Hamza Hamzaoğlu (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Can sende dahil çoğu taraftarın anlamak istemediği bir NOKTA var.

Takımın maddi durumu öyle 5 sene Drogba, Sneijder alalım her sene noktasında değil. Türkiye'de her iyi şey 1-2 senedir maksimum.

Sen gidip şartlar belliyken onun üzerinde beklenti ve hayal inşaa edersen küçük gördüğün adamın bile yanına yaklaşamayacak kişilerin idaresinde salınırsın böyle.

MADDİ DURUM= KÖTÜ
ELDEKİ YÖNETİM= ÇAPSIZ

KISITLI KOŞUTLARDA İŞ YAPACAK T.D= HAMZA HOCA

Gidip Amerika'yı keşfe kalkarsan bu durumda sonucu da bu olur. Getirdikleri adamlar ortada sonrasında. Burak gitti forvet golünü unuttuk Podolski 5 gol attı koca sezon ligde. Eren her 5 maçın 2'sinde sakat zaten ve Burak'dan daha mı iyi golcü. Alamazlar abi bunlar. Herkes DEFOLSUN DİYOR PERFORMANSI DÜŞENE. AMA ŞU AN MADDİ MANEVİ O DÜŞÜK SEVİYE GÖRDÜKLERİMİZDEN DAHA DÜŞÜĞÜNÜ ALMA GARANTİLİ BİR DÖNEMDEYİZ. AYSAL GELSE O BİLE İLK DÖNEMİ GİBİ BAŞARILI OLAMAZ ŞU ŞARTLARDA.

Maddi durum sikintili diyorsun. Ne kadar para harcadi adamlar geldigingen beri. O paralar ile daha kaliteli futbolcu almak öyle dünyanin en zor isi de degil acikcasi. Her takim beceriyor bir biz beceremiyoruz.

Ya burada siz gercekten Hamza'yi mi savunuyorsunuz. Takimin kondisyon olarak eksikligi tam olarka da onun kamp dönemi ile basladigini unuttunuz herhalde. Riekerink de hoca degil zaten bu yüzden de parmaginda oynattilar adami.

Bu Dursun-Terim-Aysal üçgeninde tartışmaktan geberip gideceğiz ona yanıyorum.

Hamza konusunda Aysal nasil yine suclu cikti ilginc.

Basiniza tas düsse ondan bilecek adamlarsiniz.

Maddi durum sikintili diyorsun. Ne kadar para harcadi adamlar geldigingen beri. O paralar ile daha kaliteli futbolcu almak öyle dünyanin en zor isi de degil acikcasi. Her takim beceriyor bir biz beceremiyoruz.

Bu transferleri yapmak cok zor degil... Ama basarisiz oldugun vakit stoperde oynattigin adamin isminin ahmet yada skrtel, van persie yada umut oldugu önemli olmuyor pek.

Bu transferleri yapmak cok zor degil... Ama basarisiz oldugun vakit stoperde oynattigin adamin isminin ahmet yada skrtel, van persie yada umut oldugu önemli olmuyor pek.

Fener de yapilan kagit üstünde "kaliteli" transferler tutmadi diye sende de böyle transferler tutmayacak anlamina geliyor?

Fener de yapilan kagit üstünde "kaliteli" transferler tutmadi diye sende de böyle transferler tutmayacak anlamina geliyor?

Bunun karisimini dogru cikarman lazim, yoksa o kagit üzerinde kaliteli adamlari alman birsey ifade etmez. Bizde de kagit üzerinde kaliteli adamlar cok oldu son yillarda, ama ne verip, ne aldiklar onlarin da hep tartisildi. Bu tip oyuncularin üzerine kurulan kadrolar, genel anlamda cürük cikiyor.

Ve sadece Fener´de yeni degil ki. Besiktas´da zamaninda portekiz "cetesi" vardi. Rezil oldular.

Bir ex kaliteli futbolcu alinirken arastirilmasi lazim, neden gözden düstü diye. Eger sorun karakter yada sakatlik ise, hircinligi ise, düzeltebilirsin belki. Ama mesele profesyonellik ise, futboldan ilestisimi kesmis ise ozaman isi zor. O tip oyunculardan nekadar cok getirirsen, okadar yumusar takim.

Sampiyonluk maraton isidir. Takimin sampiyon olmak icin 26-27 mac üst düzey oynamasi gerekiyor, basariya ulasbilmek icin. Konsantrasyon ve dissiplin lazim bunun icin. Keyiflerine göre oynayacak oyuncular ile olmaz bu is. Hedefsiz futbolcu doldurmaman lazim takima.

Son düzenleme:
Maddi durum sikintili diyorsun. 1. Ne kadar para harcadi adamlar geldigingen beri. O paralar ile daha kaliteli futbolcu almak öyle dünyanin en zor isi de degil acikcasi. Her takim beceriyor bir biz beceremiyoruz.

2. Ya burada siz gercekten Hamza'yi mi savunuyorsunuz. Takimin kondisyon olarak eksikligi tam olarka da onun kamp dönemi ile basladigini unuttunuz herhalde. Riekerink de hoca degil zaten bu yüzden de parmaginda oynattilar adami.

1. Biliyorum maddi açıdan da geri dönüşü olmayan berbat herifler aldılar komisyoncular. Bu transferleri de tek Hamza'ya yüklediler. Bilal ve Merter ile başarılı olacaksa BIRAKIN OLSUN ADAM. Drogba gelince taraftar havalandı. Kanserimiz oldu bu kafa.

2. Evet. Terim sonrası gelen tek teknik direktöre benzeyen kendisi idi. Yok Prandelli'nin kondisyonu, yok bal. Gittiği her takımda belirli standart puan tutturmuş bir adam. Kalsa ve bu kadar baskı görmese taraftardan şu 2 seneyi de daha yukarıda bitirirdik puan olarak ve şampiyon dahi olabilirdik. (Çok iyi bir hoca olduğundan değil bu arada)

12838.jpg

Dengelerin efendisi

1. Biliyorum maddi açıdan da geri dönüşü olmayan berbat herifler aldılar komisyoncular. Bu transferleri de tek Hamza'ya yüklediler. Bilal ve Merter ile başarılı olacaksa BIRAKIN OLSUN ADAM. Drogba gelince taraftar havalandı. Kanserimiz oldu bu kafa.

2. Evet. Terim sonrası gelen tek teknik direktöre benzeyen kendisi idi. Yok Prandelli'nin kondisyonu, yok bal. Gittiği her takımda belirli standart puan tutturmuş bir adam. Kalsa ve bu kadar baskı görmese taraftardan şu 2 seneyi de daha yukarıda bitirirdik puan olarak ve şampiyon dahi olabilirdik. (Çok iyi bir hoca olduğundan değil bu arada)

Şu boldladığım kısım çok önemli.

Hamza Hamzaoğlu
Hamza Hamzaoğlu
Hamza Hamzaoğlu
Hamza Hamzaoğlu
ooo ooo

(cem gariboğlu bestesiyle)

Hamza konusunda Aysal nasil yine suclu cikti ilginc.

Basiniza tas düsse ondan bilecek adamlarsiniz.

Suçlama yoktu orada ki.

Gelecek adam gelirdi,aday olurdu en azından.Aysal sürekli gündemde ama en ufak bir icraat yok dönüşe dair.Şu an adaylığını açıklasın Dursun'un az da olsa ibra edilmeme ihtimali var.

Suçlama yoktu orada ki.

Gelecek adam gelirdi,aday olurdu en azından.Aysal sürekli gündemde ama en ufak bir icraat yok dönüşe dair.Şu an adaylığını açıklasın Dursun'un az da olsa ibra edilmeme ihtimali var.

Aynen öyle. Boşuna tartışılıyor aslında döneceği falan yok, kültürlü adam falan ama (öyle gözüküyor öyledir değildir bilmem) en nihayetinde sonradan görme adam; bir şekilde gündemde kalmak istiyor gibi geliyor bana yoksa dönmeyi düşündüğü falan yok.

Sneijder ve Drogba transferinden sonra yasanan zihinsel zehirlenme, bu günleri dogurdu. Allah herzaman ya kulum demez, firsatin gelmisken, en iyi sekilde degerlendirmen lazim.

Ya burada siz gercekten Hamza'yi mi savunuyorsunuz. Takimin kondisyon olarak eksikligi tam olarka da onun kamp dönemi ile basladigini unuttunuz herhalde. Riekerink de hoca degil zaten bu yüzden de parmaginda oynattilar adami.

Peki ben de fikren senle ayni yerdeyim , iyi futbol iyi oyuncu ile oynanir

Rvp kotu oyuncu mu ? Fb ye transfer olacagi gun istemez miydik ? Sabri gidiyor yerine WDW geliyor dense "oh be" demez miydik ? Devam ediyorum , tandemde skertel ve kjaer i kim istemez ?

Alper Ozan Emenike Fernando hatta topal yerle yeksan kotulukte adamlar mi ?

Ve bu adamlar bizden hala geride . Alinabilecek her adami almislar eksik yerlerine .

seref yoksunu. Onca iyi yabanci beles oyuncular vardi. Ama sen tuttun türk oyuncularina haksizlik etmeyelim

Aynen öyle. Boşuna tartışılıyor aslında döneceği falan yok, kültürlü adam falan ama (öyle gözüküyor öyledir değildir bilmem) en nihayetinde sonradan görme adam; bir şekilde gündemde kalmak istiyor gibi geliyor bana yoksa dönmeyi düşündüğü falan yok.

Dönse dahi Alpay'ın yazdığı gibi hayal kırıklığına uğrayacak herkes,Dursun'dan kötü olamaz tabi ama o transferci tayfa tatmin olmayacak bu çok açık.O yüzden dönmüyor zaten.Yönetimi değiştirip şansını denedi,baktı bu işler kendine göre değil çekti gitti.İş sadece başkanda bitmiyor,yönetim kurulun güçlü olacak arkadaş.Aysal'ın ilk yönetimi her açıdan güçlü bir yönetimdi.Bak o yönetimle gelecekse tekrardan,gelsin hiçbir itirazım yok.Ama Haziran 2013'teki gibi kurumsallaşacağız ayağına tek adamvari bir yönetimle gelecekse gelmesin.Kurumsallaştıracağına gerçekten inanıyordum ben o dönemde,Aysal'da onu yapabilecek zeka fazlasıyla vardı ama kurumsallaşma adı altında popülist hareketler yapıldı sadece.Bu da Aysal'ın sonunu getirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt