Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu görüs meselesi, ama senin dedigin durumu daha bile vahim yapiyor.

Bursa icin bir star, bizim icin siradan bir topcu olur ancak.

Anadolu ile 3 büyükler arasinda cok büyük fark var. Bunu Anadolu dan alinan yabancilarin büyüklerde gösterdigi performansdan cok iyi anlayabiliriz.

Son senelerde bir tane bile adam akilli top oynamis Anadolu transferi yoktur 3 büyükte. Bizde en son Amrabat vardi ama o da CL de is yapmsiti ligde pek efektif degildi.

Anadolu'ya gelen yabancilar zaten kaliteli olsa Türkiye'ye gelmez öyle kolay kolay. Iste istisnalar oluyor bazen mesela Bakambu veya simdi Osmanli'da Badou gibi. Ama genelde yabanci kalitesi Anadolu icin yeterli veya biraz üstün ama 3 büyükler icin yetersiz oluyor.

1166473.jpg

Reyiz 1 zamanlar kol kola carpisirdik seninle cabuk vazgectin hocamdan

Neden vazgeçtiğimden ziyade neden nefret ettiğimi açıklamıştım geçenlerde. En kabul edemeyeceğim davranış biçimi insanları aptal yerine koymaktır ki bu değer verdiğim kişiden gelirse benim için biter geçen sene taraftarı aptal yerine koymaya çalıştı (İbrahimovic meselesinde İbrayı ki istemez dedikten sonra trt sporda twiterda bu yalanı çıkaran adamla birlikte ben öyle bişey demedim ki kim uyduruyor demesi, Burak için aha geldi yıldız demesi, Umut açıklaması ) Biraz sabrettim sonra Avrupa'ya gidemeyecek takımlar var ehi ehü dedikten sonra iğrendim. Nefret ettim heriften.

Bursa icin bir star, bizim icin siradan bir topcu olur ancak.

Anadolu ile 3 büyükler arasinda cok büyük fark var. Bunu Anadolu dan alinan yabancilarin büyüklerde gösterdigi performansdan cok iyi anlayabiliriz.

Son senelerde bir tane bile adam akilli top oynamis Anadolu transferi yoktur 3 büyükte. Bizde en son Amrabat vardi ama o da CL de is yapmsiti ligde pek efektif degildi.

Anadolu'ya gelen yabancilar zaten kaliteli olsa Türkiye'ye gelmez öyle kolay kolay. Iste istisnalar oluyor bazen mesela Bakambu veya simdi Osmanli'da Badou gibi. Ama genelde yabanci kalitesi Anadolu icin yeterli veya biraz üstün ama 3 büyükler icin yetersiz oluyor.

Ben bu tip genellemelere katilmiyorum acikcasi. Türkiye´de yapilan transferler yüksek yüzde ile zaten bosluga gidiyor. Fenerbahce gecen sene iceriden, disaridan okadar yabanci aldi, hic biri tutmadi dogru düzgün. Skrtel bile tutmadi bu sene, diego gibi topcu tutmadi. Van Persie ile Skrtel özel olarak bir sok benim icin.

Cogunluk olarak tercih edilmemesi gerekir bencede. Ama Batalla mesela özel bir topcu. Sadece anadolunun yildizi degil bence, Bursa´yi sampiyon yapmis bir oyuncuydu. Yani en büyük katki saha icinde onun idi. 1.70 altinda bir topcu Batalla ama kafa ile bile goller atabiliyor. Bence cok ilginc bir adam.

Ligin en iyi teknik direktörü olduğu ortada.

Bursa taraftarı doğru düzgün desteklerse çok büyük başarılara taşıyacaktır takımı.

Bir sus arkadas yeter be

Senin Umut hakkinda yaptigin aciklamalar bahane degil bana göre her akli basinda ki bir Baskan icin seni kovma sebebidir

Diger yaptigin aciklamalar da isin cabasi ki taraftari bile karsina alan birisin artik bu kulüp hakkinda konusma

Para harcatmadın da ne oldu Itoğlu it. Tarihimizin en berbat sezonlarından birini geçirdik.

Bir de utanmadan övünüp duruyor, senin yaptırmadığın transferler yüzünden sürünüyorduk resmen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Para harcatmadın da ne oldu Itoğlu it. Tarihimizin en berbat sezonlarından birini geçirdik.

Bir de utanmadan övünüp duruyor, senin yaptırmadığın transferler yüzünden sürünüyorduk resmen.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

iste kafa basmiyor

para harcatmadi ama galibiyet primleri sampiyonluk primi bütün bunlarda gitti

galibiyet primi falan filan bunlarin musebbibi DENIZLIdir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt