üstüne alınmasın adminler hepinizi seviyorum buradaki 5 senemde ama.Bu şerefsiz haysiyetsiz adamı tarihte tutan cidden adam madam değildir , isterseniz ceza da verebilirseniz bu adamı şanlı tarihte tutmak en büyük ceza zaten.

[VINE]i1pgL9BHqQ1[/VINE]

Kaldırın bence bu adamın konusunu gördükçe sövesimiz geliyor.Adam hala birilerine laf sokma peşinde çabaladıkça daha da rezilleşiyor.Bizi her yerde vurmaya çalışan bir adamın forumda işi olmamalı.

Kaldırın bence bu adamın konusunu gördükçe sövesimiz geliyor.Adam hala birilerine laf sokma peşinde çabaladıkça daha da rezilleşiyor.Bizi her yerde vurmaya çalışan bir adamın forumda işi olmamalı.

Yönetimin maşalığını yaptığı için bugünlere geldik. Adım gibi eminim Bilal dışındaki bütün transferler rızası dışında. Carole, Jose bunlar scouting ekibinin çalışmaları zaten. Yönetime karşı gider de yapamadı, koltuk sevdası tabi. Çıkıp, bütün sorumluluğu üstüne aldı. Politik açıklamalar yaptı hep. Ben açıkçası inanmıyorum onu istemedi, bunu istemedi muhabbetlerine. Cüneyt Tanman kadar değişken konuşan birini daha görmedim.

Yönetimin maşalığını yaptığı için bugünlere geldik. Adım gibi eminim Bilal dışındaki bütün transferler rızası dışında. Carole, Jose bunlar scouting ekibinin çalışmaları zaten. Yönetime karşı gider de yapamadı, koltuk sevdası tabi. Çıkıp, bütün sorumluluğu üstüne aldı. Politik açıklamalar yaptı hep. Ben açıkçası inanmıyorum onu istemedi, bunu istemedi muhabbetlerine. Cüneyt Tanman kadar değişken konuşan birini daha görmedim.

Jem net Hamza transferi,Sabri'nin sözleşmesine zam menajer arkadaşı Ekrem Onuk'a kıyak.Donk'u kalsaydı aldıracaktı,istediğini söylemişti.

Jem net Hamza transferi,Sabri'nin sözleşmesine zam menajer arkadaşı Ekrem Onuk'a kıyak.Donk'u kalsaydı aldıracaktı,istediğini söylemişti.

Eyvallah, onlara lafım yok. Gerçi Jem'i istedi de ne oldu yani adam kadroya giremiyordu doğru dürüst. Devamlı oynattığı futbolculara göre baz alıyorum. Ne yapıyordu ısrarla Bilal'i oynatıyordu mesela. Ancak onu istemedi, bunu istemedi. Eee ? Biz dünyaları transfer etmişiz, adamın İstanbul'daki evine kadar tutmuşuz ama Hamza Hoca ''yok arkadaş ben onu istemiyorum, kaşının üstünde ben var'' mı demiş. Yok öyle bir dünya aga. HH hem taraftara, hem yönetime karşı ikili oynuyordu. Denizli'nin sesi çıkmıyor şimdi mesela.

söyle bir gercek var ki, kadro Riera´nin gönderilmesinden, Bruma´nin sakatlanmasindan beri, kalite anlaminda büyük bir düsüs yasiyor her sene. Eboue´nin kadro disi kaldigi günde büyük bir etkendi. Sonra Drogba´da gitti, sonra Melo, Telles, Bruma, ve simdi de Burak Yilmaz...

Söyle bir olay var ki, takimi gittikce zayiflastirmaya gidiyoruz nedense... X´de, Y´de acik varken, gidip birde Z´yi aciyoruz.

Yalniz Hakkini yemem bu hocanin evet oyuncu aldirmasinda rezil hocadir ama futbolu oynatmasi zevk veriyordu en azindan bu Mustafa bunagi ne yapiyor Allahini seven aciklasin nasil futbol oynatiyor.

bugün hem yenilirdi hemde bize hakaret ederdi

Hitler'i gönderip Mussolini'yi getirdik.

Hangisi daha iyi bir siyasetçiydi diye tartışıyor muyuz? O halde hangi daha iyi TDdir diye de tartışmanın bir anlamı yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt